los pakos Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 To nemění nic na tom, že to na autě nemá co dělat a navíc pojišťovny tohle kontrolují při dopravní nehodě, protože hledají záminku aby nemusely platit a stačí když někdo řekne, že byl oslněn a jak všichni víme, pan Murphy nikdy nespí. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Důkaz by byl? Mě oslňují i vypálený halogenky co mají debilně nastavený světla. Chápu postoj proti tomu, ale s tou pojišťovnou jsem teda skeptickej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 No, když mi někde na nějakém kopečku bliknou do očí halogeny. tak je to nepříjemné, ale ustojím to. Když mi blikne do očí několikanásobně silnější LED, tak mě to oslepí. Možná je někdo odolnější, to nejsem schopný posoudit. Proto taky ty originální mají automatické naklápění, které taky není všelék, ale aspoň něco. A konkrétně u dlouhé Fábky spolehlivě nastavení světel rozhodí i těžší nákup v kufru. Takže děkuji všem made home LEDkařům, že budou zodpovědně používat to kolečko vedle přepínače světel před každou jízdou ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Zase ani automatická regulácia sklonu nie je všemocná.. aj auto s originálnymi xenónmi/ledkami a automatickou reguláciou ťa dokáže poriadne oslepiť, keď sa s ním míňaš akurát na vrchole nejakého kopčeka. PS: Poctivo krútim regulačné kolečko aj pri dušičkových halogénoch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Březen 2019 Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 Výšková regulace je dobrá, ale na kopci vás oslní auto i bez ní. Ano, pokud se stane nehoda a někdo bude upozorňovat na světla, může nastat problém, ale ... Zas tak bych to nehrotil a pokud se bojíte, tak to tam nedávejte. Kupodivu budete jezdit taky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Ahoj všichni, chci se zeptat, zda tu někdo nemá zkušenosti s žárovkami Xenesis TrueMatch H7? Mám ve svojí fábce stále originální h7 halegony už z výroby, tzn. že drží už přes 2 roky, ale chtěl bych nějaké jiné s vyšší svítivostí a zároveň abych je nemusel měnit každou chvíli. Našel jsem na netu tyhle Xenesis (kanadská výroba), které mají perfektní recenze - dle recenzí svítí lépe než NighBreakery od Osramu a mají mnohem lepší životnost, klidně 2 roky a to nejsou ani tak drahé a hlavně homologované, tak nad nimi vážně přemýšlím. Nemá je tu náhodou někdo? Díky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Na stránce 8 tohoto tématu se o nich zmiňuje @RaDiS234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 @Blazin95 Kupoval si ty Xenesis TrueMatch H7? Docela nad nima uvažuju, teď mám v potkávačkách osram nightbreaker unlimited a jedna už je mrtvá, tak bych se chtěl zeptat jak svítí tyto. Předem děkuji za info.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Nene nekupoval, nebyly zde na ně skoro žádné recenze, tak jsem to nechtěl riskovat. Ale pokud si je koupíš, tak se prosím poděl o zkušenosti. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Aha, ok diky za info. Nejspíš je vyzkouším. ? Pak poreferuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Já mám zatím pořád ty z výroby, už 2 a půl roku a furt drží, ale až prasknou tak tam asi dám Philips whitevision. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 @Blazin95 Jestli si chceš koupit Philips WhiteVision kvůli "xenon" efektu, tak tě zklamu. Měl jsem je, vydržely rok a půl, svítivost nic moc a žádný "xenon" efekt se nekonal. Za ty peníze jsou lepší žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 A jaké by jsi doporučil? Ale nightbreakery nechci kvůli malé životnosti a LED také ne, jelikož nejsou homologované. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) Právě pro tu výdrž chcu zkusit koupit Xenesis, podle toho co píšou by měly vydržet delší dobu, než nightbreakery, které sem měl doposud... Edit: objednáno, pak poreferuju ? Editováno: 28. Květen 2019, autor: Ibe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 @Blazin95 Mám aktuálně GE Megalight Ultra +130%, vyhrály v posledním rakouském testu, svítí srovnatelně s Osram NightBreaker, a stály mě polovinu co Osram. Bohužel životnost nevím, mám je teprve půl roku. V listopadu jsem byl na STK, kde mi ještě technik seřídil světla a jsem spokojen. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Tak dneska sem nasadil Xenesis, svítí podobně jak nightbreakery, trochu víc do bíla. Teď jen, aby vydržely delší dobu, než nightbreakery. No uvidíme...? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Díky, taky do nich asi půjdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 @Ibemohu se zeptat na aktuální pocity z těch Xenesis žárovek? Svítí stejně dobře jako night breakery? A co v noci a za deště? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Pocity zatím dobrý, akorát uvidíme jak dlouho vydrží, v noci a dešti světlo víc do bíla, vzdálenost cca na stejno... Nezkoušel sem je za mlhy to by mě dost zajímalo, ale zatím sem mlhu nepotkal...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Ahoj, provedl jsem výměnu stock žárovek z výroby za osram night breaker. Rozhodla cena :) Zajímalo by mě, co žárovky nejvíce ničí, jestli například zhasinani a zase zapínání zkracuje její životnost. Jezdím spíše ve dne, takže na denní. Taky mě rozčiluje to, že vypnu motor a zhasnou světla a jakmile otevřu dveře tak se zase rozsvítí kvůli coming home. Vím že je to do jiného téma, ale je vůbec možné to případně nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Určitě to má taky velký význam ve zkrácení životnosti, když to furt rozsvěcuje. Nechávají si nakódovat aby se rozsvěcovaly mlhovky místo hl. světel, na to mrkni v tématu kódování. Já dal NB Lasery do dálek a na podzim už tam tuším budou druhým rokem. V potkávačkách třetím rokem ty z výroby. Nakódováno nijak nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Ahoj, zacnem asi opacne , ziarovky najviac chrani denne svietenie. Vecsina ludi jazdi vo dne, takze svietia DRL. Teraz odpoved, ziarovky najviac nici vysoka teplota, prudove razi a otrasi, najhorsie je ked je viac faktorov naraz. Ale ziarovky v nasej fabii vydrziam ozaj dlho, ja mam stock este stale z vyroby- 4 roky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Ano, například zavírání kapoty za chodu motoru s rozsvícenými světly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Jasně přes den nesvítí, tudiž vydrží mnohem déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrub Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 Mohl by mi někdo doporučit typ žlutých žárovek do mlhovek ? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.