miklisek Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Klasický čínský nevkus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Proc nevkus? Vzdyt je to to same jako origo leskla lista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Sorry, ten odkaz vede na m.aliaexpress.com a v PC se mi zobrazil jen jeden malý obrázek, kde je vidět jen ta modrá čára, tak proto ta reakce..... I tak ale bych spíš šel do toho tu stávající matnou lištu nastříkat, než na to lepit tenhle povlak. Bude to dost vidět, že to vystupuje. Kroužek okolo znáčku sice mám ale tam to, že to vystupuje, tolik nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Skus ten nazov dat do vyhladavania na normalnom aliexpresse cez PC. Mne sa to celkom lubi maju aj bielej farbe len neni na fotke co neni problem vyziadat, to by na ciernom interieri mozno aj pekne ukaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Sorry, ten odkaz vede na m.aliaexpress.com a v PC se mi zobrazil jen jeden malý obrázek, kde je vidět jen ta modrá čára, tak proto ta reakce..... I tak ale bych spíš šel do toho tu stávající matnou lištu nastříkat, než na to lepit tenhle povlak. Bude to dost vidět, že to vystupuje. Kroužek okolo znáčku sice mám ale tam to, že to vystupuje, tolik nevadí. http://www.aliexpress.com/item-img/The-3D-car-stickers-of-steering-wheel-decoration-for-Skoda-Rapid-new-Superb2013-2014-Octavia2014-YETI/32220126691.html Já to mám na svém už z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Ty sa mas, ja mam rapida 2012, este ten prvy pokus skodovky )) tak sa setko musi dokupovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Škoda DoDo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenProchazimKolem Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Nekoupil jste si někdo tyhle ovladače? http://www.aliexpress.com/item/NEW-Aluminum-Alloy-Air-Conditioning-A-C-Knobs-Switch-For-VW-Santana-New-Jetta-2013-2014/32262978919.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Přečti si hodnocení pod nabídkou, píše tam, že na evropského Rapida nepasují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenProchazimKolem Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 a jo, sorry, to jsem přehlédl... škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 No právě je problém, že číňani jsou strašný zdobiči a bohužel existuje čínská verze Rapida a ten má kupodivu jiný komponenty interiéru než náš, i když to napohled vypadá stejně. Mě teď přišel protection screen film na budíky a bohužel nepasuje..... peníze zatím zpět nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 ono to možná úplně nepasuje ani na čínskou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Jen můj názor, nikomu ho nevnucuju, ale chlapi, jak můžete na tak krásné auto dávat takové shity odkudsi z Tchajwanu. Dáte 350000 za auto a pak na to nalepíte mračítko na zpětné zrcátko za 3 dolary a myslíte si, jak jste to "nevykrásněli". Vždyť už na fotkách to vypadá hrozně, natož pak ve skutečnosti. Fakt nechápu. Jsou doplňky a "doplňky". No nevím, ale jak píšu, jen můj názor a nikomu nic nenutím. Pak to vypadá jak jazzlebova Karkulka. Ale každý má svoje názory a vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Kluci jak Vám pasují ty krytky na zámky dveří? Ty oka co jsou na sloupcích, mi to nějak nedrží Editováno: 29. Duben 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Silou si to zacvakol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Mně drží v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Woody mě to taky drží dobře musel jsem to pořádně nacvaknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Zacvaknu to z jedné strany a z druhé to vyskočí. A když se mi to povede zacvaknout z obou stran, tak stačí na to klepnout a ono to vyskočí. Asi to dám na oboustranku a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Woody kolko stali? Videl som aj za 3 usd/4ks, ja som mal za nejakych 8usd/4ks je na tom aj logo nejakej tej firmy a este napisane TSI...mozno mas kopiu, šikmovky radi kopiruju nielen originaly alej aj kopie potom to tak vyzera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Už nevim kolik stály, ale bral jsem 3 sady a problém je jen u mne., Drží mi jen u řidiče, zkoušel jsem to přehazovat a nic nepomáhá. Drží prostě jen ta řidičova, na té drží včechny krytky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Ahoj Woody, mne ty krytky taky drzi bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Napis chlapikovi do Ciny kde si kupoval ze ti 3 kusy nedrzia, urcite ti za jednu sadu vrati prachy alebo posle novu zadara. Su velmi spolahlivy, skus a uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Napis chlapikovi do Ciny kde si kupoval ze ti 3 kusy nedrzia, urcite ti za jednu sadu vrati prachy alebo posle novu zadara. Su velmi spolahlivy, skus a uvidis... Ale problem neni v krytkach, ale v těch okach zamku. Všechny krytky drží jen v oku u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Napada mi ze tie oka su hlbsie osadene, resp. silno dotiahnute srouby co drzia oka. Keby si ich len trosku povolil a skusil zacvaknut krytku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 To mne taky napadlo, akorat moc povolovat se mi to nechce, abych nerozšteloval zamek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.