jozzi Vloženo 22. Únor 2015 Autor Vloženo 22. Únor 2015 Nene, jsou to sidusy z Olll a pasujou bez problemu klidne vymenim za satelite Citovat
jozzi Vloženo 22. Únor 2015 Autor Vloženo 22. Únor 2015 Jo , bo jsem zapomnel , pohled zboku 3 Citovat
ASPIRE Vloženo 22. Únor 2015 Vloženo 22. Únor 2015 No nevypada to veru zle Ja jsem prave pokukoval po tech z F3 15" , ale cekam jestli se skodovka nepochlapi a ukaze jeste nejake jine a ne zatim ty jedny. Citovat
Supermarine_Spitfire Vloženo 22. Únor 2015 Vloženo 22. Únor 2015 heeeezkej pokojster. Líbí se mi nový věci Citovat
PyroSVK Vloženo 22. Únor 2015 Vloženo 22. Únor 2015 Daj si tu zaoblenú lištu bočného zadného skla do lesku Citovat
Peky1 Vloženo 22. Únor 2015 Vloženo 22. Únor 2015 Moc pěkná barva , padne mu jak ulitá. Jen ten oblouk zadních dveří v matu. To je úlet. Je to barva nebo taky folie. Původní verze v lesku tomu sedne líp. Já bych to nechal poupravit. Jinak ať slouží. Opravdu praktický auto. O víkendu co jsem rval kočárek do Fiesty, kdy byl v kufru jen podvozek, kola sundaný, složený na max. a stejně vadil deklu kufru, korba na sedačce. Takže Room pro rodinu super auto a když naložím kufr, tak se korba vejde v klidu na plato a ještě je tam hafo místa. Prostě pokoják . Citovat
LUKY-007 Vloženo 22. Únor 2015 Vloženo 22. Únor 2015 skvela volba gratulujem a som zvedavy na upravicky Citovat
sekyji Vloženo 23. Únor 2015 Vloženo 23. Únor 2015 peknej at slouží :-) doufam ze prijdou nejaky upravy Citovat
Bullets Vloženo 23. Únor 2015 Vloženo 23. Únor 2015 Jozzífku až budeš měnit volatn za MF tak jsem první do foroty kdo bude chtít tvůj stávající 2 Citovat
Ondra16V Vloženo 23. Únor 2015 Vloženo 23. Únor 2015 Ale jen tak jak jsme si o tom předtím psali a najednou se tady objevila funglovka Room,byla by škoda toho nevyužít Citovat
peterv Vloženo 23. Únor 2015 Vloženo 23. Únor 2015 Jozzi, blahoželám k Honzíkovi a prajem mu v živote všetko najlepšie. Už prvú jazdu autom si mu doprial na úrovni Room (aj rum) je super, som si myslel, že už 1.4 v ponuke nie sú ... Citovat
flacek Vloženo 23. Únor 2015 Vloženo 23. Únor 2015 Jsou resp. byly, nyni uz jen skladovky. Dokonce jsem nekde cetl a tak nejak neprimo o tom i vedeli v salonu ze by se uvazovalo o tomto motoru do Rapidu i kdyz si myslim ze kvuli nove norme se na to vyprdnou. Citovat
jozzi Vloženo 24. Únor 2015 Autor Vloženo 24. Únor 2015 No nevypada to veru zle Ja jsem prave pokukoval po tech z F3 15" , ale cekam jestli se skodovka nepochlapi a ukaze jeste nejake jine a ne zatim ty jedny. Ano nao , 15" pouze jedny a u nas se kradou jak prasa na parkovišti pod lidlem obešli za jednu noc všehny 4ři nove fabky .. zajma mě kde tedka ty poklice jsou heeeezkej pokojster. Líbí se mi nový věci Mě taky , ajak krasně voni Daj si tu zaoblenú lištu bočného zadného skla do lesku Nedam , necham ji tak Moc pěkná barva , padne mu jak ulitá. Jen ten oblouk zadních dveří v matu. To je úlet. Je to barva nebo taky folie. Původní verze v lesku tomu sedne líp. Já bych to nechal poupravit. Jinak ať slouží. Opravdu praktický auto. O víkendu co jsem rval kočárek do Fiesty, kdy byl v kufru jen podvozek, kola sundaný, složený na max. a stejně vadil deklu kufru, korba na sedačce. Takže Room pro rodinu super auto a když naložím kufr, tak se korba vejde v klidu na plato a ještě je tam hafo místa. Prostě pokoják . Kufr to ma boži tam se toho vleze , včera jsem tam zavřel i maleho v vajcu a jak se mu fajně spalo ...ohledně lišty , kdyby mi to někdo neřekl tak si toho ani nevšimnu , mě stači mat , jak se začne loupat tak se vyměni , jo aje to folia skvela volba gratulujem a som zvedavy na upravicky Děkuju , upravičky už začinaj peknej at slouží :-) doufam ze prijdou nejaky upravy Děkuju , jak už jsem psal vyše , nějake drobnosti už se konaly a čekam na dalši Jozzífku až budeš měnit volatn za MF tak jsem první do foroty kdo bude chtít tvůj stávající Ano i to je v planu ,ale uvidime kdy a jak Jozzi, blahoželám k Honzíkovi a prajem mu v živote všetko najlepšie. Už prvú jazdu autom si mu doprial na úrovni Room (aj rum) je super, som si myslel, že už 1.4 v ponuke nie sú ... Děkujem maly prozatim roste jako z vody, mamka ma asi hodně vyživne mliko To ja si myslel taky a ono to jsou jen skladovky , teda co vim tak už nejsou , jsme jedni z poslednich, a jsem za to i rad Jsou resp. byly, nyni uz jen skladovky. Dokonce jsem nekde cetl a tak nejak neprimo o tom i vedeli v salonu ze by se uvazovalo o tomto motoru do Rapidu i kdyz si myslim ze kvuli nove norme se na to vyprdnou. do Rapidu pravě nepujdou nejen kvuli normy ale i kvuli politice firmy. Jedine motory bez turba budou třivalce MPi Citovat
Galvi Vloženo 24. Únor 2015 Vloženo 24. Únor 2015 Tvoje příď i řiť Roomsteru je krásná, prosím mysli na mě a odlož mi taky kousek hříbků. Citovat
Voice Vloženo 24. Únor 2015 Vloženo 24. Únor 2015 Nejsem teda znalec ale co ze je vytunene? Tož značky bez rámečků, bez toho nesmíš na forum. Citovat
ASPIRE Vloženo 24. Únor 2015 Vloženo 24. Únor 2015 Pekne jak z katalogu od skodovky. Bez reklam. Citovat
flacek Vloženo 24. Únor 2015 Vloženo 24. Únor 2015 Aha ramecky. No tak ty me nevadi takze se asi s vama rozloucim :-D Citovat
Pawouk Vloženo 24. Únor 2015 Vloženo 24. Únor 2015 Tož značky bez rámečků, bez toho nesmíš na forum. jj, to je vstupenka na forum. 1 Citovat
jozzi Vloženo 24. Únor 2015 Autor Vloženo 24. Únor 2015 Ja ja , spz bez ramečku a pozor na to , někteři tu maj kopřivku z zasterek Jeste kapku hřibku mam Citovat
jozzi Vloženo 24. Únor 2015 Autor Vloženo 24. Únor 2015 Pekne jak z katalogu od skodovky. Bez reklam.Presne , libi se mi to tak mnohem vic Citovat
PyroSVK Vloženo 24. Únor 2015 Vloženo 24. Únor 2015 Ha! O chvíľu mám vstupenku aj ja Ale pekné pekné Aj mne sa to páči viac také čisté Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.