otam Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 mal som tuto embecku u seba na montaz alarmu a tak som urobil par fotiek keby ste chceli vediet ako to vyzera v mot priestore kam nie je videt pokial to nie je rozobrane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) zasa cosi usetrili... pozrite na foto... kedysi tam bol konektor... Editováno: 12. Září 2006, autor: otam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 umiestnena sirena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 kabelaz je takmer rovnaka ako u fabie, v podstate to je taky koncernovy hybrid... cosi z fabie I, cosi z pola 9n, cosi z octavie II... pristorjovka sa zle rozobera, ale pohodicka... zaujimave auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Nema niekto info o type originalneho alarmu v Roomstri? Nejaky manual, el.schema, info na nete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Chystas sa kradnut auta Alice? Nestaci ti tvoj Rumiiik? Inak diky za fotky Otam. Su super! Pozeram ze si celkom sikulka. Predpokladam ze elektrikar? Mam na teba otazku ale nie z elektriky Roomstra. Nevedel by si mi povedat akym sposobom by sa dalo zabezpecit, ze ked zapnem na ventilatore ofukovanie tvare, tak ze by mi prudil vzduch na zadne nohy? Proste aby vzadu neprudil ked mam zapnuty prepinac na nohy ale na tvar. To asi treba nejako prestavit vyduchy trubiek pod palubovkou, nie? Nemal si rozobratu palubovku? Ze ako to tam vyzera. Pripadne ci sa stredovym tunelom neda viest extra trubka, ktora by ako v OII koncil zo zadu prednej stredovej opierky a zadni pasazieri by si mohli pustat/vypinat prudenie vzduchu do zadu. Dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Kradnut nechcem vadi mi, ze pri zamknuti auta cez DO mi nezatvori okna. Uz som "bombardoval" aj Cosbyho, ci to nevie spravit a nevie Tak na to pojdem oklukou - su moduly k alarmom, ktore zabezpecuju zavretie el.okien. Ked nejde mohamedan k hore, musi hora k mohamedanovi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 ty okna mě taky štvou měl jsem to u fabie a staršně jsem si na to zvykl ted nechávám otevřený okna.Kdyby jste na to někdo přišel tak to by bylo super.Sice moc nepomohu neni to muj obor jedině tak držet palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Do Roomstera jde velice jednoduše namontovat tenhle alarm: http://www.stualarm.cz/produkt/ds400-autoalarm-can-bus-uni/ , ten pak umí automaticky dovírat i okna přes originální dálkové ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 a ty ho tam máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 (editace) Vcera som daval montovat alarm s pagerom a montovali mi ho 12 hodin dobre nie?Nevedeli sa dostat s kabiny do kufra kde je motor aby tam pripojili sirenu a ostatne potrebne veci.Myslel som ze ma porazi.No ale kvalita bola prvorada na to som upozornil ze si neprajem aby bolo auo dakde doskriabane alebo plasty povipacovane nasilu.Ako ked mi robili jedny fabiu poskodili mi viac veci ako plasty vo vnutry aj airbegovy volant.Trvalo mu to aj preto tak dlho nakolko to bolo jeho prve auto znacky roomster. Editováno: 14. Červenec 2007, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 a ty ho tam máš? Mám ho v Octavii II, ale funkčně je to prý stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 mnoo ja sem o vikendu zadelal vlastni alarm. presne ho prozrazovat nebudu, je to vcelku jednoduchea funfuje prima. jen zitra poslu fotku kak sem zadelal sirenu, docela sem nad tim spekuloval, ale na podbehu vedle posilovace brzd jsou na to snad pripraveny srouby, slo to paradne,., spokojenost., hulaka to jako blazen, )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 a ty ho tam máš? Mám ho v Octavii II, ale funkčně je to prý stejné. ale u roomstera ty okna dovírat nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 No jde to klíčkem jako u fabie, ale na dálku to nemaká :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 a ty ho tam máš? Mám ho v Octavii II, ale funkčně je to prý stejné. ale u roomstera ty okna dovírat nejdou A proč by to nešlo? Tahle funkce jde přes CAN-BUS a v návodu je Roomster vypsaný, takže by to mělo jít, není důvod proč by to memakalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 k tým oknám: nevidel som síce schéma el okien na Roomster, ale predpokladám že to nebude inak ako u faceliftu fabie a teda že na komunikáciu RJ dverí je použitý LIN-BUS ktorý s komfortom neni vôbec spojený a teda komfort nemá ako povedať RJ dverí aby zavreli okná. Smola. cez klúčik to ide preto, lebo je ten spínač napojený na RJ dverí a tak vie zavrieť tie okná. aj napriek tomu že ten vodič z toho spínaču zámku vedie do komfortu, spojenie toho pinu na komforte so zemou nepomôže pretože opačným smerom to nefunguje teda by sa musel spojiť so zemou ten pin na RJ dverí do ktorého vedie káblik zo zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 k tým oknám: nevidel som síce schéma el okien na Roomster, ale predpokladám že to nebude inak ako u faceliftu fabie a teda že na komunikáciu RJ dverí je použitý LIN-BUS ktorý s komfortom neni vôbec spojený a teda komfort nemá ako povedať RJ dverí aby zavreli okná. Smola.cez klúčik to ide preto, lebo je ten spínač napojený na RJ dverí a tak vie zavrieť tie okná. aj napriek tomu že ten vodič z toho spínaču zámku vedie do komfortu, spojenie toho pinu na komforte so zemou nepomôže pretože opačným smerom to nefunguje teda by sa musel spojiť so zemou ten pin na RJ dverí do ktorého vedie káblik zo zámku. zkus to pro nás vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Zdravim, chcem sa spytat.. chcem si dat do roomestera autoalarm MAGICAR . zaujima ma ci je nejaky problem s montazou a podobne... dakujem za rady... nechcem nieco dokaslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Prosim Vás neviete mi poradit ci BGS je taka ista ako na F1??? problem je v tom ze som pripojil alarm na ROOMSTERA a kazdu pol hodinu je poplach s dveri !! a F1 to robilo lebo BGS si kontroluje kazdu pol hodinu elektroniku nejakym pulzom a na fabiu sa tam dava taky modul ktory sa napaja priamo na BGS... ale neviem ci to v tomto pripade pojde tak isto... mozete mi poradit prosim??? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Prosim Vás neviete mi poradit ci BGS je taka ista ako na F1??? problem je v tom ze som pripojil alarm na ROOMSTERA a kazdu pol hodinu je poplach s dveri !! a F1 to robilo lebo BGS si kontroluje kazdu pol hodinu elektroniku nejakym pulzom a na fabiu sa tam dava taky modul ktory sa napaja priamo na BGS... ale neviem ci to v tomto pripade pojde tak isto... mozete mi poradit prosim??? dakujem tipnul bych, že to půjde stejně, jinak zkus MartinaRS z octávek, v sekci servis-závady má stránku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Alco: Ja som Magicar dával tiež, a viem, že sa tam niekde pripájal nejaký diódový modul - detaily ti ale neviem povedať, pretože s elektrikou som nie kamarát. V každom prípade, žiadne falošné poplachy nie sú a všetko funguje, ako má! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Tak pánové, včera jsem nechal namontovat alarm do Roomstera. Dálkové ovládání v origo klíčku, nárazové čidlo, zálohovaná siréna. A při uzamčení auta kontrola el. oken a jejich případné zavření. Model alarmu a cenu napíšu později, nechal jsem papíry v autě. Tak, model alarmu je: SPAL CBA 120 CAN BUS ALARM. Cena včetně práce cca 8600,-Kč. Editováno: 7. Květen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Alco: Ja som Magicar dával tiež, a viem, že sa tam niekde pripájal nejaký diódový modul - detaily ti ale neviem povedať, pretože s elektrikou som nie kamarát. V každom prípade, žiadne falošné poplachy nie sú a všetko funguje, ako má! ktory mas ? s dialkovym startom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.