Malta Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 panáček pracuje mnohdy i o víkendu a když ne přímo v práci, tak z domova a tyto hodiny se bohužel ani nepočítají ... takže melu z posledního takže se na dovču těším jak malý kluk... Uprchlíci? Kdepak, ty tak řídit dodávku akorát, nebo se promenádovat ve vestě po nádražích, ty v životě nic dělat nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 covece to mas nakou divnou pracu, ze musis makat i o vikendu a nic za to.. bud si vrcholovy manazer a mas to uz v platu a nebo te tvuj zamestnavatel pekne sdira... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Být vrcholový manažer, tak neřeší ohrkanou FI, ale jiná auta. Já při odchodu z kanceláře vypínám firemní mobil (o PC ani nemluvím) a všichni mi můžou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 No přesně, nemusel bych řešit žádná svá auta a vozil bych si půlky firemnim. Je to taková nevděčná pozice, 17 lidí pod sebou a odpovědnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Já mám sice aktuálně jenom tři maníky, ale občas to vypadá, že jich mám snad dvacet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 (editace) Pawouku, ty mas pod sebou cely skodaforum DDDD Editováno: 26. Červen 2017, autor: JirkaBrno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 ... a to je teprve banda ignorantů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 taky tam jsem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 myslíš mezi těma ignorantama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 máš varování = jseš ignorant ... takže jak jsi na tom Tomku? ... Stačí udělat a u tebe je vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Aha chapu Ale měl jsem varovani . Ted' asi nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 tož to muselo být ale hodně dávno, vůbec to tam nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 nn to bylo davno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 taky jsem jedno mel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 no a teď jsou z vás bezúhonní občané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 tak nevím, Michal prodal roomstera a zanevřel na toto fórum či co? ... no a o Patrikovi ani nemluvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 Spíš to bude jako s většinou z nás... času je méně a méně... někdy bych potřeboval, aby měl den aspoň 48 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 7. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 (editace) Deň má 24 hodín, ak vstaneš o hodinu skôr, tak 25. Editováno: 7. Červenec 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 V týdnu se konal jeden nenahlášený sraz s hádejte kým? Ofce je moje jen pro pořádek Kdo jezdí s velkým hnusným autem a ne s pořádnou Tatrou? Jen teda tohle shodou náhod jeho auto není, ale vypadalo podobně 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Ehm Mám hezčí a hlavně i s vlekem Ale ta oFce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Nedal jsi srazu s mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Tomus, zase půjčené a s GPS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.