jindrous Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 (editace) Zdravím, neví někdo prosím jak na maxidotu zobrazím stav baterie - pokud to jde ? Díky. Editováno: 28. leden 2015, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 28. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2015 To jsem zkoušel a nejdříve to ukazuje čas, potom servis, ale stav baterie mi to neukázalo... ještě to zítra znovu vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Musíš mít vypnuty všechny spotřebiče. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 28. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Tak to funguje, akorát se mi přitom vynuluje trip :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Nevynuluje, musíš stisknout a držet, nepouštět, potom se nic nevynuluje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 28. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2015 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.