jozzi Vloženo 28. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Kurnik Ty jsi sofer nebo namornik ? no abtes ty fotky nahatych bab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Kurec tu si všici uživaji a ja o vikendu v rachotě Aspire, Galvi, Ondra super sraz v celku závist mít čas jsem tam... konečně jsem se po pracovním víkendu dostal k ntb, babě a pivu Karlos: mě to teprve čeká ale koukám že nucené práce byly ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Byla to dřina,bo takových divoženek jsem měl plný bus. Jinak super,slunce,ženy,víno,ořechovka,pivo,zpěv ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Karlos: tak to má být tak je to správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Byla to dřina,bo takových divoženek jsem měl plný bus. Jinak super,slunce,ženy,víno,ořechovka,pivo,zpěv ... dyť říkám, totální nasazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Karlos krasne fotky . Patriku jsme se tam domlouvali ze dame jeste jeden pokec o prazdninach a to nahore nad jizbou na te vyhlidce. Ale jeste se nevi kdy, jelikoz nikdo nevi jak vy ostatni robite o vikendech a jak budou mit vsichni dovolenou. Tak jsme se domluvili ze to zas treba oznamime par dnu predem a kolik nas prijede tolik nas bude i kdyby zas jenom v par lidech i tak jsme tam krasne pokecali. A jelikoz tam asi nebude velke parkoviste tak to bude i vyhovovat. Jen je treba aby vyslo pocasi a nekdo navrhl datum A oficialni bude az v zari urcite. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Fuj, neznasam mrtve uhly v spatnom :/ rano pri vybocovani z pripojovacieho pruhu som skoro stiahol sebou Kiu...nastastie HTP po pridani dokazalo na par cm popri jeho prednom narazniku preficat dopredu (bolo to na 50-tke)...mne by sa zadny novy zisiel, ale riskovat nebudem -- Z mobilu Editováno: 30. Červen 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Kura člověk tu chvíli není a hnedka takové novinky na něj vybalí Karlosi koupačku v moři závidím. Já si musím ještě chvíli počkat ale už se těším na prodloužený víkend Otázka do placu: Co budete dělat se 3 dny volna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 .....Ale musim rict ze oba co jsou na fotce jsou silnicni pirati :D No počkej, mám všechno na kameře, sice z posledního místa, protože jste leteli jak blázni , ale mám to, pak jak se vrátím asi v pondělí do Ovy pro auto, tak hned to z kamery vydoluji.. Aspoň všichni uvidí, kdo je tady pirát a mě s Rambem ze začátku ujížděl 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Bullets: Já to mám jednoduché, v sobotu su v práci, v neděli su taky v práci a aby mi to nebylo líto, tak v pondělí taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Ty budeš ale bohatej a jedna pikoška štěně má dneska narozky tak psst 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 nemyslíš tím Sněhurčiného Rejpala ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Já už mu přál... k 15-tým narozeninám, myslím, že jsem se moc nesekl 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 patnácté ... a že prý už dojíždí druhé gumy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 No já nevím kolikáté přesně a s FB zatím moc kamarad nejsem, tak jsem jen viděl, že ma narozky ale aby mi to napsalo kolikaté, to už neumím.. tak snad jsem se s tím věkem trefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Je to ještě pískle mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Nás čekají o víkendu snad podobné výhledy Editováno: 30. Červen 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Aspire: ok teda na vyhlidce se vleze i aut tolik co do slezské odskoušeno dá se tam vjet do toho areálu hospody na travicku Jinac dovolenkuju od nedele 14 dnu, ale pak ještě 14dnu v kuse makam páč máme odstávku takže já budu ready začátkem sprna. Teď se ještě doma seru s matičinim Fiatem...pekelný stroj, nejraději bych to odvezl do milaty ! Pak ja se vrátím z dovolenkování by jsme mohli nahodit nějakou tu anketu na ty trička, ať vím z hruba barvu velikosti a počet trik, ať se mám pak při objednávání opřít. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Bullets: Co to je kde to je? Slovensko? Patrik a co plánuješ, k móřu? Editováno: 30. Červen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Galvi: Jo jo Tatry máme moc rádi letos jedeme v létě ne na podzim jako každý rok, takže si asi užijeme tepla a sluníčka většinou máme zataženo a kolem 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 My máme letos v plánu termály v Hungarii. Ještě nevíme které. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 No počkej, mám všechno na kameře, sice z posledního místa, protože jste leteli jak blázni , ale mám to, pak jak se vrátím asi v pondělí do Ovy pro auto, tak hned to z kamery vydoluji.. Aspoň všichni uvidí, kdo je tady pirát a mě s Rambem ze začátku ujížděl No vsak jsem se bal tak proto jsem ujizdel Si tak jedu na pohodu domu pred jizdim jedno auto a z niceho nic se za mnou vyriti dve modre fabie tak jsem se lekl a slapl na to Ale Ondra je vetsi pirat bo jet tam kde je radar a jeste k tomu mu to pise at zpomali na 50 jede 100 to uz bylo nad moje sily Jinak Ondro vse nej k Tvym narozkam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 My máme letos v plánu termály v Hungarii. Ještě nevíme které. to bude těžko vybírat, když je jich tam tolik ... osobně mám vyzkoušené ty nejvzdálenější, Harkány a Hajduszobozslo, jedny u HR hranic a druhé u UA hranic, obojí spokojenost ... ale to bude asi u všech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 No počkej, mám všechno na kameře, sice z posledního místa, protože jste leteli jak blázni , ale mám to, pak jak se vrátím asi v pondělí do Ovy pro auto, tak hned to z kamery vydoluji.. Aspoň všichni uvidí, kdo je tady pirát a mě s Rambem ze začátku ujížděl No tak to jsem zvědav co kamera viděla Ty budeš ale bohatej a jedna pikoška štěně má dneska narozky tak psst :D nemyslíš tím Sněhurčiného Rejpala ? Hele Já už mu přál... k 15-tým narozeninám, myslím, že jsem se moc nesekl Četl jsem no že dík patnácté ... a že prý už dojíždí druhé gumy A kolikáté jedeš ty?Ty HaŤaPko No vsak jsem se bal tak proto jsem ujizdel Si tak jedu na pohodu domu pred jizdim jedno auto a z niceho nic se za mnou vyriti dve modre fabie tak jsem se lekl a slapl na to Ale Ondra je vetsi pirat bo jet tam kde je radar a jeste k tomu mu to pise at zpomali na 50 jede 100 to uz bylo nad moje sily Jinak Ondro vse nej k Tvym narozkam. Díky Jo a tomu co si psal o pár řádků hore tak to ty si začal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Aha takze Jirka to vyprovokoval a pak si nas jeste tocil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.