Červenec 9, 20169 r jj, taky jsme na to vzpomínali, dokud se mu dalo jen mléko, přebalit, položit na deku, nebo do kočáru a pokaždé ho tam člověk našel ... navíc my měli jen holky a ty byly klidné, takže takový vichr z hor, nebo jak já říkám malý Kájínek, permanentní útěkář, nebo tornádo Lou, kam přijde tam sto let tráva neroste a bere vše
Červenec 10, 20169 r zdravím.jak to vypadá z hřibama?rostou? Hlásím,že rostou.Teda nic extra,ale něco jsme dneska v Jeseníkách našli
Červenec 15, 20169 r Tak to jsem na tom podobně Malto.Denně jezdím kvůli práci 140 km, ale teďkom ještě víc protože v Litomyšli dělají kruhový objezd a jsou tam parádní kolony tak jezdím přes Českou Třebovou.
Červenec 17, 20169 r jj, Liťák jsme teď zatím jeli pokaždé o víkendu, tak to nebyla taková hrůza, ale ve všední den to tam musí být masakr.
Červenec 17, 20169 r jinak včera ráno cestou do Kudowej ... krásně mi to teď vyšlo, necelých 4t km k tomu na dovču, takže jak se vrátím z BG, bude výměna oleje i na Roomovi
Červenec 18, 20169 r Autor Ja si musim nadjizdet abych stacil zahřát motor Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk
Červenec 18, 20169 r no já bych se aj přestěhoval, ale to bych tady u nás musel prodat byt za money a ne almužnu
Červenec 18, 20169 r nee , ale když já takřka stovku udělám denně jenom kvůli práci šak to není zas taková hrůza
Červenec 18, 20169 r není, si čék zvykne za těch 12 let , nehledě na to, že my vždycky hodně jezdili, takže 100km je pro nás potrh
Červenec 19, 20169 r Co se to tady pro Krista pána stalo? Z fóra je jedna velká bílá nepřehledná rozházená a nefunkční sr*čka :/
Červenec 19, 20169 r Aha.. Jako chápu, že je to asi o zvyku, ale tohle je tak sakra nepřehledné, až to možné není. Zbytečnost...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.