Bullets Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Máš bludišťáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 zlatého ? Uvažoval sem uvažoval, a nic jiného už mě nenapadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 To si tak jedete nakoupit a potkáte tam čirou náhodou Davida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 To parkovala spíše nějaká ženská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 To aby mi Ondra neobil auto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Neser jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Ondra nemachruj furt s těma rožlýma světlama 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Ondra nemachruj furt s těma rožlýma světlama To víš,kochám se Jinak dneska ráno v Krnově pokořeno 100tkm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 To víš,kochám se Joooo ? Mě to spíš jako připadá "Hele, hele, hele, hele mám nový světla a xenony juuuuuu :-P a vy nemáte, a ja máááám hele, hele, hele :D :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Patrik lepši je ; mám halo halogeny h4 :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Joooo ? Mě to spíš jako připadá "Hele, hele, hele, hele mám nový světla a xenony juuuuuu :-P a vy nemáte, a ja máááám hele, hele, hele :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 A teď se smejes něco na tom bude co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Tak jsem se byl dneska s kolegou kouknout na jednu fábii a musím říct,že nafocené to má dobře,ale ve skutečnosti ojebaná ze všech stran Je zvláštní,že má auto 111tkm. a před prodejem vyměnil komplet rozvody+olej+filtry.Běžně před prodejem vše vyměním Na servisku mi ani neodpověd,potom mi řekl,že vlastně ani neví zda jí auto má.Žeby záměrně ztracena? Auto mělo 6 let firma,poté někdo půl roku a on měsíc (údajně nevyhovuje přítelkyni),navíc bylo z auto Esa.Chybí plato v kufru,vím že drobnost,ale někdo sežral? Celkově takové zvláštní pocity z toho auto Viz. http://auto.bazos.cz/inzerat/57004349/Skoda-Fabia-12-HTP-51KW-2008-ambition.php PS: Opravdu bych si nekoupil HTP Malto,pro mě to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 co ti mám na to řéct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 No vsak to koupil pred mesicem ze s tim bude jezdit tak vse dal do poradku no ale pak nastala zmena ze to auto nechce tak ho prodava. Tak nevidim duvod proc by to nebylo udelano a pokud jeste ma od toho faktury ze mu to nekdo delal tak bych tomu veril. A serviska se klidne muze ztratit u predchoziho majitele ten co ho mel pul roku nejezdil do servisu na kontroly predepsane jak maji tak ji ani nedaval s tim autem. Sam mam jeste nekde servisku z feliny co jsem mel ale z autem jsem ji nedaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Právě že neměl nic,to bylo ještě divnější co ti mám na to řéct Nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Jo a včera jsem už konečně viděl značku na přání 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Divná. Ba přímo za ty prachy nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Takhle má "pojmenované" všechny busy beztak aby se mu nepletly RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 To si tak jedete nakoupit a potkáte tam čirou náhodou Davida U tebe snad není nikdy nic čirou náhodou, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Co myslíš? Takhle má "pojmenované" všechny busy beztak aby se mu nepletly RZ Taky si říkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 včera den blbec ... byli jsme na Kometě, že hráli jak při rozbruslení, konec konců výsledek tomu i odpovídal, kdy po debaklu 0:6 těsně před koncem, dali aspoň ten čestný. (jediné pozitivum, bylo že Hadamczyk vyslyšel pokřik celé arény "Lojzo vypadni" a postavil se k tomu čelem). Dal jsem si tam klobásu,... co mi udělala cestou domů s trávicím traktem, tu snad ani nebudu popisovat, díkybohu za tu benzínku co byla cestou . Další kolo pak bylo ještě o půl třetí ráno. A vrcholem bylo když jsem se dnes odpoledne vrátil z přesčasu a uviděl tu spoušť na zadním nárazníku a části blatníku, kterou mi udělali na parkovišti včera v Brně (včera za tmy a dnes brzy ráno taky za tmy jsem to neviděl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Když se to má pos.at, tak pořádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 asi tak, ale kdyby to bylo nové auto, tak by mě to sířilo neskonale, takhle už to prostě beru ... jak se oteplí, tak to přešplíchnu sprejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.