wirer Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 My prave grilujeme Grilovacka na domacky vyrobenom grile na domace lisovane brikety PS: rebrik je zatial iba nahrada a test, ci sa bude prehrievat. Gril ma byt kempingovy... Hori ohnik hori (Alebo) Vecny plamen tleje (Alebo) Grilovacka na briketach... Pivko nesmie chybat (aj ked nealko zatial) A este mozno bude sampanske, manzelka dnes uspesne urobila skusky v autoskole -- Z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Galvi to je rychlost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 wirer: Gratulace ženě a aspoň si můžeme dát něco ostřejšího jak se stavím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Aneb co jde vyndat z RS a případně použít jinde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 už jí máš prodanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Ještě ne úplně ale tyhle věci stejně většina lidí neocení a mě se hodí do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 to by mě zajímalo, co znamená ještě ne úplně , jinak tomu rozumím, také doplňky se vždycky hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Koho potkám během následujících 4 dnů na Coloursech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Mě né Už si sehnal lístek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Škoda,jo už ho asi týden mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Skoda je auto a taky se rika skoda je co pes nechce Me tam nic vubec nelaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Jsem na tom stejně jako Aspire,nic mně na colors netáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Koho potkám během následujících 4 dnů na Coloursech? Mě tam sice nepotkáš, ale co/kdo tě tam nejvíc zajímá? Koukám, že tam budou (kromě Björk) Cinematic Orchestra, mno, to by šlo. A taky Roni Size. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Absolutně mě tam nic nebere ale co mě fakt bere je teď ježdění po Ově :/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Ahoj. Wirer > tvoja briketova grilovačka = role sraj taśmy a ohen :D ? Aspire > Dla Ciebie specjalnie będę pisal po polsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Tak včera nebyl špatný Michal Hrůza-mám i nějaké videa a foto tak jak bude čas tak to tu hodím. Dneska tam má být Xindl X,Jelen A nevím jaká bude Langerová Dál uvidíme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Ondro jasne fot a kolik je tam lidi ? Jinak to me dnes pobavilo 10 úprav, které vaše auto rozhodně nezrychlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Tak včera nebyl špatný Michal Hrůza-mám i nějaké videa a foto tak jak bude čas tak to tu hodím. Dneska tam má být Xindl X,Jelen A nevím jaká bude Langerová Dál uvidíme Aha, tak tuto českou scénu nemusím zase já. Je to Hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Myslíš Michala? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Toho taky. Přiléhavé jméno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 (editace) Ondro jasne fot a kolik je tam lidi ? Jinak to me dnes pobavilo 10 úprav, které vaše auto rozhodně nezrychlí No lidí tam bylo jak nasraných Ve čtvrtek jich tam údajně bylo 33 tisíc a včera jich tam bylo ještě víc EDIT: Se mi ty fotky nějak splašily Editováno: 18. Červenec 2015, autor: Ondra16V 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Masakr tolik lidi v tom vedru bych to tam necekal. To uz si fotil tim novym mobilem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Jj,tím novým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Pekne foti a urcite lepe nez ta stara kalkulacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Tak taky má o dost lepší foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.