ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No vsak nevadi alespon priste prijede v superbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 furt lepši snob nežli sob , bo sob to je skoro jako los a co ja vim tak je to takova velka krava co chutna po rybě ale syncy golf neni je pro hornich deset tisic aji takovy borok jako ja si dokaže zahrat a učim i fazola 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No a jde ti to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 ještě jsem nikoho nezabil ani nic nezlomil , uznavam to za uspěch 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 tak to jde. Jak dlouho to uz hrajes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 od loňska a určitě bych tomu neřikal hra, pořad se učim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No jo a ted ti zacla sezona tak proto uz nemas cas sem chodit Mi ten sport nejak neprirostl k srdci, spise me bavi ten mini golf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Nějak tak , udělalo se hezky , co vikend je nějaky turnaj , jak už menši nebo vetší, pak nějake ty klubove akce ,a hlavně trenovat , trenovat , trenovat ... a nejraději driving, mam obednany novy driver , tak jsem zvědavy co dokaže Minogolf je fajny, to je vlastně idealni cvičeni na putting, kurnik aji bych si zašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No jak sleduji hokej tak ti nasi taky hraji golf jeste ze jsem se nenechal přemluvit do hospody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 golf sledujem často,ak ho teda dávajú na čt-sport ...je neskutočné,čo top hráči dokážu ...jozzi,tak trééénuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 tak na topku jestle dlouho mit nebudu posledně jsem sledoval PGA z floridy a chipping jednou rukou je pro me aktualne nedosazitelny, teda co se presnosti tyce , ale je to prdel ,hlavně pokud hraješ s kolegou ktery ma perfekni cit pro ranu a řve Foor až ve chvili když maš miček v zadech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ahoj kluci, teda přiznám se, že to tady trochu zanedbávám a ani nevím na které stránce jsem tady skončil naposledy, ale když vidím kolik jich tu je, tak to ani nebudu zkoušet číst. Poslední dobou nějak nestíhám ani jezdit (tankováno 25.3. plná nádrž a stále jsem ji nevyjel), a protože jsem si užíval týden v nemocnici, tak mám i v práci skluz a vypadá to, že nebudu moc dorazit ani na sraz co plánujete . Změnit se může cokoliv, tak kdyby to vyšlo přijel bych, ale zatím to vidím že spíš ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jirko a co Ti bylo ? nějaky planovany zakrok ,abo uraz jak sfina ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Cauec Jirko co se stalo ? Skoda ze neprijedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ale pracoval jsem v práci moc hlavou, až to skončilo 9 stehy na hlavě a stavem, kdy jsem se musel na posteli držet, protože se točilo úplně všechno kolem mě.. Ještě jsem si trochu pohýbal s krkem.. Holt hlavou zeď neprorazím a volný pád taky není dobré řešení, sebevrah ze mě asi nikdy nebude Ale už je fajn. Na sraz bych jel rád, ale zatím ani nemám moc jezdit, takže spíš tak nějak se šetřím, pořád jsem jak po opici... Co u vás nového? Golf vidím - jozzi správně a od začátku ho to uč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jirko tak se drž , kocovina pourazova neni žadna sranda, tak jsem se skacel jednou v lidlu u rohliku , kura, za ožralu mě měli Maleho učim ,včera z Nelou škubali travnik a snažil se požrat i miček ... něco z něho bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No u me celkem nic vcera jsem byl na hokeji s Ondrou prijel az z Bohumina a bylo fajn. A z ceho si spadl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No stál jsem na vidlích na ještěrce a tahal pod střechou prodlužku na druhý konec haly, kde nebyla zásuvka a blbě jsem šlápl a byl jsem dole... No jo, blbec Jozzi: Jestli škubal trávník, tak to z něho může být sekačka, nebo třeba architekt, to je na dobré cestě Michale: No jo, na hokej jsem chtěl také zajet, když je to takový kousek, no asi počkám na nějaký další ročník, na jakém zápase jste byli? Nějak jde sice teď ten hokej mimo mě, ale to u televize doženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) No dnes v zde v tematu o vtipech bylo neco podobneho o takovych pracujicich http://viralita.sk/21-ludi-ktori-by-nemali-nikdy-viac-pracovat/ Byli jsme cesko - kanada. Editováno: 17. Květen 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Michale, tak to těmi pracujícími.. No bylo to podobné Česko - Kanada jo? Tak to muselo být super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No ale jsme prohrali. Ale byly jsme na platnu tak fajne velky pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Tak co říkáte na tu bramborovou ? No,nedá se Těm chlapcům upřít snaha.Doufal jsem,ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No spise jsem to cekal ze to tak dopadne. Snaha byla ale goly chybeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ale slo jim to pekne, jak z kanadou tak z amikama nejkrasnejsi zapas byl profi hulmiho ukolen, bo finskou se lip pije nez hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Přidám se ke galvimu a dávám on-line fotografii jak vypadám upozorňují že mě kousl cmelak pouze kousnul. Jinak píšu z mobilu nehledte na diakritiku. Jinak mě hryznul v sobotu v poledne a projevilo se to dnes na noční. :D AŤ žijou sikmooci 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.