mara2005 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Čau lidi, po námraze mně totálně popraskal vrchní bezbarvej lak na střeše, vypadá to příšerně...Co by ste navrhovali jako ideální řešení?Zkusit nějakou fólii nebo nevymejšlet a nechat to stříknout?Nechce se mě do toho vrážet moc peněz a když to nebude vypadat uplně dokonalý určitě přežiju...Dík za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 zjevně se nejedná o lak z výroby - střecha je opravovaná, otázkou je, co se pod tou folií bude dít a jak folie na poškozeném laku bude vypadat. Také je otázkou, co by obnášelo přelakování střechy. Jinými slovy těžko radit, co bude levnější. Já bych ji nachal přelakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 když dáš folii na poškozenej lak bude to vidět a vypadá to blbě. Stejně jako na kapotě když neopravíš ťupky po kamínkách. Nechat radši přelakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara2005 Vloženo 15. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 První majitel nejsu, to je fakt, ale spíš si myslím že lak byl trošku narušenej loni v létě, když byli velký kroupy a námraza si s tím teď v zimě poradila po svým...Lak bude asi jistota, navíc fólie taky určitě nebude zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 kroupy a mráz lak nezničí. Ta střech je přelakovaná (kitování po kroupch?) no a buď je to jen blbě stříklý a stačí obrousit a přelakovat a nebo je to i blbě zakitovaný a možná je to blbě zakitovaný, protože to je blbě vyklepaný... Nemáš fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AUTOSTORE Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 (editace) a nebo je to i blbě zakitovaný a možná je to blbě zakitovaný, protože to je blbě vyklepaný... Hlavně že ty máš v tom jasno Viděl jsem auta které s tím měli velké problémy a nebyly bourané, lak praskal na střeše a kapotě. Ideální je to znovu nalakovat a nejlépe kdyby si mohl být při tom a viděl si jestli to bylo vůbec kitované. http://forum.skodahome.cz/topic/67865-popraskan%C3%BD-lak-na-st%C5%99e%C5%A1e/ Editováno: 15. Únor 2015, autor: AUTOSTORE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 AUTOSTORE : Nechápem tú reakciu na príspevok. Wittmann napísal len svoj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara2005 Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Jsem přesvědčenej že ta námraza s tím má co dělat, protože jsem to hned po ní objevil.Zejtra to vyfotím ať se taky pokocháte To vlákno jsem prolítnul a spíš se to týká OII, já mám OI po facu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 to jo, ale kdyby tomu laku nic nebylo, tak by se to stát nemělo, navíc u auta, od jehož výroby uplynulo XY let. Ale záleží, jak to vlastně vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara2005 Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Tak se na to mrkněte.Vrchní bezbarvý lak se loupe hodně ochotně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 tohle není popraskaný, ale oloupaný :-) Stačí přelakovat, akorát to před tím musíš obrousit. Za tohle fakt námraza nemůže, bylo to blbě nalakované, dřív nebo později by to šlo dolů stejně. Jinde se to neděje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara2005 Vloženo 19. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 No to ono to prvně bylo jenom popraskaný, ale teď už je to hodně hnusný...Něco podobnýho začíná i na kapotě a ta stříknutá asi bude.To asi někdo zmastil oboje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 nedokážu přesně říct, čím to je (krycí lak se nespojí s barvou), ale po různých nízkonákladových opravách se to objevuje relativně často. Teď je otázka, co všechno je touto pokřivenou technologií stříklé. Na vodorovných plochách to může jen rychleji vylézat. Jak dlouho to auto máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara2005 Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Pět nebo šest let, takže se mě do toho už taky dvakrát nechce investovat...ale vypadá to že mně nic jinýho nezbyde, tohle je fakt hnusný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) To isté na viacerých koncernových vozoch, napr. Felícia jedna z posledných r.v.2001 garážovaná,vyliezlo po 6 rokoch, sused Felícia r.v. 1998,objavil po 5 rokoch, žiadne z uvedených nebolo búrané ani lakované dodatočne. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.