ASPIRE Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Fuj nocni dnes mam dovolenou. No co Ondro hjunde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Nechceš mi snad říct že vlastníš i ten korejský povoz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Nechci být škodolibý,ale nasere to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Ajaj prázdné kolo.. Nemám rád prázdné kola EDIT: Vážně bych to nechtěl měnit.. No Aspoň že je teď už teplo že? Editováno: 17. Duben 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 No joooo defekt je defekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Musím zaklepat,ale tohle bylo na náhradním autě Ráno vede tohohle zaparkuju Fabku,vylezu ven,zamknu ji.Čumím na to auto a říkám si proč stojí tak zešikma? A pak jsem viděl toto Jen nějaký chudák to auto dneska měl Ráno prý vyjel z ohrady kde to parkujeme a až pak si všiml že tam není vzduch jo je dodám,že byly proražené obě kola v PZ na té dvojmontáži.Nevím kdo/kde s tím jezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Jestli máte takto vylepšené náhradní auto, tož to bych nechtěl vidět ty v ostrém provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Věř mi že je nechceš vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Aha, takže něco jako údržbový plán se zaručenou bezporuchovostí asi nehrozí a zastává se tam pravidlo, že dokud to aspoň trochu jezdí, tak se nic opravovat nebude . No jo spolehlivost od strany 96... můj oblíbený předmět ze školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Pěkná "kniha" No asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Když jsme u toho Hnujdaje 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 To zitra ukazu kamosovi a jsem zvedav na jeho teakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Dej pak vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Tak na to jsem taky zvědavý. U mě má majstr Hjundé a cosik jsme se s chlapama bavili a on stál zamnou sem nevěděl a tak trochu sem mu ten krám pomluvil , netvářil se pak na mě moc mile. On je s těch lidí co prostě Hjundé nejlepší a tečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 tadá ... a pak že ten motor není držák ,bůh ví jak by na tom byl ten H takže přesně po 10 letech, jednom měsíci a dvou dnech je to tady, další magická hranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Si rypnu do HTP k HTP: Hilfe, Tyrák Predomnou Hahá, Tyrák Predbehnutý (cervene P) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 kua Ondro, že se ti fakt podívám na ten nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Podívat se můžeš,ale to je tak asi všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Já to říkám furt je to poš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Malta pekny najezd. Jsem se dnes byl provetrat pred sklepnim maratonem bo dnes tu maji "Den otevrenych sklepu" a vsichni tu behaji s sklinkami na vino a kostuji tak je budu muset dohnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Taky se dneska pochlubím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Tak já se přidam. Dnes v 17.50 h. Uzijte si víkend. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Karlosi nadherna fotka hned jsem ji ukazal zene. Patriku je na case na sve tema o tvem aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.