Ondra16V Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 PSA koupilo Opel,tím tuplem ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 jasně žabožrouty podporovat nebudeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 (editace) Ja tam mohu jit . Mam tam 15 minut pěšky nebo mhd - 1 zastavku . Opla vidim z okna na kladce s schodami Opel je už rukach PSA . Denisi, podle mě mi stači 5 mých palců na počitani který řidič z M-B nebo audi nebo bmw je uplně normalni . Jejich opravdu malo. Tešim se že jsou Editováno: 7. Březen 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 (editace) Dnia 7.03.2017 o 20:12, mičurin napisał: měl by někdo zájem o návštěvu opel v glivicích?v čěrvci. V nejhoršim připadě můžeme jit my dva na navštěvu k Opla spiše PSA Lepší bude,když změníme lokál. Vymněnili kuchaře, podražili všechny bramboráky o 30 Kč. No a jak píše Pitrsman,paní v tom fakt mněla chaos. Příště bych byl pro jinou destinaci. Mi zvyšili jen 8 kaček. Podle mě to bylo takhle. Bylo spousta lidí a holka nevědela co a kdo objednaval. měla něco tam napsane a nevědela co je od koho Editováno: 10. Březen 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Tak mi Tome vysvětli,proč se servírka ptala kdo co mněl. Myslím,že tam už stejně jezdíme moc dlouho. Život je změna,tak proč se toho projednou nechytit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Tomek je příliš hodný a naivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Karle, neumimTi odpovědet . Ja podivam v takový zpusob. Když číšnice mi da dobrý účet (to co jsem objednal) to nemam nic proti . A budu jezdit dal. Když mi da špatný účet to už tam nebudu jezdit vic. Ja číšnice nebudu řikat jakhle ona ma pracovat aby bylo ok. jestli chcete změnit hospodu to neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Zase je to dnes drama ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Ty krávo, 2:0 na zápasy na Spartě to nemá chybu [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 tak jsem to včera furt hlídal, až jsem to propásl jinak dnes je to přesně 12 let, co jsem vyzvedával Andělu v saloonu, takže stav k dnešnímu dni je 345 352 km což činí 28 779 km na rok tak nějak jsem vypozoroval, že si mi objevil na ní další stařecký neduh, nesvítí mi kontrolka dobíjení ... musím přes VAG dát test přístrojů, jestli kontrolka vůbec svítí, nebo je pes zakopaný jinde ... nicméně dobíjet to dobíjí (to už bych dávno nejezdil, kdyby ne) a jezdit bez toho se taky dá 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Malto ještě není konec 2:0 na zápasy ale super výsledek kéžby jsme si to rozdaly sváma Třineeeeeeeec pokuď postoupíme oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 jasně, ale odvážet si ze Sparty takovýto skalp, obzvlášť když v sezóně v základní době jsme je neporazili ani jednou 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Právě oni mají Trauma jménem Kometa tak jako Třinec co dostal Zlín v play off byl konec vždy jen je vyřaďte byly tak namachrovaní Pepíci že jim spadl zase aspoň hřebínek.Ale jinak super práce jen tak dál a doma je musíte zničit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 ... tak doufám, že v Práglu neřeší drobné překročení padesátky v obci, jinak mi přijde pomsta za potupnou porážku (video střihnu a nahodím večer). Bohužel mi zrovna nenačetla GPS na kameře, takže nevím zcela přesně rychlost, ale na radaru 50m před místem ukazoval 49 a 48km/h. Ovšem bylo to pak mírně z kopce a těsně před fotoradarem mírně do kopce, tak vím že jsem to nepatrně rozjel. Viděl jsem že mě to vyfotilo (v reále to nebylo zdaleka tak zřetelné jak na kameře), ale když jsem se pak mrknul na tacháč, měla jsem tam 55-56km/h tacho, takže čítám 52-53 reál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Máš cca. 2 až 3 kilometry za hodinu toleranci. Kudy si jel, kouknu, zda je tam opravdu radar nebo je to jen blikající sloup, kterých je v Cajzlu plno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Na podzim jsem si taky myslel,ze jsem byl v Praze zmereny a doted nic neprislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Záleží, co je to za městskou část. Například Praha 8 to moc neřeší. Měl jsem nedávno problém se záborem veřejného prostranství, protože se mi nechtělo platit za parkování a nic nepřišlo, nic neřeší... takže to asi už nevyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Tak to nevim kde presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 na Černokostelecké v Běchovicích (po staré na Kolín) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Já mám pocit, že v Běchovicích je průběhák, pak radar na kamiony a někde na semaforu. Alespoň takové srandy mi hlásil posledně Waze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 je to tady u toho přechodu, bohužel ani google street view ani na mapy.cz tam ten radar není. Jo dál byl průběhák, ale tento si myslím není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 tady to je AMBA1268 00_01_55-00_02_12.mov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 ... nááááááádherný hokej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Výborně,gratuluji k postupu. Kometa je prostě skvělá. Jde si za titulem. Ve finále se jim postaví OCELÁŘI. To bude teprve hokej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 jj do Třinca bych se jel podívat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.