filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jasné že podložky. ty plastové nesmysly bych zakázal dávat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ahoj. . jak se Vam dari? Kecate na temu spz podlozku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Tomus,tech skrabek mám tolik proto, aby si každý cestující očistil svoje okno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Haha :D Radej volim odmrazovac . Udela psik psik za malou chvilku gumecku stere vodu a hotove . A sklo neni poskrabane Mohu Ti kupit odmrazovac od autolandu Takovy mam http://www.autoland.pl/produkty/kosmetyki_samochodowe/srodki_zimowe/mors_750_ml_3 Editováno: 2. Listopad 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 A ta třetí je krátký prut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Prut slouzi jako antena k radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Kouknu a vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Tomus: škrabka je škrabka od favorita přes VW ať do rooma spreje nejsou ta moje krevní skupina A jo téma bylo plastové bebechy pod spz. A ještě jak si tam davaj reklamy všichni sem říkal i jinde že kdyby dali slevu nebo pronájem tak to vozim ale taaak je to hnusne nepraktické vrze to cvaka klepe a ještě z toho vypadne spz Mám raději svoje rezave šroubky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Já už podložky taky chvíli nemám Kvůli aerodynamiky a váze 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ondra ty atmosféry s tema podlozkama nejsou co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Víš jak to teď jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Umím si to představit asi za 10l na sto ne ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Tomus: škrabka je škrabka od favorita přes VW ať do rooma spreje nejsou ta moje krevní skupina A jo téma bylo plastové bebechy pod spz. A ještě jak si tam davaj reklamy všichni sem říkal i jinde že kdyby dali slevu nebo pronájem tak to vozim ale taaak je to hnusne nepraktické vrze to cvaka klepe a ještě z toho vypadne spz Mám raději svoje rezave šroubky :D Ja radej volim sprej . nenamakas se a sklo je bez mrazu Plastove ramecky pod spz v dnesni dobe jsou ruzne :/ ja jsem na tento temu podival jsem. Problem je takovy ze je za malo dirku na sroubovani plastu a pres toto plast dela oranzove mista. Ja mam cely plast oblepeni gumovou podlozkou a z kvuli teho nemam rezavych mist. Kamrad z kvuli teto podlozky pod spz mel spousta problemu ale nemel je polepene V polsku mame takove podlozky ktere nic nemaji , jen sedy pasek u dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Teď to právě míň žere,víc to jede a je to lehčí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Víš jak to teď jede? Az Ti z dojmu zadek urvi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ondra tak už jen vyramovat a na závody Tomus ty rámečky jsou skarede. A hoši celkové kurec žádna fotka že skodatrikem ccc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Umím si to představit asi za 10l na sto ne ? Ondre vzdy spotrebuji 10L /100 km . Neni dulezite s podlozkou nebo bez podlozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jasné,dám rámy a hurá závody do vrchu Myslíš ty trika na vytírání podlahy Né sranda,chodím v něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Napadlo mě co na srázu vyfotit každého majitele s jeho vozem zvlášť? Myslím že by to nebylo špatně ani tady na fóru mít takové fotky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ondra tak už jen vyramovat a na závody Tomus ty rámečky jsou skarede. A hoši celkové kurec žádna fotka že skodatrikem ccc Jestli Ti se nelibi , muzes se ji lakovat na ruzovou barvu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 To jo Napadlo mě co na srázu vyfotit každého majitele s jeho vozem zvlášť? Myslím že by to nebylo špatně ani tady na fóru mít takové fotky Ty si génius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Napadlo mě co na srázu vyfotit každého majitele s jeho vozem zvlášť? Myslím že by to nebylo špatně ani tady na fóru mít takové fotky neni spatny napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ja v nem triku chodim vsude dokonce a k Biedronki :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jak mám vypite hoši tak mi to myslí jak nikdy jindy jak to dopadlo s tim srázem doufám že tam budu u toho chcu taky foto na hnusnych plechacich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Však bude záběr ze předu tak na kola neuvidíme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.