Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Moc pěkná barva :kol-47: , padne mu jak ulitá. Jen ten oblouk zadních dveří v matu. To je úlet. Je to barva nebo taky folie. Původní verze v lesku tomu sedne líp. Já bych to nechal poupravit. Jinak ať slouží. Opravdu praktický auto. O víkendu co jsem rval kočárek do Fiesty, kdy byl v kufru jen podvozek, kola sundaný, složený na max. a stejně vadil deklu kufru, korba na sedačce. Takže Room pro rodinu super auto a když naložím kufr, tak se korba vejde v klidu na plato a ještě je tam hafo místa. Prostě pokoják :kol-27: .

Vloženo

Jozzi, blahoželám k Honzíkovi a prajem mu v živote všetko najlepšie. Už prvú jazdu autom si mu doprial na úrovni :kol-47:

Room (aj rum) je super, som si myslel, že už 1.4 v ponuke nie sú ...

Vloženo

Jsou resp. byly, nyni uz jen skladovky. Dokonce jsem nekde cetl a tak nejak neprimo o tom i vedeli v salonu ze by se uvazovalo o tomto motoru do Rapidu i kdyz si myslim ze kvuli nove norme se na to vyprdnou.

Vloženo

No nevypada to veru zle :kol-47: Ja jsem prave pokukoval po tech z F3 15" , ale cekam jestli se skodovka nepochlapi  a ukaze jeste nejake jine a ne zatim ty jedny.

Ano nao , 15" pouze jedny a u nas se kradou jak prasa :D na parkovišti pod lidlem obešli za jednu noc všehny 4ři nove fabky :D .. zajma mě kde tedka ty poklice jsou :D

heeeezkej pokojster. Líbí se mi nový věci :D

Mě taky , ajak krasně voni :D

Daj si tu zaoblenú lištu bočného zadného skla do lesku :)

Nedam , necham ji tak :p 

Moc pěkná barva :kol-47: , padne mu jak ulitá. Jen ten oblouk zadních dveří v matu. To je úlet. Je to barva nebo taky folie. Původní verze v lesku tomu sedne líp. Já bych to nechal poupravit. Jinak ať slouží. Opravdu praktický auto. O víkendu co jsem rval kočárek do Fiesty, kdy byl v kufru jen podvozek, kola sundaný, složený na max. a stejně vadil deklu kufru, korba na sedačce. Takže Room pro rodinu super auto a když naložím kufr, tak se korba vejde v klidu na plato a ještě je tam hafo místa. Prostě pokoják :kol-27: .

Kufr to ma boži :D tam se toho vleze , včera jsem tam zavřel i maleho v vajcu a jak se mu fajně spalo :D

...ohledně lišty , kdyby mi to někdo neřekl tak si toho ani nevšimnu , mě stači mat , jak se začne loupat tak se vyměni , jo aje to folia :)

skvela volba ;) gratulujem a som zvedavy na upravicky :)

Děkuju , upravičky už začinaj :)

peknej at slouží :-) doufam ze prijdou nejaky upravy

Děkuju , jak už jsem psal vyše , nějake drobnosti už se konaly a čekam na dalši :)

Jozzífku až budeš měnit volatn za MF tak jsem první do foroty kdo bude chtít tvůj stávající :D

Ano i to je v planu ,ale uvidime kdy a jak :D 

Jozzi, blahoželám k Honzíkovi a prajem mu v živote všetko najlepšie. Už prvú jazdu autom si mu doprial na úrovni :kol-47:

Room (aj rum) je super, som si myslel, že už 1.4 v ponuke nie sú ...

Děkujem :) maly prozatim roste jako z vody, mamka ma asi hodně vyživne mliko :D

To ja si myslel taky a ono to jsou jen skladovky , teda co vim tak už nejsou , jsme jedni z poslednich, a jsem za to  i rad :)

Jsou resp. byly, nyni uz jen skladovky. Dokonce jsem nekde cetl a tak nejak neprimo o tom i vedeli v salonu ze by se uvazovalo o tomto motoru do Rapidu i kdyz si myslim ze kvuli nove norme se na to vyprdnou.

do Rapidu pravě nepujdou nejen kvuli normy ale i kvuli politice firmy. Jedine motory bez turba budou třivalce MPi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...