Červenec 14, 201510 r My prave grilujeme Grilovacka na domacky vyrobenom grile na domace lisovane brikety PS: rebrik je zatial iba nahrada a test, ci sa bude prehrievat. Gril ma byt kempingovy... Hori ohnik hori (Alebo) Vecny plamen tleje (Alebo) Grilovacka na briketach... Pivko nesmie chybat (aj ked nealko zatial) A este mozno bude sampanske, manzelka dnes uspesne urobila skusky v autoskole -- Z mobilu
Červenec 16, 201510 r Ještě ne úplně ale tyhle věci stejně většina lidí neocení a mě se hodí do budoucna
Červenec 16, 201510 r to by mě zajímalo, co znamená ještě ne úplně , jinak tomu rozumím, také doplňky se vždycky hodí
Červenec 16, 201510 r Koho potkám během následujících 4 dnů na Coloursech? Mě tam sice nepotkáš, ale co/kdo tě tam nejvíc zajímá? Koukám, že tam budou (kromě Björk) Cinematic Orchestra, mno, to by šlo. A taky Roni Size.
Červenec 16, 201510 r Ahoj. Wirer > tvoja briketova grilovačka = role sraj taśmy a ohen :D ? Aspire > Dla Ciebie specjalnie będę pisal po polsku
Červenec 17, 201510 r Tak včera nebyl špatný Michal Hrůza-mám i nějaké videa a foto tak jak bude čas tak to tu hodím. Dneska tam má být Xindl X,Jelen A nevím jaká bude Langerová Dál uvidíme
Červenec 17, 201510 r Ondro jasne fot a kolik je tam lidi ? Jinak to me dnes pobavilo 10 úprav, které vaše auto rozhodně nezrychlí
Červenec 17, 201510 r Tak včera nebyl špatný Michal Hrůza-mám i nějaké videa a foto tak jak bude čas tak to tu hodím. Dneska tam má být Xindl X,Jelen A nevím jaká bude Langerová Dál uvidíme Aha, tak tuto českou scénu nemusím zase já. Je to Hrůza.
Červenec 18, 201510 r Ondro jasne fot a kolik je tam lidi ? Jinak to me dnes pobavilo 10 úprav, které vaše auto rozhodně nezrychlí No lidí tam bylo jak nasraných Ve čtvrtek jich tam údajně bylo 33 tisíc a včera jich tam bylo ještě víc EDIT: Se mi ty fotky nějak splašily Upraveno Červenec 18, 201510 r od Ondra16V
Červenec 18, 201510 r Masakr tolik lidi v tom vedru bych to tam necekal. To uz si fotil tim novym mobilem ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.