Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem,

včera jsem si koupil do Fábie I nové přední repro JBL CS760C a prodejce mi k tomu dal nějaké plastové podložky. Ovšem když už jsem chtěl repro přidělat k podložce, zjistil jsem, že je podložka moc nízká. Repro na ní nedoléhá a opírá se už o stahovačku za plechem. Jakým způsobem se toto řeší, aby to bylo co nejmíň prasácké? Viz. foto:

16IMG_20150227_091249_HD.jpg

Upraveno od Cejsi

Jakou hloubku máš předního repra?

...to je divné, protože JBL by měly mít oficiálně hloubku 59mm což je dostatečná hloubka...je to sice na chlupy, ale měly by tam pasovat.Woofer si polož na stůl a změř opravdovou hloubku.Hloubka samotné plastové redukce je 36mm...z foto si nejsem jistý jestli máš správnou redukci...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/52-1-ISO-redukce/185-2-pro-reproduktory-16cm/5/313-redukce-Fabia

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/201-2-MDF-redukce/5/1376-MDF-krouzky-Skoda-Fabia-I

Já jsem si podložky udělal sám na repro s montážní hloubkou 68mm :D

Stačilo reprák o 2 cm posunout nahoru aby se neopíral o tapec. Jsem vlastně dal 2 MDF podložky na sebe. A jednu o 2 cm vyosil. Sešrouboval a slepil.

Konkrétně repro KICX GFQ 6,2. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.