mirda328 Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 mnoo hlavni je funkce ja jsem zklamanej. Jak mi prisli ty "hracky" tak, BACHA antena u rumika (rozhodne ta co je vpredu) je trochu jina, nez u fabie atak chromova krytka na antenu z fabie na rumika nejde bůůůů - tak sem to dal sestre. za 2. LEdiody od spoiler centra jsou ROZPTYLOVE, coz znamena, ze maji v cele vnitrni kuzel a tedy svidi do stran, coz je ve svetlech rumika k nicemu.(ve svetlikach v kufru, schrance i osvetleni interieru taky) - zase sem je dal sestre na FI, tak ma parkovacky v hlavni paabole, tak to sviti hezky. a protze se ochladilo, tak sme ani nemohl nalepit 3D pismenka, ani chromovou listu na SPZ ani ochrany listy narazniku. Suma sumarum sem neudelal nic, snad jen to kridlo me potesilo, sem ho ozkousel a zitra si ho dam nalakovat, nakonec sme se rozhodlo pro matnou cernou aby to ladlo s hagusama. Ještě k těm lištám na nárazníku. Včera jsem v prodejně Auto-Technik-Unger na Praze 4, Pod Chodovem 7 (u Baumaxu) zakoupil 5m samolepící lišty, šířka (výška) 46mm, tvar to má jako boční lišty dveří a k tomu ještě 8ks půlkulatých zakončení a to vše za pouhých 1239,-Kč (originál od Milotecu stojí 1990,-). Teď je docela zima, takže s lepením musím počkat. Až to provedu, pošlu nějaké foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ještě k těm lištám na nárazníku. Včera jsem v prodejně Auto-Technik-Unger na Praze 4, Pod Chodovem 7 (u Baumaxu) zakoupil 5m samolepící lišty, šířka (výška) 46mm, tvar to má jako boční lišty dveří a k tomu ještě 8ks půlkulatých zakončení a to vše za pouhých 1239,-Kč (originál od Milotecu stojí 1990,-). Teď je docela zima, takže s lepením musím počkat. Až to provedu, pošlu nějaké foto. ok urcite posli, ev, jestli muzes ,tak i jen te samotne listy. a koncovek ty me hodne zajimaj. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 To je hnus velebnosti Mám co dělat,aby se mi Roomster líbil takový jaký je,ale tohle je fakt hnus! V tom Milotecu byli asi všichni sjetí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 tak me dnes prisla koncovka vyfuku od milotecu. Chtel sme dat na kazdou stranu jednu, aby to simulovalo dual vejfuk, ale chyba lavky. Nastesti jsem objedna jen jednu. Ona je totiz profilove zaoblena ke strane. Dokonce i ten kryci plast je asymetrickej, takze to asi na druhou stranu nepujde. jeste to zkusim ja by to vypadalo. Takze pokud o tom nekdo premyslite, tak holt jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 A to treba rezat do naraznika? Ako sa to tam upevnuje? Ved vyfuk netrci predsa z naraznika von, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...movanim-benzin/ prave ze se to zarezava. to se mi libi, ale doufal sem ,ze to bude rovne a pujde tedy pouzit na obe strany. o vikendu budu pridelavat tu jednu, tka okouknu, jestli by to slo prizpusobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 No bal by som sa vyrezavat do toho naraznika...cim to budes rezat? A budes davat aj naraznik dole? Inak to vyzera celkom pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Ta koncovka je pěkná, ale já radši zvolil tuhle: Blacky ví, viděl už naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Aj to je pekne...ako si to vyrezaval? Cim, ze si nezlupol farbo dookola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Je to vybrušované, dělali to v té firmě, co montovali výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tak to hej... To su dalsie prasule navyse, co? kolko stala praca? Ci to si mal v cene vyfuku? To nie je nasadka? To je origo vyfuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Foromen ma ladenej od LAytingu. je to mocprima, ale tech penez. Ta nahrazk od milotecu vyjde na 1800Kč. Vyrezavat to budu asi lupinkovou pilkou a pak malou frezou. Chci to udelat ted o vikendu, tak pak poslu fotky. BTW: tohle sem potka u Globusu. Milotec hadr hiihihhiihhih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 tak me dnes prisla koncovka vyfuku od milotecu. Chtel sme dat na kazdou stranu jednu, aby to simulovalo dual vejfuk, ale chyba lavky. Nastesti jsem objedna jen jednu. Ona je totiz profilove zaoblena ke strane. Dokonce i ten kryci plast je asymetrickej, takze to asi na druhou stranu nepujde. jeste to zkusim ja by to vypadalo. Takze pokud o tom nekdo premyslite, tak holt jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Jak píše Blacky, je to laděný výfuk od firmy Layting, kompletní cena i s montáží něco kolem 6000.- Kč. Už to tady někde je, ale nemůžu to najít . http://www.laityng.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Ufff...tak to nie...to radsej kupim za to benzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Tak montaz bez problemu. rozmerit, flexou zariznout vyfuk i vyriznout naraznik. Nasadit, utahnout. Lem sem nastrikal sprejem na cerno. Az bude finalni fotka, tak ji dam do milacku. BTW: udelat ho jako falesnej dual nejde. To, ze je sikmo by slo obejit, ale problem je jinde. Skutecny vyfuk je cca 35 cm od stredu auta, takze dost blizko. Pokud bych chtel davat na druhou stranu, tak narazim na vanu rezervniho kola a muselo by se uriznout oko na tahani ( to by nevadilo, mam tazny), takze pesek a navic by to vypadalo blbe. As jedina cesta by byla. Udelat koncovku vyfuku nejak jinak a vic ke strane auta, aby se na druhou stranu vesla za to oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Krásná práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Pekna praca! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 diky, nic sloziteho. final fotku z mobilu dam za 5 minut do fotek milacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Je to humus jako všechno od Milotecu. Asi maj ti Němci takovej holt vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Zdravím chlapi, tak mám objednán Room. , kombinace bílá Candy s černou perleť střechou + polepy dynamic-bicolour. Uvažuju o tom, že si objednám zadní difuzor-viz foto (ještě uvažuju který), zvažuju také lemy blatníků a kryty pod kliky. Sice to není od Milotecu, ale od jiné firmy. Chtěl bych znát vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 řeknu to upřimně od srdce ničím bych to nehyzdil roomster je originál už tak sám od sebe a tím že si dal paket bicolor je to už i tak geniální! toď můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Zdravím, po zralé úvaze se musím přiklonit k Tvému názoru. Nechám to tak, jak to přijde ze "Škodovky". Jen jsem ještě přiobjednal přední ofuky oken (originál). Jen se přiznám,že mne trošku děsí ,jak to bude vypadat pod klikami dveří jestli to nebude na té bílé moc vidět. Máme v současné době Fabii v modré barvě a pod těmi klikami jsou škrábanečky vidět,zkoušel jsem to opakovaně zaleštit,ale celkem bez efektu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Také bych to nechal takové jak to je. Potom je to moc přeplácané 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Souhlas. Ofuky jsou dobry. Ty dej i dozadu. Fungujou a vypadaj dobre. Zbytek bych pockal, az to auto sutecne bude stat na dvore. Koncovka vyfuku, kola, ev. folie delaji dost. Pak max., nejaky drobny vychytavky, co vidi jen fanda ( cepicky na ventilky, na srouby RZ, nejaky diody, prahove listy, tazka do kufru, site navic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.