jozzi Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 (editace) One day in your life One moment in time ... tak nějak to bylo ni .. no a i pro mě nastal ten den v životě a misto dvou jsme tři. a v tu chvili jsem došel k zavěru že fabky tak nějak nevleze vše co potřebuju a k tomu všemu i Honzikuv kočarek. Tak jsme z mamkou prodali Mazlika a začli hledat. Popravdě v tedle te cenove kategorii mezi novymi vozy neni ani mezi čim vybirat. Pro nás byl zaklad kufr , takovy abych vzal kočarek a dal ho tam ,a nic neřešil.... a on tam vleze. A tak jsme si pořidili Roomika. Původně jsme chteli modrou Miami ale kvuli tomu že už jsme ho potřebovali tak došlo na skladovku. Je to na delši vypravěni z koncem v šedé metal Jen krapanek technickych capin , bo každy vi co to je Room motor 1.4 63kW (chtěli jsme držak) vybava ambition trumf plus něco navic kdo mě zna vi že pro mě je novinka třeba takova trivialni věc jako uzamykatelne shranky před spolujezdcem (zdaj se mi strašně male . Pak to ma teba i elektricky ovladane oka vepředu , ano hledal jsem švihadla ale ony tam nejsou. Nějaky ten klimaticky ofuk interieru tež tam je, pak maxik , to byl pro mě zaklad. Koženy volant, šaltra a ruča... radio swing... cuvaci čidla...tempomat...taky ten stolek v prostředni sicně... a buch vi co ještě, to budu zjištovat... co je odemně: -sport našlapy pedalu Oem+ -nastupni lišty -taka ta kryci folia mezi sicny a plato -puklice na zimu -vana do kufru -rum -předni lapače nečistot co mam v planu ? -zaledovat co se da -spz na izolepu z suchym zipem -nějake ty male změny v interieru -koncovka laufu -a buch vi co mě napadne Jo a aby to nebylo take suche tak i nějake ty fotky mam Tu majtel tu kousek interieru a ten kufr miluju Editováno: 20. Únor 2015, autor: jozzi 15 Citovat
Galvi Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 Parádní popis i fotky i auto, šedá metal nevypadá vůbec špatně, takže už se těším až si ji naživo prohlídnu na nějakým sraze. Tak teď už jen popřát, ať se Honzíkovi libí a samo i rodičům 1 Citovat
PyroSVK Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 Ako náhle, bez náznaku Roomik pekný, výbava zlatý stred, asi ako ja Turbo si nechcel ? Si mi mohol nechať z Berušky tie ledky na denné Citovat
Malta Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 no já náznaky postřehl tu na fóru, jen jsem myslel, že čekají na výrobu a ona se z toho vyklubala skladovka. Jozzi jedna velká gratulace a doufám, že když ne letos, že se na některém roomstersrazu potkáme, my vezmeme vnoučka, vy synka (těch 14 dní mezi nimi je ideál) a bude sranda Citovat
jozzi Vloženo 20. Únor 2015 Autor Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Kluci Děkuju Pyro přesně tak, zlaty střed něco navic co nemam ve fabce ale zase něco na co byla moje zvykla v mazlikovi a popravdě nad TSi čkem jsme přemyšleli a dokonce i obednavali ale nakonec jsme vzali držak, počitam s tim že 10let by mohl doma vydržet Malto se srazem počitam a naznaky byly občas mylne , bo neni nad překvapeni popravdě my letos se ženou pravě budem dovolenkovat tak nějak na srazech . Určitě vem vnuka, myslim že kluci už budou natolik velci že si budiu spolu alespon povidat Editováno: 20. Únor 2015, autor: jozzi Citovat
flacek Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 Gratulace já jsem teda pořád čekatel a není to ani 14dní od objednání takže si ještě počkám ale ten pocit z nového vozu ti přeji:) Citovat
Malta Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 Kluci Děkuju ... Určitě vem vnuka, myslim že kluci už budou natolik velci že si budiu spolu alespon povidat no pokud nám ho rodiče půjčí Citovat
Malta Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 jinak ten kočár v kufru, to je bomba , já ho tam sice též dám, ale ne jak ty, páč tam mám na stojáka rezervu, tak je to tam víc nahečmané. Zítra pojedeme se Sebulou dálkovou (320km) tak hodím foto kufru, bo pojedeme jak herynci Citovat
Václav Š. Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 Šedá Metal moc hezká. Ale co ten tuzemák ve dveřích, dodržuješ pitnej režim během jízdy? Citovat
Ondra16V Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 Jozzi ten Room a rum taky je parádní no každopádně ať slouží A doufám že ho na sraze co nejdřív uvidíme Citovat
wirer Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 Ved jozzi naznak na Rooma uz daval, ci nie? A nakoniec to bol Roomcek pre maleho Yetiho... Inac gratulujem, este by som si zopakoval ten pocit mat v rukach nove auto. A ta vona A nech sluzi ako ma -- Z mobilu Citovat
dick Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 Též se připojuji s gratulací, ať mnoho let věrně slouží... Citovat
ASPIRE Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 Tak Jozzine gratulace k dobremu vyberu urcite budes spokojen a hlavne kluk jak bude dorustat a krasne uvidi oknem kolem sebe. A barva perfektni se prave tak casto neobjevuje o proti miami tu u baraku mi stoji dva tak vim ze bych takovou barvu nechtel. A jinak paradni fotky . Jeste maly dotaz jak si tam dostal ty pedaly z Oct3 Rap. nebo F3 to tam normalne pasuje nebo se jim musi pomoct ? A nebo to mas z neceho jineho bo ja z tech vasich zkratek oem sicny gril vzdy rostu co to vlastne chcete rict . Citovat
jozzi Vloženo 21. Únor 2015 Autor Vloženo 21. Únor 2015 (editace) Šedá Metal moc hezká. Ale co ten tuzemák ve dveřích, dodržuješ pitnej režim během jízdy? Čekal jsem kdo si všimne prvni musel jsem si dat rumika v roomiku Jinak kluci dekuju , dela mi jen radost Editováno: 21. Únor 2015, autor: jozzi Citovat
jozzi Vloženo 21. Únor 2015 Autor Vloženo 21. Únor 2015 Tak Jozzine gratulace k dobremu vyberu urcite budes spokojen a hlavne kluk jak bude dorustat a krasne uvidi oknem kolem sebe. A barva perfektni se prave tak casto neobjevuje o proti miami tu u baraku mi stoji dva tak vim ze bych takovou barvu nechtel. A jinak paradni fotky . Jeste maly dotaz jak si tam dostal ty pedaly z Oct3 Rap. nebo F3 to tam normalne pasuje nebo se jim musi pomoct ? A nebo to mas z neceho jineho bo ja z tech vasich zkratek oem sicny gril vzdy rostu co to vlastne chcete rict . Na barvu jsem si uz zvyknul , uz se mi i libi , na slunku je luxusni ohledne pedalu , muzu Ti taky obednat , pasuji idealne deuha sada jde do berušky Citovat
Malta Vloženo 21. Únor 2015 Vloženo 21. Únor 2015 barvu doceníš i v nepříznívém počasí, chválím si ju jak saharu u Fábky, tak i kapučo u rooma ... praktické barvy Citovat
jozzi Vloženo 21. Únor 2015 Autor Vloženo 21. Únor 2015 Jo tak kapučo to je ta nejpraktiččejši barva co znam na berušce si ji nemužu vynahvalit Jinak malemu se v aute libi , prospal celou cestu A našel jsem u juniora v kalhotech perfektni kapsu 5 Citovat
wirer Vloženo 21. Únor 2015 Vloženo 21. Únor 2015 Len aby ti junior tie kluce aj vratil -- Z mobilu Citovat
Malta Vloženo 21. Únor 2015 Vloženo 21. Únor 2015 ani nemluv, Sebík dnešní 4h štreku dal taky skoro na jeden nádech, jen u Poděbrad to chtělo kojící a přebalovací pauzu ... horší bylo, když jme opustili dálnici a dostali se jen na státovku, nebo nedej bože do města a stáli na světlech, nebo se courali padesátkou,to mrčel a nelíbilo se mu to , ale jak jsem mimo obec kopl do vrtule na 100-120km/h, byl klid ... tak říkám Sebulovi, je vidět, že jsi moje krevní skupina Citovat
Malta Vloženo 21. Únor 2015 Vloženo 21. Únor 2015 jinak náš dnešní "náklaďák" a náš nejdůležitější pasažér 8 Citovat
jozzi Vloženo 21. Únor 2015 Autor Vloženo 21. Únor 2015 Jo to Honzik to ma taky rad ale tatka se drzel pri zdi , mame najeto lechce nad sto ale troubeni zboznuje , musim ho naucit jak se macka klakson Citovat
Ondra16V Vloženo 21. Únor 2015 Vloženo 21. Únor 2015 Taky bych chtěl mít najeto lehce nad sto Citovat
ASPIRE Vloženo 22. Únor 2015 Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Jozzi nechci ty pedaly zatim mam a nemam chut zbytecne investovat do dalsich. Dik za nabidku . Jsem si prave vsiml ze ty stare pedaly co jsou do F2 se prvne vyrobenych snad davali i do rapidu a pak najednou po prichodu Oct3 uz rapidy meli ty nove. Jen jeste mensi otazka ty kryty na kola to mas ty Flairy z F3 a pasujou bez problemu na ty srouby ? Editováno: 22. Únor 2015, autor: ASPIRE Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.