Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no já to vnímal ze začátku asi takto v porovnání s FI ... super nastupování a vystupování, ať už ve předu, či vzadu, vzadu to velmi pozitivně oceňují starší ročníky. Velký vnitřní prostor ať už vedle sebe, tak i za sebou ... natáhnout si u spolujezdce napřímo nohy, aniž bych jakkoli omezoval ty za mnou ... ve fábiii utopie. Variabilita úložného prostoru v kufru v návaznosti na posunutí sedaček (docenil jsem teď naposledy při stěhování kočáru v podélném směrua všech možných věcí okolo), či jejich či  úplné snadné vyjmutí, což u FI combi nelze bez odšroubování spodního uchycení středového tříbod.pásu. Polohování opěradel vzadu taktéž paráda. Co se týká jízdních vlastností, super sedí oproti fábii. Neskonale lépe brzdí, po prvním přesednutí do R při zkušebce při koupi, jsem byl naprosto unešen, zpřevodováním (bavíme se o HTP verzi), krásně to bere od spodu, bez nějakého velkého přehnaného snažení se rozjedu i na trojáka. Nicméně časem jsem to přehodnotil a přece se jenom raději přikláním k převodovce z fábule, sice do 2500 otáček se nic neděje (musí se více točit, nad 3t je ve svém živlu), zato táhne krásně i nad 5t ot, kde room už bohužel mrtví. Takže jen z tohoto hlediska občas zašťukám ... kdybych tak měl převodovku z fábule ... anebo, kdybych tak měl převodku z rooma po 2011, to by se to po dálnici frčelo s jinou spotřebou, páč teď mi podíl dálnic výrazně narostl. Ale nicméně i přes to hodnotím rooma pozitivněji :kol-47: a naprostá spokojenost. No a kdyby sem psala polovic, tak room to je pro ni naprostá srdeční záležitost kol5 a je těžce streslá, měla-li by jet fábulí :kol-46:

Vloženo

Kluci dekuju :) a nemyl jsem, mam navoskovano, jen olachuju [emoji14]

A popravde nejdriv se mi ty kola moc nezdaly, ale jak se kouknu na to auto tak mu perfektne sednou, fakt se mi libi :)

Vloženo

Kentaur resp. Arktos nechystáš ? :) Či zatiaľ je priorita pohodlie juniora ? :)

Kdyby si semnou nekdo rad vymenil moje elby za arktosy nebo kentiky tak se branit nebudu :)
  • o 8 let později...
Vloženo

No, 8 let jsem vidno na Roomstra zvysoka sr$l :D tak menší update. Podědil jsem ho po ženě, slavnostně se nastěhoval k babce do garáže, kompletně umyty, musím ho ještě vyprat. Po 8 letech nafasoval chrom žárovky blinkrů :D 

20230506_181435.jpg

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...