Sabiza Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 No, rozkládalo se několik let a skládat se to bude tak nějakou dobu. Práce leteckých mechaniků, kteří mají zkušenosti a něco umí je sakra drahá. Ale asi se to vyplatilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 tak ono tohle sice rozkládali několik let .... jenže tady to dělali fandove (a nejen mechanici) .. takže nejspíš bez nároku za odměnu ... a i právě díky tomu to trvalo tak dlouho - na tom eru nikdo nemakal dva roky osm hodin denně ... ale ve volném čase , čili pár hodin o víkendech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Malta-kiláky slušné,skáče to Video pěkné,a těch s majákama tam je jak nasraných Mě prostě to upozornění od té jejich debilní aktualizace fóra prostě chodí jak chce,poslední dobou nic Jinak se to už nedá říct... Přitom mám nastavené ať mi upozornění chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 to víš, když bylo potřeba trasou něco uzavřít, tak to jedno auto nesvede já žádné upozornění nastavené nemám, prostě jak sem přijdu, kliknu vpravo nahoře na Témata s mým příspěvkem a hned vím kde se co dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 ... zase jedno pěkné číslo, tentokrát na roomovi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Já tam tohle upozornění nemám a taky mi to nefunguje jak má :/ a asi tady taky začnu házet numerka protože se začínám zvedat s kilákama od 1.7. co mám auto jsem ujel 7tis. navíc minulý týden to byla skoro tisícovka a tento týden už to je zase 400km a to je úterý ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 V 17. 9. 2016 at 14:36, Malta napsal: .... kdy jsem zkoušel, kolik ještě stařena ze sebe ještě vytáhne tak stejné místo , tentokrát room (obsazení dva lidi) ... víc jsem z něj nevyždímal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 V 30. 9. 2016 at 12:09, Malta napsal: ... zase jedno pěkné číslo, tentokrát na roomovi Utři si ten prach před 2 hodinami, Malta napsal: tak stejné místo , tentokrát room (obsazení dva lidi) ... víc jsem z něj nevyždímal To víš,máš dodávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 copak su doma, abych furt utíral ten prach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 včera na otočku Prágl a zpět, překročena hranice 335t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 A furt jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Fajn hudba k vozidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Šmarjá, to bych se vyboural hned v první zatáčce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 (editace) ahh Pawouku . Pleteš Editováno: 24. Říjen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Kdepak, je to učiněná hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 (editace) Každy ma svou hudbu . Mi se takova libi Jdu spat bo hned budu psat kraviny Dobrou noc kluci a holky Editováno: 24. Říjen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 pár výročních foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Pěkně Ti to skáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 (editace) Hned na Maltu budeme řikat "fotka budiků" . On stale přidava fotku budiků s najetými kilakami Editováno: 25. Říjen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 njn, když ono to tam tak přibývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Občas udělej selfíčko s budíkama,aby mněl Tomus radost. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 hahahahaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Ondra,škoda že nebudeš.mam pro tebe to slíbené vyproštovací zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 před 12 hodinami, Karlos 61 napsal: Občas udělej selfíčko s budíkama,aby mněl Tomus radost. nj, ale to se za jízdy dost blbě dělá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Dnia 28.10.2016 o 07:14, Malta napisał: nj, ale to se za jízdy dost blbě dělá Udělaš se zastavku potom fotku a jedeš dál . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.