Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No jsem zvedav jelikoz by me zajimalo o co jsem treba prisel jelikoz jsem uvazoval pri koupi o fabii.

no já to vnímal ze začátku asi takto v porovnání s FI ... super nastupování a vystupování, ať už ve předu, či vzadu, vzadu to velmi pozitivně oceňují starší ročníky. Velký vnitřní prostor ať už vedle sebe, tak i za sebou ... natáhnout si u spolujezdce napřímo nohy, aniž bych jakkoli omezoval ty za mnou ... ve fábiii utopie. Variabilita úložného prostoru v kufru v návaznosti na posunutí sedaček (docenil jsem teď naposledy při stěhování kočáru v podélném směrua všech možných věcí okolo), či jejich či  úplné snadné vyjmutí, což u FI combi nelze bez odšroubování spodního uchycení středového tříbod.pásu. Polohování opěradel vzadu taktéž paráda. Co se týká jízdních vlastností, super sedí oproti fábii. Neskonale lépe brzdí, po prvním přesednutí do R při zkušebce při koupi, jsem byl naprosto unešen, zpřevodováním (bavíme se o HTP verzi), krásně to bere od spodu, bez nějakého velkého přehnaného snažení se rozjedu i na trojáka. Nicméně časem jsem to přehodnotil a přece se jenom raději přikláním k převodovce z fábule, sice do 2500 otáček se nic neděje (musí se více točit, nad 3t je ve svém živlu), zato táhne krásně i nad 5t ot, kde room už bohužel mrtví. Takže jen z tohoto hlediska občas zašťukám ... kdybych tak měl převodovku z fábule ... anebo, kdybych tak měl převodku z rooma po 2011, to by se to po dálnici frčelo s jinou spotřebou, páč teď mi podíl dálnic výrazně narostl. Ale nicméně i přes to hodnotím rooma pozitivněji :kol-47: a naprostá spokojenost. No a kdyby sem psala polovic, tak room to je pro ni naprostá srdeční záležitost kol5 a je těžce streslá, měla-li by jet fábulí :kol-46:

• Autor

1d491070a1b1128ce1905f6db9d9772c.jpg

Som zapomnel rict, ale prezul som, tech 22°C predevcirem uz na me bylo moc :D

Máš recht, já přezouval v pondělí.

Vypadá to dobře  :kol-47:

A opet umyto :D Pekna kola :) ja jdu v stredu menit.

• Autor

Kluci dekuju :) a nemyl jsem, mam navoskovano, jen olachuju [emoji14]

A popravde nejdriv se mi ty kola moc nezdaly, ale jak se kouknu na to auto tak mu perfektne sednou, fakt se mi libi :)

Od doby co vynalezli peníze nemusíme děkovat  :kol-46:

No mi se nejvice libi 5 paprskova, ale kdyz jsem videl tydle kola za jizdy jak se toci tak jsem si rekl jo libi se mi.

Kentaur resp. Arktos nechystáš ? :) Či zatiaľ je priorita pohodlie juniora ? :)

• Autor

Me se libi ten zalis dovnitr smerem k sroubum, na elbah to nemam :) proste maji neco do sebe :)

• Autor

Kentaur resp. Arktos nechystáš ? :) Či zatiaľ je priorita pohodlie juniora ? :)

Kdyby si semnou nekdo rad vymenil moje elby za arktosy nebo kentiky tak se branit nebudu :)

Jo ty kola se mi na Roomsteru líbí moc, sednou k němu hezky  :kol-47: . Já se chystám na přezutí a pokud to stihnu tak i opláchnutí té mojí špindíry zítra :kol-28:  

Jak rád by som prezul už aj ja... lenže o týždeň sa ešte chystám do výšin a tam vraj má ešte snežiť  :kol-44:

• Autor

Uz cekam ze snezit nebude a kdyztak mam furt beruši na zimnich :)

včíl hlásili, od 600m n. m. bude ještě sněžit next week

• Autor

Prosimte nestras :D budu optimisticke mysli :)

jsem chtěl dát už také hlíny s letňákama, ale ještě to vydržím, bo moja jezdí do těch opičích hor

• Autor
:D no ja prezul kvuli tomu ze mi to uz na zimnich klouzalo :D tak kdyztak pojedem krtit beruskou, kocarek uz bude novy, ten se vleze i do fabky :) teda doufam :D

Do Fabky se toho vleze...  :D :D :D

• Autor

No Ty mas to prostornejsi provedeni :)

• 8 let později...
  • Autor

No, 8 let jsem vidno na Roomstra zvysoka sr$l :D tak menší update. Podědil jsem ho po ženě, slavnostně se nastěhoval k babce do garáže, kompletně umyty, musím ho ještě vyprat. Po 8 letech nafasoval chrom žárovky blinkrů :D 

20230506_181435.jpg

Není možné, Jozzi oživil tohle historické téma:D

@Ondra16V , @jozzi ma vice takových kousků jakhle tento tema 😀

Upraveno od TOMUS

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.