ASPIRE Vloženo 26. Březen 2015 Vloženo 26. Březen 2015 No jsem zvedav jelikoz by me zajimalo o co jsem treba prisel jelikoz jsem uvazoval pri koupi o fabii. Citovat
Malta Vloženo 26. Březen 2015 Vloženo 26. Březen 2015 no já to vnímal ze začátku asi takto v porovnání s FI ... super nastupování a vystupování, ať už ve předu, či vzadu, vzadu to velmi pozitivně oceňují starší ročníky. Velký vnitřní prostor ať už vedle sebe, tak i za sebou ... natáhnout si u spolujezdce napřímo nohy, aniž bych jakkoli omezoval ty za mnou ... ve fábiii utopie. Variabilita úložného prostoru v kufru v návaznosti na posunutí sedaček (docenil jsem teď naposledy při stěhování kočáru v podélném směrua všech možných věcí okolo), či jejich či úplné snadné vyjmutí, což u FI combi nelze bez odšroubování spodního uchycení středového tříbod.pásu. Polohování opěradel vzadu taktéž paráda. Co se týká jízdních vlastností, super sedí oproti fábii. Neskonale lépe brzdí, po prvním přesednutí do R při zkušebce při koupi, jsem byl naprosto unešen, zpřevodováním (bavíme se o HTP verzi), krásně to bere od spodu, bez nějakého velkého přehnaného snažení se rozjedu i na trojáka. Nicméně časem jsem to přehodnotil a přece se jenom raději přikláním k převodovce z fábule, sice do 2500 otáček se nic neděje (musí se více točit, nad 3t je ve svém živlu), zato táhne krásně i nad 5t ot, kde room už bohužel mrtví. Takže jen z tohoto hlediska občas zašťukám ... kdybych tak měl převodovku z fábule ... anebo, kdybych tak měl převodku z rooma po 2011, to by se to po dálnici frčelo s jinou spotřebou, páč teď mi podíl dálnic výrazně narostl. Ale nicméně i přes to hodnotím rooma pozitivněji a naprostá spokojenost. No a kdyby sem psala polovic, tak room to je pro ni naprostá srdeční záležitost a je těžce streslá, měla-li by jet fábulí Citovat
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Vloženo 27. Březen 2015 Som zapomnel rict, ale prezul som, tech 22°C predevcirem uz na me bylo moc 3 Citovat
Václav Š. Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 Máš recht, já přezouval v pondělí. 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 A opet umyto Pekna kola ja jdu v stredu menit. Citovat
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Vloženo 27. Březen 2015 Kluci dekuju a nemyl jsem, mam navoskovano, jen olachuju [emoji14] A popravde nejdriv se mi ty kola moc nezdaly, ale jak se kouknu na to auto tak mu perfektne sednou, fakt se mi libi Citovat
Ondra16V Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 Od doby co vynalezli peníze nemusíme děkovat 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 No mi se nejvice libi 5 paprskova, ale kdyz jsem videl tydle kola za jizdy jak se toci tak jsem si rekl jo libi se mi. Citovat
PyroSVK Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 Kentaur resp. Arktos nechystáš ? Či zatiaľ je priorita pohodlie juniora ? Citovat
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Vloženo 27. Březen 2015 Me se libi ten zalis dovnitr smerem k sroubum, na elbah to nemam proste maji neco do sebe Citovat
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Vloženo 27. Březen 2015 Kentaur resp. Arktos nechystáš ? Či zatiaľ je priorita pohodlie juniora ? Kdyby si semnou nekdo rad vymenil moje elby za arktosy nebo kentiky tak se branit nebudu Citovat
Galvi Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 Jo ty kola se mi na Roomsteru líbí moc, sednou k němu hezky . Já se chystám na přezutí a pokud to stihnu tak i opláchnutí té mojí špindíry zítra Citovat
PyroSVK Vloženo 27. Březen 2015 Vloženo 27. Březen 2015 Jak rád by som prezul už aj ja... lenže o týždeň sa ešte chystám do výšin a tam vraj má ešte snežiť Citovat
jozzi Vloženo 27. Březen 2015 Autor Vloženo 27. Březen 2015 Uz cekam ze snezit nebude a kdyztak mam furt beruši na zimnich Citovat
Malta Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 včíl hlásili, od 600m n. m. bude ještě sněžit next week Citovat
jozzi Vloženo 28. Březen 2015 Autor Vloženo 28. Březen 2015 Prosimte nestras budu optimisticke mysli Citovat
Malta Vloženo 28. Březen 2015 Vloženo 28. Březen 2015 jsem chtěl dát už také hlíny s letňákama, ale ještě to vydržím, bo moja jezdí do těch opičích hor Citovat
jozzi Vloženo 28. Březen 2015 Autor Vloženo 28. Březen 2015 no ja prezul kvuli tomu ze mi to uz na zimnich klouzalo tak kdyztak pojedem krtit beruskou, kocarek uz bude novy, ten se vleze i do fabky teda doufam Citovat
jozzi Vloženo 28. Březen 2015 Autor Vloženo 28. Březen 2015 No Ty mas to prostornejsi provedeni Citovat
jozzi Vloženo 11. Květen 2023 Autor Vloženo 11. Květen 2023 No, 8 let jsem vidno na Roomstra zvysoka sr$l :D tak menší update. Podědil jsem ho po ženě, slavnostně se nastěhoval k babce do garáže, kompletně umyty, musím ho ještě vyprat. Po 8 letech nafasoval chrom žárovky blinkrů :D 1 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 11. Květen 2023 Vloženo 11. Květen 2023 Není možné, Jozzi oživil tohle historické téma Citovat
TOMUS Vloženo 14. Květen 2023 Vloženo 14. Květen 2023 (editace) @Ondra16V , @jozzi ma vice takových kousků jakhle tento tema 😀 Editováno: 14. Květen 2023, autor: TOMUS Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.