jaho Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Dobrý den, Chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti se zapojením TV tuneru + koncernové couvací kamery (1K9 980 551?). namontoval jsem do Sup II. kombi, r.v. 2011 a nechce to spolu chodit. Pokud byla jen kamera, tak to fungovalo, nyní po přidání originál TV tuneru mi nechce zobrazovat, na Columbusu jsou pouze šmouhy. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 všechno jde.. máš to vše správně zapojené a nakodované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Co vím,tak pokud máš pouze kameru,nepotřebuješ k ní ŘJ,pokud máš už TV tuner,potřebuješ k ní jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 přesně tak, pokud má auto TV tuner, tak potřebuje kameru s jednotkou, video kabel pak jde z TV do RJ kamery a pak do navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Jak se da do SII MR 2011 vc Columbusu dodelat ta kamera, kam se pridelava, pripadne nejaka cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 víceméně to jde jen do combi, u krátkého je problém s umístěním, klasicky do madla to tam nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Ten mam, a za kolik cca to je a musi se rozebirat tapec na natazeni kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Dobrý den, Chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti se zapojením TV tuneru + koncernové couvací kamery (1K9 980 551?). namontoval jsem do Sup II. kombi, r.v. 2011 a nechce to spolu chodit. Pokud byla jen kamera, tak to fungovalo, nyní po přidání originál TV tuneru mi nechce zobrazovat, na Columbusu jsou pouze šmouhy. Děkuji. kde jsi sehnal ten TV tuner? pokud to není tajný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Kdyby mel nekdo zajem, mam tu na prodej madlo s originalni VW kamerou pro Columbus za 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Téma spíš do eletriky nebo do interiéru, takže přesouvám z podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaho Vloženo 5. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Tak konečně se po delší době podařilo vše zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Super_B Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 ... a prozradíš, co bylo potřeba nakonec udělat a na kolik to vyšlo? Prozatím mám Amundsena a plánuji dát Columbuse, pokud možno i TV tuner a rád bych i tu couvací kameru... Btw mi tím asi padne i záruka, že? Díky, Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Neměl by někdo označení kamery, kterou lze připojit přímo ke Columbusovi bez ŘJ? Jedná se mi teda o OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 V elektrice ve vláknu OII jsem to někde psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpitris Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 víceméně to jde jen do combi, u krátkého je problém s umístěním, klasicky do madla to tam nejde Zajimalo by me jak se ty madla lisi a jestli je nejaka moznost jak provozovat kameru s kratkou verzi Superbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Bolero asi neumi, ze? To by byla pekna vychytavka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 bolero neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 To je pech, protoze bych to videl, ze identicke radio pouziva passat RCD510 a tam to jde... njn škoda nejni VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Jaká je nejlevnější varianta dodělání kamery k navi columbus co se tyká materialu ? Co je pptřeba dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrick46 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Zdravim, co vsetko potrebujem k parkovacej kamere pre Superb Combi 2012 s Columbusum? dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) Chcem sa opytat, kadial ste tahali kabel k autoradiu od zadnej kamery. Mam uz kameru namiesto podsvietenia znacky a kabel mam v zadnom stlpiku. Kam vsak potom? Editováno: 17. Červenec 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Ahoj Všem, existuje nějaká origo parkovácí kamera s madlem na otevírání kufru, která by šla dát do SUPII bez nějakých úprav karoserie atp.? Prostě vyměnit kus za kus a zprovoznit kameru? Mám el. otevírání kufru... Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Ja uz som to spravil.... Ziadna origo kamera nie je nutna. https://www.aliexpress.com/item/9056/32330384083.html?spm=2114.13010308.0.0.iFnuna Ked som to kupoval, tak ma to stalo 20 Eur. Teraz to zdrazelo na 35 Eur. Funguje paradne. Nemusis tahat ziadne kable cez auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Diky za tip. Par neoriginalnich vyrobku jsem uz na aliexpressu videl, ale tato varianta je snad ze vsech nejosklivejsi, bez urazky. Me se varianta krytka SPZ osvetleni a kamera mimo se mi vubec nelibi. To uz radsi pulenou krytku na osvetleni a ve druhe pulce kamera. Nezkousel nekdo spis variantu vymeny orig madla s kamerou z nejakeho vozu od VW, pokud tedy na SII pasuje? Kazdopadne jeste jednou diky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 (editace) No povodne som chcel tuto: http://www.ebay.com/itm/Rear-View-Camera-for-Skoda-Fabia-Octavia-Tour-Roomster-Reverse-Park-Backup-Cam-/300847733770?hash=item460bec1c0a dole vpravo Ale ked dosla, tak som zistil, ze mi nevojde do otvoru a este aj ukazovala chybu ziarovky.... Pozeral som ich asi 10 a vsetky mi nesedeli do otvoru. Zistil som, ze jedine tato hore pasuje... Nemam rad komplikovane a predrazene veci... Editováno: 16. Říjen 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.