Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar všem. Našel jsem na netu takovou zajímavou věc ke koncernovym autoradiim. nevim jestli se to tady z nekde diskutuje, ale nenašel jsem to.

Je to adapter k radiu na Aux-In vstup do rádia. mě by se to líbilo bych na svoje rádio mohl připojit MP3 přehrávač.

post-22-1158652982.jpg

• o 3 týdny později...
Vloženo

No ja to budu upravovat tak jsem vědavej jestli se to povede. Ty svorkovnice maj jen trošku rozdilny kodovani a dostal jsem takovou informaci, že by se to mohlo povezt a možná i fungovat.

Jestli ne tak budu ale pěkně nasranej.

Vloženo (editace)
No ja to budu upravovat tak jsem vědavej jestli se to povede. Ty svorkovnice maj jen trošku rozdilny kodovani a dostal jsem takovou informaci, že by se to mohlo povezt a možná i fungovat.

Jestli ne tak budu ale pěkně nasranej.

To myslím že budeš, protože to nikam nenacpeš, Opravil jsem odkaz, teď bude fungovat. Mrkni se co by jsi potřeboval, aby ti to na Symphonii chodilo. A nebo toto Aux-in, ale ten jsem na Symphonii zkoušel a nefungoval.

Editováno: , autor: Remus by skoda
Vloženo

Mates XIV: To co sis objednal má dvouřadý 18-ti pinový konektor VDA, který do rádia nedostaneš. Potřebuješ miniISO třířadý 20-ti pinový konektor (nebo jen jeho modrou osmipinovou část - viz Remusův odkaz Aux-in ) plus nějaký ten chytrý oblbovací obvůdek. Možná by to monofonně šlo připojit místo handsfree sady telefonu na zelenou část miniISO a přepínalo by se přivedením +12V na pin 2 napájecího ISO konektoru.

Vloženo

Ja jsem si totiz jen k juknul na výkres od rádia a tak je totiž jen taky obsazených 18 pinů dva jsou volný a nějak jsem o tom moc nepřemýšlel nalákalo mě to. No třeba to tady ještě někde udám.

:angry:

• o 3 měsíce později...
Vloženo

neumím ti na toto odpovědět,ale dotaz:changer ti nestačí?proč nepoužíváš formát MP3?já ho mám a nemusím měnit kompa protože než to dojd na konec tak nevím co bylo na začátku,jinak jich mám plných asi 40 a nestíhám to poslouchat ani doma :)

Vloženo (editace)

ho vyhod kepl,kup jen radio s cd mech.aby to bralo mp3 máš klid žádnej changer,bo si pořid cikána,přivaž ho tam aby ti nic nečorl a at mění cd :t

jo a vonavku kdo by ho čuchal!

Editováno: , autor: octaviaman
Vloženo

Mimochodem, když jsme u toho changeru... neví někdo, kdo je opravdový výrobce ? Panasonic? Já jenom, že by třeba šlo nahradit ho nějakým jiným téže "značky"... jenom doměnka - tak mě hned nekamenujte.

Vloženo
ho vyhod kepl,kup jen radio s cd mech.aby to bralo mp3

mám origo navi a i když jí vyhodím, tak jinou s MP3 neseženu :(

takže to není řešení

2 lukash: origo changer je dle mě Blaupunkt

Vloženo (editace)

a jak na to? origo changer bych nechal připojenej, ale nevím zda to má víc vstupů, neměl jsem hoi ještě venku

Editováno: , autor: Wojnar

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...