ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Pokud prijede tu k nam tak i bezovych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Karlos kravaťák To víš, někdo v kravatce, někdo v zasraných farackach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Pyro: Ty máš scouta, to je jiná liga, tam reprezentuje jakákoliv barva, klidně i puntíkovaná růžová. Nebudeš mít cestu? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 (editace) Jirko i puntikovana Editováno: 26. Duben 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Uvidíme čo bude v lete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Umyto,vysáto,utřená palubka,motor a nastříkané gumy aby chytly lesk (není na fotce) No a potom jsem šel malovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Ja budu myt a luxovat az dopoledne... Aspire...proc myjes na kackach...ta mycka u tgpneu mi prijde mnohem lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 No to počasí venku zatím nic moc,snad se to do odpoledne vybere To je prostě pokaždé jak naschvál-umyju auto a do 2 dnů prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Co to je umyt auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Taky neznám . No nic kluci konečně končím v práci a valím na vlak, tak na sraze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 V neděli být v práci,co to je? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Uz aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Inntel u kakacek je moje lestici misto a mycku jezdim jen na tixexpres. Ondro ty si taky malir ? Pepane umyt auto je to jak si to delal berusce co mela rada jak si jeste mel cas Pred chvili jsem se dival na meteo radar a blizi se tu prehanka tak nam tu trochu sprchne a alespon se nebude prasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 No s Prazakmi sme stretko mali. Pokec, vecera, pivko... Inac Pyro, som zvedavy, ci na nejaky zraz SkodaHome dorazis -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Ondro: To vis, nekdo delat musi :-P. Ale co je lepsi, ted az do dalsiho pondeli budu mit volnicko :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Chlapi nikdy jsem na srazu nebyl a dnes mi to opět nevyjde, máme hody. Ale těším se ze srazů alespoň na fotografie, tak pořiďte fotky a dejte je pak tady nebo na link, kde je můžu shlédnout. Díky a dobře se bavte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Vyjde nevyjde, je to vedlejsi, pokud ses mi nenahlasil alsspon tyden do predu, tudiz minulou nedeli tak je i tak pozde, nebudu porad kvuli opozdilcum volat do restauracky. Dneska to bylo naposled 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Presne dava se to najevo dost brzo. Cas si kazdy muze udelat jak potrebuje. A nejlepsi jsou ti co uz par krat napsali ze by radi taky prijeli na nejaky sraz a jak se porada uz clovek o nich nevi. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Nebyl jsem nahlášen protože jsem věděl, že to nedám. V pohodě...klídek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Nedojedu skolila mě nemoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 No kdBy Tvoje vedela ze ji tak rikas tak Te nepohvali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 agent007 my to nepsali na tebe ale primo v vlakne o srazu napsal dnes jeden ze prijede , ale pritom uz se to vedelo davno a jasne tam bylo napsano ze se hlasit do nejakeho data. Ono tam zavolat a zarezrovovat x mist a pak nakonec se tam ukazou i lidi co se bud vubec nezapsali a to je pak problem s misty. Kdyz nekdo odpadne a neprijede to je jeho problem. Bullets no to musi byt teda tezka nemoc ze nemuzes dojet no tak se brzo teda uzdrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Ja jen pro pořadek ... fotky ze srazu zde http://forum.skodahome.cz/topic/119176-moravskoslezsk%C3%BD-kraj-co-takhle-uspo%C5%99%C3%A1dat-n%C4%9Bjak%C3%BD-sraz/page-58 Editováno: 26. Duben 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 A je to jasné chlapi ve Frýdku-Místku buří jak o život , ale je po srazu zas to muže byt zhnojene ty auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.