Habi001 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 a co ovládání okna spolujezdce od řidiče? a výškové nastavení pásů? nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 23. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2015 bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 a co ovládání okna spolujezdce od řidiče? a výškové nastavení pásů? nebude? to mě docela překvapilo, že to teď nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 23. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2015 ale je fakt, že řidič se na spolujezdcovy dveře dostane v pohodě. Bohužel je fakt, že to není optimální řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 ovládání spolujezdce už je od podzimu normálně v produkci, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 (editace) Přesně jak píše bojler. Je to vidět i v konfigurátoru . Editováno: 23. leden 2015, autor: sansk8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 26. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2015 bohužel, minulí týden mě příjelo Citigo a žádná změna tam nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 no asi to ještě nebyl MR2016... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Ovládání předních oken od řidiče je od MR2015 Co je MV - např. u toho denního svícení? Jinak si myslím, že změny k lepšímu, např. zakrytý kufr (co je na struně? jde o boky?), světlo v kufru apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 tak to je super, že to ovládání tam je, to by znamenalo jen že já su blbej když jsem si toho nevšim. Teď ještě zjistit, esi to půjde dobastlit. Copak moje CG, tam se fakt natáhnu ke dveřím spolujezdce, ale máma ve svým CG ttam nedošáhne, neb měří jen 153cm Nedokázal by někdo z vás zjistit co je v tom MR2015 jinak v instalaci? je to jen spínač nebo i jiná komfortka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 No a není to ovládání navázané na nějakou výbavu? El. zrcátka apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Vypadá to, že není. Od teď když elektrická okna, tak pro obě strany, ať už máš výbavu žebrák nebo Elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 bohužel, minulí týden mě příjelo Citigo a žádná změna tam nebyla Přecejenom existuje: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 ŠKODA Citigo (...) V nadcházejícím roce se model postupně dočká nových produktových opatření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Co se týká ovládání oken, zjišťoval jsem to podle ETKY a je ve dveřích jiný svazek - svorkovnice je 10pólová místo 8, přibývá jiný konektor u dvojitého spínače. Obaávám se, že s komfortkou to vůbec nemluví, protože do motorku je jen 2 pólová svorkovnice, tak se bojím, že se to ovládá natvrdo spínačem přehozním + a - pro stahování/vytahování okna. Dobastlení vidím v možnosti pořídit krytku s dvojitým spínačem, jinou svorkovnici a natáhnout 2 dráty na druhou stranu, dle libosti buď natvrdo, nebo si to spojit další 2pólovou svorkovnicí ve sloupku u dveří. A nebo mě napadla hrozná lumpárna - implantovat LINový motorky z fabie, natahat drátů trochu víc, ale mít to i s dojezdama, otvírání/zavíraní nadoraz apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 dokázal bys odhadnout cenu dílů pro varianty: 1) dobastlení ? 2) lumpárna ? - myslíš, že by si s těma motorkama rozuměla komfortka? bo fakt je, že v přizpůsobení je možnost vybrat dojezdy oken na klíček, ale chybí tomu hw, takže se nic neděje zejména varianta 2 se mi líbí, do toho bych šel... já čekám dneska telefon ze servisu, kde se mi slíbili poptat co všechno je potřeba na změnu z jednočudlíka na dva čudlíky u řidiče... tak doufám že se na mě nevyserou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackCiti Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Jůůů, to by byla paráda. Tak do toho bych teda šel kdyby to uměl někdo dodělat. Dojezdy mi hodně chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak ze servisu standardní odpověď - nejde. Ale aspoň jsem je poslal kouknout na citigo co tam maji a ma už ty dva cudliky u řidiče a podle VIN našli číslo komfortky 1S0937090B ZOX a stoji prý 9500,_Kč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ceník: citigo-cenik.pdf Akční ceník: citigo-akcni-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Nějaké info o zadních tmavších světlech u Citiga Monte Carlo mr 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 (editace) Co s nimi? Editováno: 21. Duben 2015, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 a číslo dílu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Ví někdo, co je myšleno tím zakrytím zavazadlového prostoru? Přidávám fotky: LED denní svícení místo mlhovek, nový volant s černou krytkou, kufr s osvětlením (ale bez látek na bocích) a ovladač oken u řidiče. Foto použito ze stránek smucler.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Plato, nově by mělo být na šňůrkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.