Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

Nějak tak , udělalo se hezky , co vikend je nějaky turnaj , jak už menši nebo vetší, pak nějake ty klubove akce ,a hlavně trenovat , trenovat , trenovat :D ... a nejraději driving, mam obednany novy driver , tak jsem zvědavy co dokaže :D 

 

Minogolf je fajny, to je vlastně idealni cvičeni na putting, kurnik aji bych si zašel :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak na topku jestle dlouho mit nebudu :D posledně jsem sledoval PGA z floridy a chipping jednou rukou je pro me aktualne nedosazitelny, teda co se presnosti tyce :D , ale je to prdel ,hlavně pokud hraješ s kolegou ktery ma perfekni cit pro ranu a řve Foor až ve chvili když maš miček v zadech :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj kluci, teda přiznám se, že to tady trochu zanedbávám a ani nevím na které stránce jsem tady skončil naposledy, ale když vidím kolik jich tu je, tak to ani nebudu zkoušet číst.  :kol-28:

Poslední dobou nějak nestíhám ani jezdit (tankováno 25.3. plná nádrž a stále jsem ji nevyjel), a protože jsem si užíval týden v nemocnici, tak mám i v práci skluz a vypadá to, že nebudu moc dorazit ani na sraz co plánujete  :kol-26:. Změnit se může cokoliv, tak kdyby to vyšlo přijel bych, ale zatím to vidím že spíš ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale pracoval jsem v práci moc hlavou, až to skončilo 9 stehy na hlavě a stavem, kdy jsem se musel na posteli držet, protože se točilo úplně všechno kolem mě.. Ještě jsem si trochu pohýbal s krkem.. Holt hlavou zeď neprorazím a volný pád taky není dobré řešení, sebevrah ze mě asi nikdy nebude :kol-28:  Ale už je fajn.

 

Na sraz bych jel rád, ale zatím ani nemám moc jezdit, takže spíš tak nějak se šetřím, pořád jsem jak po opici...

 

Co u vás nového? Golf vidím - jozzi správně a od začátku ho to uč  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No stál jsem na vidlích na ještěrce a tahal pod střechou prodlužku na druhý konec haly, kde nebyla zásuvka a blbě jsem šlápl a byl jsem dole... No jo, blbec  :kol-28:

 

Jozzi: Jestli škubal trávník, tak to z něho může být sekačka, nebo třeba architekt, to je na dobré cestě  :kol-28:

 

Michale: No jo, na hokej jsem chtěl také zajet, když je to takový kousek, no asi počkám na nějaký další ročník, na jakém zápase jste byli? Nějak jde sice teď ten hokej mimo mě, ale to u televize doženu  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...