Únor 22, 201510 r Autor Nene, jsou to sidusy z Olll a pasujou bez problemu klidne vymenim za satelite
Únor 22, 201510 r No nevypada to veru zle Ja jsem prave pokukoval po tech z F3 15" , ale cekam jestli se skodovka nepochlapi a ukaze jeste nejake jine a ne zatim ty jedny.
Únor 22, 201510 r Moc pěkná barva , padne mu jak ulitá. Jen ten oblouk zadních dveří v matu. To je úlet. Je to barva nebo taky folie. Původní verze v lesku tomu sedne líp. Já bych to nechal poupravit. Jinak ať slouží. Opravdu praktický auto. O víkendu co jsem rval kočárek do Fiesty, kdy byl v kufru jen podvozek, kola sundaný, složený na max. a stejně vadil deklu kufru, korba na sedačce. Takže Room pro rodinu super auto a když naložím kufr, tak se korba vejde v klidu na plato a ještě je tam hafo místa. Prostě pokoják .
Únor 23, 201510 r Jozzífku až budeš měnit volatn za MF tak jsem první do foroty kdo bude chtít tvůj stávající
Únor 23, 201510 r Ale jen tak jak jsme si o tom předtím psali a najednou se tady objevila funglovka Room,byla by škoda toho nevyužít
Únor 23, 201510 r Jozzi, blahoželám k Honzíkovi a prajem mu v živote všetko najlepšie. Už prvú jazdu autom si mu doprial na úrovni Room (aj rum) je super, som si myslel, že už 1.4 v ponuke nie sú ...
Únor 23, 201510 r Jsou resp. byly, nyni uz jen skladovky. Dokonce jsem nekde cetl a tak nejak neprimo o tom i vedeli v salonu ze by se uvazovalo o tomto motoru do Rapidu i kdyz si myslim ze kvuli nove norme se na to vyprdnou.
Únor 24, 201510 r Autor No nevypada to veru zle Ja jsem prave pokukoval po tech z F3 15" , ale cekam jestli se skodovka nepochlapi a ukaze jeste nejake jine a ne zatim ty jedny. Ano nao , 15" pouze jedny a u nas se kradou jak prasa na parkovišti pod lidlem obešli za jednu noc všehny 4ři nove fabky .. zajma mě kde tedka ty poklice jsou heeeezkej pokojster. Líbí se mi nový věci Mě taky , ajak krasně voni Daj si tu zaoblenú lištu bočného zadného skla do lesku Nedam , necham ji tak Moc pěkná barva , padne mu jak ulitá. Jen ten oblouk zadních dveří v matu. To je úlet. Je to barva nebo taky folie. Původní verze v lesku tomu sedne líp. Já bych to nechal poupravit. Jinak ať slouží. Opravdu praktický auto. O víkendu co jsem rval kočárek do Fiesty, kdy byl v kufru jen podvozek, kola sundaný, složený na max. a stejně vadil deklu kufru, korba na sedačce. Takže Room pro rodinu super auto a když naložím kufr, tak se korba vejde v klidu na plato a ještě je tam hafo místa. Prostě pokoják . Kufr to ma boži tam se toho vleze , včera jsem tam zavřel i maleho v vajcu a jak se mu fajně spalo ...ohledně lišty , kdyby mi to někdo neřekl tak si toho ani nevšimnu , mě stači mat , jak se začne loupat tak se vyměni , jo aje to folia skvela volba gratulujem a som zvedavy na upravicky Děkuju , upravičky už začinaj peknej at slouží :-) doufam ze prijdou nejaky upravy Děkuju , jak už jsem psal vyše , nějake drobnosti už se konaly a čekam na dalši Jozzífku až budeš měnit volatn za MF tak jsem první do foroty kdo bude chtít tvůj stávající Ano i to je v planu ,ale uvidime kdy a jak Jozzi, blahoželám k Honzíkovi a prajem mu v živote všetko najlepšie. Už prvú jazdu autom si mu doprial na úrovni Room (aj rum) je super, som si myslel, že už 1.4 v ponuke nie sú ... Děkujem maly prozatim roste jako z vody, mamka ma asi hodně vyživne mliko To ja si myslel taky a ono to jsou jen skladovky , teda co vim tak už nejsou , jsme jedni z poslednich, a jsem za to i rad Jsou resp. byly, nyni uz jen skladovky. Dokonce jsem nekde cetl a tak nejak neprimo o tom i vedeli v salonu ze by se uvazovalo o tomto motoru do Rapidu i kdyz si myslim ze kvuli nove norme se na to vyprdnou. do Rapidu pravě nepujdou nejen kvuli normy ale i kvuli politice firmy. Jedine motory bez turba budou třivalce MPi
Únor 24, 201510 r Tvoje příď i řiť Roomsteru je krásná, prosím mysli na mě a odlož mi taky kousek hříbků.
Únor 24, 201510 r Nejsem teda znalec ale co ze je vytunene? Tož značky bez rámečků, bez toho nesmíš na forum.
Únor 24, 201510 r Autor Ja ja , spz bez ramečku a pozor na to , někteři tu maj kopřivku z zasterek Jeste kapku hřibku mam
Únor 24, 201510 r Autor Pekne jak z katalogu od skodovky. Bez reklam.Presne , libi se mi to tak mnohem vic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.