TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jozek Ty zyjesz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Moto nikdy Jsem mlady kluk nekdy jak nejaky pubertak A to ti kdo nalhal? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) kur... nemohu uz davat lajku Tohle neni smesne Editováno: 2. Listopad 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 ta ble ty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ondro Jojo motorku nikdy smrt skoro jista. A dite pak bez rodice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Dobre radeji nic Ale stary jeste nejsem do duuuuuchodu jeste hoooooodne daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ondro a to misto uz jste nasli kde to udelat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Dobre radeji nic Ale stary jeste nejsem do duuuuuchodu jeste hoooooodne daleko U nas je duchod od 67 let :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Hoši to je posedlost ... A hlavně musíte mít mozek máte výkon auta ale váhu jak kola. A myslet za ostatní my to máme v rodině nedá se dělat nic i moja to vzdala koupil sem ji hadry a jezdí semnou bo ví že nic nenadela Jinak moja manicka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Modra je dobra, ze? My mame akurat tak skutrika, nepojazdneho, ale foto tu nemam -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Michale ještě si dáme vědět a nebo ti napíšu zprávu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Wirer: jak to? Co s tím je? Když je doma škoda že je nepojízdný. Ale řeknu ti takovou story kamarád ať na jaře mu pomuzu nastartovat skurt OK no problém. Hop hop hup natočené. První vyjížďka druhy den mi volá že to nejde nastartovat 3/4 roku sem se v tom hrabal řešil servisy chujoviny elektro komplet všechno změřené a furt sem se nechtěl smířit že je to řídící jednotka a ejhle nikdo nechtěl na zkoušku půjčit tak se koupila univerzální a motorka na první jiskru natočila. A mě malém jeblo v ten moment. Pak už jen drobnosti. Po vyřešení sem pak řešil příčinu. No nenajdes prostě po první vyjížďce OK při druhém startování zkrat a jelikož je komplet zalita tak vyhořela a nic nepoznas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Problem s motorom. Menila sa kluka, skladali sme to na dvore a furt zdochyna. Keby sa niekto vyznal, tak sa stavte na kus reci... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Jdu pryc. Dobrou noc a at' se vam dari. Ja už zpivam jako male dite Editováno: 2. Listopad 2015, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Patriku pekna masina a kaj to je foceno mi to neco pripomina ? Tomus dobrou taky za chvili pujdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Bravantice za Klimkovicema jestli ti to něco říká. Je tam Motobar u Hanky. supr kaficko a výborně domácí zákusky krásné holky s úsměvem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jo rika tam jezdi hlavne motorkari bo jich tam je vzdy jak nasrano a autem tama jezdit je nekdy poradny zahul bo nevim kdo se kdy vyriti. Ale nekdy by si me mohl svezt bo jsem jel na stare 350 jawe kajsk pred 20 lety naposledy a na takovem stroji jsem jeste nesedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Dík michale nemůžu ti dat like sem vyčerpán Tomus dobrou noc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Filippatrik stejnou má tatík akorát ve stříbrné jinak já sháním liťáky ty plechy nějak nemůžu rozdýchat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Mate si setrit a ne to furt flakat to libi se mi Litaky jsou vsude na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Michale myslím že by zas nebyl takový problém se domluvit na jaře bude času. Teď je to bída už a je i chladněji potrebuju udělat servis takže zítra nám shodí na baráků lešení a já přes týden umyvam a dav masinu do sklepa potrebuju dělat ventily oleje řetězové sady atd co je potřeba jako čerpadla filtry atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jozzi na Fb prodává krásné nápis mu tuš 16 tky i s gumama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jasan v take kose by se mi ani nechtelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Filippatrik stejnou má tatík akorát ve stříbrné jinak já sháním liťáky ty plechy nějak nemůžu rozdýchat Suzuki Dl 650 V-strom já uz mám starou branku 2003 a 78 tis natočené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.