mkaba Vloženo 22. Duben 2016 Vloženo 22. Duben 2016 Máme to podobně, ještě 14 dní a budu mít Rooma taky rok. V podstatě máme oba jedny z posledních kusů :-) Dneska jsem pokořil 17 tis. Pár problémů teda bylo, ale zatím vše vyřešeno v záruce. Citovat
mkaba Vloženo 22. Duben 2016 Vloženo 22. Duben 2016 Objevil jsem flek pod autem a prosakovala olejová vana. Není tam totiž těsnění, ale nějaký silikon a toho tam bylo hodně málo...takže na záruku přetěsněno Citovat
flacek Vloženo 23. Duben 2016 Autor Vloženo 23. Duben 2016 Ja mel akorat drobnosti a to vyskakujici guma prednich dveri pak ta vrzajici klika no a potom sla obcas blbe jednicka ale to promazali a rekli ze je to ok. Aktualne mam najeto 10,5 tis. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
Alma Vloženo 23. Duben 2016 Vloženo 23. Duben 2016 Tak já mám vyrobeno 4.4.15,koupeno 4.6.15 ,najeto něco přes 14tkm. problémy od začátku s řazením, jednou po dlouhých kecech seřízení na záruku, nedávno jsem si to seřídil a namazal znovu sám a je to podstatně lepší. (1 a zpátečka). Jinak krom toho že mi praskl podběh plastový na zadním pravém kole asi v zimě jak se urval sníh tak ťuk ťuk. A loni jsem parkrát zaznamenal ten špatný start při dlouhém odstavení a teple. Navíc mám dost mikro škrábanců od mytí, přičemž jsem v myčce ještě nebyl. 2x jsem měnil olej, jedenkrát v cca 4tkm v as(3400kč) a teď už sám (1000kč). Citovat
flacek Vloženo 30. Duben 2016 Autor Vloženo 30. Duben 2016 Není tu někdo z vás přes laky? Mám takový dotaz ohledně Berligna. Po roce jsem si řekl že Berlu umyju a tak jsem sudnal magnetky s reklamou. Čekal jsem že po cca 1-1,5 roce co je tam mám bude nějaký ten rozdíl v barvě ovšem rozdíl je víc jak patrný. Čím víc sluníčka tím rozdíl menší, pokud se koukám kolmo tak je to menší než když se podívám ze zhora. Má smysl to nějak rozleštit nebo se s tím mám smířit? Zajímavé že v zadu jsem měl cca 3roky sloupnuté logo kde bylo jen lepidlo + taková ta guma. Tu jsem sundal a vyčistil a rozdíl na laku není vidět. Jinak obě dvě strany jsou na tom stejně jako na přiložených fotkách. Citovat
flacek Vloženo 5. Květen 2016 Autor Vloženo 5. Květen 2016 Tak Room dostane reklamni celopolep, uz mam prvni graficky navrh a spokojenost. Barva bude modro cerna takze mi odpadne i prepis barvy v tp. Na par let aspon odpadne reseni skrabancu na laku. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
flacek Vloženo 29. Květen 2016 Autor Vloženo 29. Květen 2016 Koupím nápis Superb z nového Superbu. Jedná se mi primárně o písmeno U ale koupím i celý nápis. Cena dohodou.Obrázek viz. http://jdem.cz/b9t892 Citovat
Voice Vloženo 29. Květen 2016 Vloženo 29. Květen 2016 http://auto.inzeraty-inzerce.cz/ostatni/prislusenstvi/napis-skoda-octavia-superb-yeti-rommster-fabia-4x4.html Citovat
flacek Vloženo 29. Květen 2016 Autor Vloženo 29. Květen 2016 (editace) Díky napíšu tam Edit: Akorát že to je vloženo 18.8.2015 Editováno: 29. Květen 2016, autor: flacek Citovat
Voice Vloženo 29. Květen 2016 Vloženo 29. Květen 2016 Já vím, ale je psáno, že inzerát platí do smazání. Citovat
flacek Vloženo 29. Květen 2016 Autor Vloženo 29. Květen 2016 No uvidím, napsal jsem tam takže pokud nebude budu hledat dal Citovat
Voice Vloženo 29. Květen 2016 Vloženo 29. Květen 2016 přesně tak, za napsání člověk nic nedá. třeba se podaří, třeba né...... Citovat
flacek Vloženo 27. Červen 2016 Autor Vloženo 27. Červen 2016 Tak dnes po roce výměna oleje, oprava gumy dvěří a až na druhý pokus jsem je presvědčil že rezonance ze dveří opravdu není špatnou hudbou a budou to řešit, bohužel se musí rozebrat celé dveře takže to je tak na týden a to budu řešit v červenci až budu mít trošku čas. Mimochodem jsem se kouknul na ispekci v menu a hle...mám tam dva údaje a to jak inspekce tak olej. Proč se to najednou změnilo teda nevím ale asi to bude fakt jen v nastavení budíků. Citovat
Peky1 Vloženo 27. Červen 2016 Vloženo 27. Červen 2016 (editace) Inspekce běží hned a olej naskočí po čase. Editováno: 27. Červen 2016, autor: Peky1 Citovat
flacek Vloženo 27. Červen 2016 Autor Vloženo 27. Červen 2016 (editace) Nene jde o to že předtím jsme měl jeden údaj. Viz http://forum.skodahome.cz/uploads/monthly_06_2015/post-64149-0-80232300-1433868046.jpg a několik stránek zpět se to řešilo. Editováno: 27. Červen 2016, autor: flacek Citovat
flacek Vloženo 29. Červen 2016 Autor Vloženo 29. Červen 2016 Ještě se na něco zeptám a pokusím se to nějak popsat o co mi jde. Jedu třeba ustálenou rychlostí po rovince cca 70km/h na tempomat. Když je motor v cca 10% tahu a vypnu tempomat tak cítím jak to jakoby cukne to samé když ho zase zapnu. Přijde mi to jako u starého auta vůle v diferáku. Pokud jedu na více plynu nebo ve městě tak to necítím, tohle se prostě jedná když lehce přidá a zase ubera na rovince kdy to nemá velký záběr. Citovat
JayBee1 Vloženo 30. Červen 2016 Vloženo 30. Červen 2016 To cuknutí, jakoby byla někde vůle, cítím za stejných podmínek taky a je jedno, jestli je to na tempomat ruční nebo nožní... Citovat
flacek Vloženo 5. Červenec 2016 Autor Vloženo 5. Červenec 2016 (editace) Tak se asi objevil další důvod dát auto na reklamačku. Občas nejde na první pokus vytáhnout zadní okýnko, nevím jestli to bude na videu vidět ale sklo se šprajcne a pojistka to nepustí a sjede zase dolu. Dělá to tak v 50% použití. Mimochodem nevíte jaký servis dává přesně typ oleje od Castrolu? Na faktůře mám jen 5W-30 Castrol long a i když jsem jim napsal, tak počítám že přes svátky nedělají. Chci si koupit tak litr na delší cestu co mě čeká a u nich to teda kupovat nechci. Našel jsem Castrol Edge což by dle specifikace měl být asi on ale raději se zeptám i zde. Editováno: 5. Červenec 2016, autor: flacek Citovat
flacek Vloženo 20. Červenec 2016 Autor Vloženo 20. Červenec 2016 Tak auto v servisu kvůli oknu + rezonance z výplně dvěří. Jinak olej je tam Castrol Edge LL Profesional III No snad to stihnou do srpna protože mě pak čeká Chrovatsko. Jinak všem přeji hezké léto. Citovat
flacek Vloženo 7. Září 2016 Autor Vloženo 7. Září 2016 Tak cesta do Chorvatska a zpět dopadla dobře. Celkem najeto 2948km za 10dní, spotřeba kolem 7l/100km a spotřeba oleje 250ml takže to je taky ok Jinak rezonance snad dají pokoj, okno je taky opraveno. Byla tam špatná nějaká plastová packa. Jinak kdybych se zase nedotazoval, tak by zase vznikl problém ohledně serv. prohlídky. Při poslední návštěvě servisu ohledně výměny oleje, vynulovali i inspekci a tím pádem by mě PP poslal cca 3měs po tom co bych tam měl jet a tím bych ztratil záruku. Občas si připadám jako deb*il je na vše upozorňovat a ptát se. Tak jako tak jsme se rozhodl, že budu měnit olej v průběhu cyklu (1rok / 15000km) a do ŠA pojedu až mě vyzve PP. Jinak jedna fotečka z cesty od moře Citovat
JayBee1 Vloženo 8. Září 2016 Vloženo 8. Září 2016 Když se jedeš jenom placatit k vodě + sem tam výlet, tak je to dost, když jedeš třeba po památkách až dolů do Dubrovníku, tak to najedeš jako nic. Citovat
flacek Vloženo 8. Září 2016 Autor Vloženo 8. Září 2016 2000km byla cesta tam a zpet, zbytek byly vylety. Ja nejsem moc "plazovej". Byl jsem v Chorvatsku poprve, tak se clovek podiva do Makarsky, Omis, Split, Zadar apod.Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
Malta Vloženo 8. Září 2016 Vloženo 8. Září 2016 jasně, já to bral z pohledu, že někdo říká že by do Bulharska nejel autem, že je to štreka, že raději Chorvu, tak když najedu o nějakých 400km více, tak už to není zase takový rozdíl Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.