Doktorone Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) už mě to taky napadlo do toho kouknou a potvrdil jsem si 75w90, akorád právě nechápu, proč tam je lamela 240, když všude na netu i dle etky a vin mi to hází 228 i u seba čemuž věřim naprosto má na 96kw 228, to je jedno, hlavně že mi to tam pude, že je to o 1cm menší mě netrápí, možná je to od roku 2004 jinak, jako hodně věcí, plus možná španělská verze má menší Editováno: 4. Únor 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Kdo ví kdo ví :-) Jinak tu specifikaci oleje sem tu už párkrát psal :-) tak znova pro připomenutí :-) Taky to musím někdy vyměňit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Menil jsem to v lete, olej vysel na cca 1000kc. Napousteci je na ridicove strane u poloosy a vypustak je uplne na nejnizsim miste převodovky. Pohoda jen slozitejsi sehnat tak velkej tisicihran s dirkou, pujcil mi ho muj mechanik jinak nemeli nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Taky planuju ale jak se to tu hodnekrat resilo neusadi se drobne sponky na spodku? Nebo to neresit proste vylit nalit a dobry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 To plati jen u automatu bych řekl Sice ty náplně sou psané jako doživotní, ale v zimě se podstatně zlepší řazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 no jsem na to zvědavej i se spojkou sakum prask tak by mělo bejt podstatně lepší, jinak olej jsem sehnal 3l za 800,- i s poštou- castrol přímo pro vw manuál, škoda, že to neprodávaj i přesné množství 2,25l, takhle se dost vyhodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 no mám dost.. třeba tam půjdou oba dva ty rozměry .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 co vim určitě, že to 228 tam šla krásně a šlape to jak hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominikD Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 ja mam superb 1.9 tdi 96 s chipom na 120kw r.v 2003 a som spokojny mam nabehane už 290 000 km a motor ide zatial bez problemov jedine čotak teraz idem menit spojku ... ale bojim sa aj o turbo lebo ako som čital turbo tlači od výroby + - 0,93 bar ak sa nemylim a mne tlačí 1,7 baru( mam tam zabudovany tlakomer) takže chip odporučam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Doby,chci se zeptat,kdo měřil na brzdě skuteční výkon motoru a krouták u 1,9/96kW.Uvažuji o upravě ř.j. ,ale nedávno jsem četl,že výkon z výroby motorů WV je vyšší.U Pasata dieslu 77kW je někde kolem 91-94kW,kolik tedy má 96ka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 a nebylo to myšleno spíš tak že výkon je poddimenzován a jde ho bezpečně zvednout na tebou psané hodnoty?Nechce se mi zdát že by výrobce prodával auto s udávaným výkonem 77kW a přitom tam byl vyšší výkon.Proč by to dělal?Proč by chtěl menší prachy za silnější motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Jo jo, to je blbost, svatá pravda. Jestli spíš ten Passat, jak psal kolega už čipnutý nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Jestli byl nebo nebyl čipnutej já nevím,bylo to v předposledním světě motorů a odpovídal nato nějakej odborník.No já to zjistím dnes na 100procent a pak to sem dám.To že jsou motory poddimenzované je a není blbost.Každá věc od dobrého výrobce je poddimenzovaná aby mohla dlouho sloužit SPOLEHLIVĚ,Z motoru se dá dostat hodně ,horší je to s převodovkou,ta je omezena kroutícím momentem(nikoli výkonem),spjka se dá odrbat keramickou lamelou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 tak jednak aby mohla sloužit dlouho a jednak tím,že se daný výrobek vyváží do různých koutů světa a jelikož jsou na různých místech různe klimatické a jiné podmínky tak z toho důvodu se výrobek nežene na maximum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Tak sup 96kW má 95-100kW v serii,ten Passat to tak měl skutečně,bylo to asi první pulrok výroby 1,9/77kW protože měl větší vstřiky.To je odpověd AUTOCHIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 v předposledním světě motorů a odpovídal nato nějakej odborník................ Svět motorů je plný odborníků co si zaplatí PR. Pokud chceš upravit, přijeď..měřím před i po a u tohoto vozu za 4900,- , ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Zdravím pánové někdo zkušenosti s touhle firmou ? Zvýšení z 96Kw na 125Kw Krouťák z 285 na 375 Cenu mají 3200 .- http://www.abctuning.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Pokud ti pomůže třeba tato recenze.......http://mateju.bigbloger.lidovky.cz/c/100287/ABC-Podvod-Group-as.html 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Takže mockrát děkuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Jestli jsi z Brna, tak dojeď k TDI FUN do Těšína, nebo ke mě do Prahy , tyhle firmy vynech. Mám na tyhle cenu 4900,- a když vezmeš v potaz , že i s diag a měřením před a po, tak snad levněji to už ani nejde. U Fun je to cenově asi podobné. Přístupem také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 No já právě jsem uvažoval buď o TDI Fun a nebo o tobě Ale tohle našel známej Tak jsem se chtěl optat kůli němu . Takže to spíš vidím,že jsi uděláme výlet do Prahy Nebo tedy já aspoň až bude na autě hotové to co potřebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooc Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Co jsem videl auta od tdi fun a to se na me nezlobte cudilo to jak.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czuba Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Nedavno jsem absolvoval chip u TDIfun a ze by se zvysila kourivost jsem opravdu nepozoroval. Jestli to cudi, tak je egr off, kat off, jine trysky a odobne, to uz jsou eytremnejsi upravy nez jen chip. Ono je lepsi si zjistit pro to tak cudi nez neco placnout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Kvanta černeho kouře jde když se valí hodně nafty ... zeby to bylo egr a katem to bych fakt neřekl protože tyhle dvě věcičky nemaji vliv na kouřivost :-) A pokud ano tak mi dokažte jaký to má vliv a jak to funguje....A trysky ? jake ? typ kde co ? Ono placnout do placu tři věci je lepsi nez si neco zjistit a poradne 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Hanys ale já taky slyšel na TDi Fun jen samou chválu.A když byl tady u nás v Bohumíně tak měl pořád plno tak nevím.Motorpower a TDiFun jsou dva v republice kde bych se nebál 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.