Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

Kua syncy dneska byl den, jak na to ze clovek nic nerobi tak jsem prisel domu az ted :D najel 800km, na dve nadrze bo dvema auty :D, navstivil tri staty a dve nemocnice, rozj*bal mobil (ten me sere nejvic) ctyrykrat odsnezoval auto, aaaa ted si davam ferneta, houk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jozzi a teď to rozved více at se o toho dostanem bo to znělo zajímavě.

Jináč chlapi potřeboval bych přibližně kolik lidi by bralo ty trika bo sused dojel tak sem tam byl řešili jsme to jem změna co na zada hodit Škoda a znak??? Od počtu lidi se odviji cena bo čim vic tim levnější skrz programu. Já sám bych bral pro sebe a babu, vím ze Jozzi chtěl a asi počítám Galvi s Ondrou16V když je modrá dobrá. To je nas 5 takže at sr můžu rozumně s nim bavit budu rikat 10 trik.??? Co vy na to? Nebo hodit navrh a az si omakate na srazu matros budeme se bavit??

Zitra mu pošlu navrh na email. Prej at si to může zvětšit vyřešit kolik stychu apod...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Patriku ja bych bral dva zelene teda idealne limetkove a modre, jak jsem psal idealni v provedeni polo, predek se milibil s tim naposem skodahome plus nick a na zada bych pichnul jen napis skoda v novem pismu :) kua nemam to jak nakreslit :D

Malto nerikej ze to prohrali

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně :kol-28: , beneli tankuji jen tak jednou za 14 dní za dvě kilča, aby se to nekazilo, jinak na ten hlavní pohon jsem dobíral teď 33litrů do plné za příjemných 488 Kč :kol-46: . Jj, nemohu na moje HáTéPéčko říci ani popel, naprosto spolehlivý vůz, za těch deset let už jsme leckde byli, leccos zažili, zkrátka je to moje mazlica :kol-28: . Kdyby nebylo kurvítka zvané EGR (i proto svítí check), tak na motoru lautr nic, vše origo původní, včetně spojky :skoda:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...