Ondra16V Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Tak včera hned 2 výročí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 No tak vyroci by to bylo spise pokud by si to najezdil sam Ale jinak slusna porce kilometru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 (editace) Ale no tak Ondro, co ta spotřeba u toho Transportéru? EDIT: Michale, jak jsme se kdysi bavili o tom umývání auta za deště, tak sice nemám sebe, ale dnes jsem zastihl Taťku, jak umývá svého Rencka, tak já vypadám podobně Je to teda verze umývání jen s deštníkem bez pláštěnky, ale taky ujde Editováno: 25. Červenec 2015, autor: Galvi 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Spotřebu neřeším Michale já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Jirko tak uz vim po kom to mas Rekl si mu ze sis ho vyfotil a ze to pak das na net ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Ehm no ještě jsem to nestihl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Tak muzete hlasovat a debatovat http://forum.skodahome.cz/topic/133157-trika-slezka-jizba/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Už jsem odhlasoval pro zelené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Tričko ve firemní barvě - zelená,odhlasováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 no nic chlapi z toho drsného severu , já za chvílu vyráží směr BG (http://forum.skodahome.cz/topic/132846-malta-v-bulharsku-2015-aneb-jak-jsme-vlastn%C4%9B-letos-nikam-nem%C4%9Bli-jet/ ) , tak se tu mějte 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Malta, užij si dovču! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Stastnou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Čaues, hoši jsem teĎ zasekaný až hrůza. Zrovna jsem dojel z práce a zas valím fuč. Díky Aspire za ochotu pomoct. Máš u mě velké bezvýznamné plus. Jinak ještě chlapi co budou chtít trička jsme všichni vlastně tady zvažme ještě změnu místo té hodpody tam napsat jen Škoda přeci jen časem určitě změníme lokál ať nemusíme vyrábět nové trička Ondra: já měl dneska 25 tis na Tazovi Galvi: taky dobré, já zas na dovči měl chlapa z Roomingu jak polívka svařoval bez brýlí A hoši tak dlouhý svár a bez brýli prostě chorvat no. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Ja ti dam bez významné jo ten napis by opavdu stačil jen škoda bo tech hospod kde jsme už dělali srazy bylo hodně. No co chorvat už je zvyklý se dívat do slunka tak je to v pohodě Zitra se podivam jak zatim dopadá anketa bo přes tapatalk ji nevidím a PC se mi nechce zapinat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Anketa dopadá obvyklým způsobem - je tam jen jedna reakce, ale hlasů osm... Jednoznačně vede zelená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Super tu jsem taky hlasoval. Akorat se nevi kdo tam hlasoval, bo zatim víme o čtyřech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 No jo, každý kdo hlasuje, by to tam měl i napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Já jsem hlasoval a psal ještě včera že za mě zelená (ikdyž v té modré to taky nevypadá špatně) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Modra je dobra tak na aute ale triko by vypadalo jak monterky. A hlas jde kdykoliv zmnenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Tak to zkusím hodit i tady Prodám kompletní sadu sedaček do Fabie.Řidičova je výškově stavitelná,zadní jsou dělené,mají Airbagy.Nepoškozené,loketní opěrka NENÍ součástí prodeje.Cena: 2000 Kč PS: Divili by jste se kolik lidí mi na fb psalo že koupí loketku i když jsem tam napsal výše uvedené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 No sedacky ma kazdy ale loketku ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 To je taky pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 dobré odpoledne z Bulharska ... jedno selfíčko 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Jake tam je pocasi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.