Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Joooo Martine a co sraz neprijedes? Jsme to ted udelali schvalne v sobotu a tebe jsem tam jeste nevidel zapsaneho Ondro dobrou. Pekna cesta tak at utika bez pokut Dík Za dnešek 247km a kdyby mi kolega nepomohl ještě s jednou věcí tak by to bylo přesně 347km Ale policajtů jak nasraných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Vsak ti policajti tam jsou kvuli vam piratum A co alespon s te zastavili ? Bo ja na ne mam stesti za 24 let co jezdim me zastavili asi jenom 1 az 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 No naštěstí jsem proplul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 sakra jsem myslel ze si jel nakladakem a ne na lodi Tak to je jasne ze te nezastavili 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 :D :D :D :D :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Prosím pěkně já jsem několikrát narušil klukům z VW-clubu srazík Fabulí i v Nyse jsme poslední rok byli Škodovkou mezi VW a nebyl problém. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 No mi to je jedno. Ja uz to resit nebudu Mas nejakou fotku kde je skodovka mezi volk. Jsem jete nevidel a to pozoruji ruzna fora a srazy nevyjimaje i tady na foru. A to je ma posledni veta na tema VW a Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Mihale nekde u me ve vlakne jsou fotky z Nysy. Jeli jsme tam s kamarady z sci. Fabka, Ibiza a A3ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Jo tak v Polsku je vse mozne ale nedalo mi to jeste a neco jsem nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 A moje kuzle nikdo nevyfotil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Prijed tam priste jeepem a bude i foto Vsak to tam maji vsichni tunningove kary a ne jak ty daily car Ale maji to pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Jak daily, já mám daily beruša tunink 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 to je skoro to stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Mno jo ale co doprava? Musis osobne odebrat z prodejny. Muzes je odebrat v : - katowice - zabrze - sosnowiec. Nejlepe by Ti bylo udelat odber v Zabrzu . Nejmin kliometru a nejlepsi dojezd. Staci kdy prijes dalnicou k Gliwice a potom zavolas k mne . Ja Ti pomohu a pojedu s Tebou na prodejnu. Gliwice je mestem vedle Zabrza. Katowice to nekonec sveta :D . To je hlavni mesto horniho slezska . Z Ovy k Katowic budes mit kolem 115 km v jednou z ovy k zabrza budes mit kolem 85 - 90 km v jednou stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 1) tu: Katowice 2) keď som to zvládol ja a Šmolko, +4 osoby a hnusné počasie, Octa to musí dať muzes taky prijet k Katowic . Udelame maly srazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 No momentalne nevychadza. Snad sa stretneme na niektorom zraze napriklad v Prahe -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Já si rypnout musím , povahu slezskeho cypa nemuzu zapirat Józek wiedziałem że Ondra to polubi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 No momentalne nevychadza. Snad sa stretneme na niektorom zraze napriklad v Prahe -- Z mobilu Lepe bude v Sedliste V praze malokdy jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Jo tak v Polsku je vse mozne ale nedalo mi to jeste a neco jsem nasel Jo KFC na dálnici jsem třeba myslel tam jsem taky byl jen jsme s kámošem dojeli později a místo bylo akorát na benzince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Tomus, tak sa stretneme aj s chalanmi z CR u nas v Tatrach -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 wirer já jsem jedině pro! Takový společný víkend v kempu v Lomnici kde bývají srazy to by bylo něco PS: Tady je sraz VW a Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Wirer > v zakopanem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 (editace) Jo KFC na dálnici jsem třeba myslel tam jsem taky byl jen jsme s kámošem dojeli později a místo bylo akorát na benzince Bullets > Ti dal navrh autirizovane Skodovky ktera je dlouho na trhu . Sidlo teho dealera je v Katowicach , a v Zabrzu , sosnowcu jsou pobocky Kola budes mit nove , ori od Skodovky Editováno: 5. Listopad 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Dobrou noc Jdu spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Bullets: Takovych srazu je pred kazdym obchodakem hafo. Uz neresme VW a SA. Opravdu jsem netusil, ze moje ucast rozpouta takovou debatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.