otam Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 takto to vyzera s original radiom DANCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 pod krytkou AUX je 3,5 jack na vstup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Zdar všem. Našel jsem na netu takovou zajímavou věc ke koncernovym autoradiim. nevim jestli se to tady z nekde diskutuje, ale nenašel jsem to. Je to adapter k radiu na Aux-In vstup do rádia. mě by se to líbilo bych na svoje rádio mohl připojit MP3 přehrávač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 My Webpage By mě jako zajímalo jestli to funguje. Co jsem koukal na schema na radiu tak nevim na ktery piny by to bylo zapojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Tak to by mě taky zajímalo, jestli to bude fungovat, docela bych to využil...jinak kde jsi to našel? Hodíš odkaz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 (editace) Toto je konektor pro připojení dodatečných signálů navigace MFD2 OII Editováno: 19. Září 2006, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Odkaz_Aux-In Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Zapojuje se to 18-ti polový svorkovnice co je na telefon CD-changer atd. Jen to tam nemůže bejt jen tak musí tam být nějaký chtrý obvůdek, že si to tak myslí, že je tam měnič na CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak jsem zvědavej jestli mi bude fungovat. Sem to objednal a poslal penizky tak snad něco přijde a bude to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 (editace) A ty máš radio/navigaci z OII? Pokud máš Symphonii tak by jsi potřeboval toto http://www.dietz24.biz/000000960d0dacc7c/0...75b0949ade.html aby ti to fungovalo Editováno: 9. Říjen 2006, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 No ja to budu upravovat tak jsem vědavej jestli se to povede. Ty svorkovnice maj jen trošku rozdilny kodovani a dostal jsem takovou informaci, že by se to mohlo povezt a možná i fungovat. Jestli ne tak budu ale pěkně nasranej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) No ja to budu upravovat tak jsem vědavej jestli se to povede. Ty svorkovnice maj jen trošku rozdilny kodovani a dostal jsem takovou informaci, že by se to mohlo povezt a možná i fungovat. Jestli ne tak budu ale pěkně nasranej. To myslím že budeš, protože to nikam nenacpeš, Opravil jsem odkaz, teď bude fungovat. Mrkni se co by jsi potřeboval, aby ti to na Symphonii chodilo. A nebo toto Aux-in, ale ten jsem na Symphonii zkoušel a nefungoval. Editováno: 9. Říjen 2006, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Mates XIV: To co sis objednal má dvouřadý 18-ti pinový konektor VDA, který do rádia nedostaneš. Potřebuješ miniISO třířadý 20-ti pinový konektor (nebo jen jeho modrou osmipinovou část - viz Remusův odkaz Aux-in ) plus nějaký ten chytrý oblbovací obvůdek. Možná by to monofonně šlo připojit místo handsfree sady telefonu na zelenou část miniISO a přepínalo by se přivedením +12V na pin 2 napájecího ISO konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 No jo jsem blb ( tak to budu mít asi doma na zdi a nasraně nato čumět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ja jsem si totiz jen k juknul na výkres od rádia a tak je totiž jen taky obsazených 18 pinů dva jsou volný a nějak jsem o tom moc nepřemýšlel nalákalo mě to. No třeba to tady ještě někde udám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tys to kuchal? no husty., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 chlapi dá se k origo navi připojit třebas MP3 nebo mobil a z toho sosat hudbu changer mě nestačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 neumím ti na toto odpovědět,ale dotaz:changer ti nestačí?proč nepoužíváš formát MP3?já ho mám a nemusím měnit kompa protože než to dojd na konec tak nevím co bylo na začátku,jinak jich mám plných asi 40 a nestíhám to poslouchat ani doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 no páč origo changer neumí přehrát formát MP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) Necekane, co by sme taky od skody chteli ze ta tech "smesnejch" cca 13tis. co si za nej uctuje Editováno: 9. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) ho vyhod kepl,kup jen radio s cd mech.aby to bralo mp3 máš klid žádnej changer,bo si pořid cikána,přivaž ho tam aby ti nic nečorl a at mění cd jo a vonavku kdo by ho čuchal! Editováno: 27. leden 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Mimochodem, když jsme u toho changeru... neví někdo, kdo je opravdový výrobce ? Panasonic? Já jenom, že by třeba šlo nahradit ho nějakým jiným téže "značky"... jenom doměnka - tak mě hned nekamenujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 ho vyhod kepl,kup jen radio s cd mech.aby to bralo mp3 mám origo navi a i když jí vyhodím, tak jinou s MP3 neseženu takže to není řešení 2 lukash: origo changer je dle mě Blaupunkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VenclTc Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 k navi jde připojit třeba MP3 přehrávač nebo jiný zdroj hudby. Se vším všudy to vyjde tak na 2500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) a jak na to? origo changer bych nechal připojenej, ale nevím zda to má víc vstupů, neměl jsem hoi ještě venku Editováno: 9. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.