Ondra16V Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Kluci,v Karolíně mají do konce měsíce výstavu Tatry Včera jsem tam byl,tak jsem aspoň něco cvakl.Všechno jsem nefotil.Takže kdo tam bude mít cestu,víte co máte dělat 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 (editace) A je tam !!! No zas Už je to lepšie ...v 29.min.... Editováno: 19. Duben 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Srazil Malta někdy tele? http://tydenikpolicie.cz/policiste-objevili-na-silnici-cerstve-narozene-tele-odnesli-ho-do-ohrady-k-matce/ Na pojišťovně by asi hleděli Ale aspoň to dobře dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 tele ne, ale srazili jsme Liberec, stejně jako Spartu 4:0 na zápasy a titul je po 51 letech konečně domaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kometaaaaaaaaaaaaaaa mistrrrrrrrrrrrrrr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Ale Martin teši se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Skokan roku http://tydenikpolicie.cz/srnec-skoncil-po-kuriozni-nehode-na-pribramsku-uvnitr-kabiny-kamionu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Martine, veliká gratulace k titulu. Viděli jste už Jágrovo video? Nevím jak to někteří brňáci poberou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 díky, díky, mladá dnes jela do Brna na rozloučení se sezónou, tak doufám že mi přiveze podepsaný dres jasně, viděli , já myslím, že kdo zná Jardův humor, tak to nemůže vůbec brát vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 V 22. 4. 2017 na 9:40, Karlos 61 napsal: Martine, veliká gratulace k titulu. Viděli jste už Jágrovo video? Nevím jak to někteří brňáci poberou. tak tady je jeden ze vzkazů Jardovi od Brňáků 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Slušný oddíl: http://ostrava.idnes.cz/pretizene-auto-prohybal-se-ram-dz6-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170427_140258_ostrava-zpravy_sme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 nazdar syncy,tak kdo pojede příští so.do gliwic za Tomkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 (editace) Jaaa má být slunko a 13, 14*C tepla , ale počasi se stale měni. V poslenim Týdnu bylo 19*C a plne slunko Editováno: 29. Duben 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Ja a Jozzi pojedeme zrejme sraz jako posledne na dalnici u KFC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 ve 13h? ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Ok,můžeme dát sraz ve 13h tam jako posledně Kdo ještě pojede? Karlos jede taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Kluci Fajn by bylo kdy bych vědel kolik Vas přijede. Nechci aby byla taková situace že pujdeme k pizzerky a nebudeme mit mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Já nepřijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 ve 13h u kfc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Tomek,kolik bude vašich na srazu?A mohou i rapidáci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Budu/budeme tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Nic jsem nepsal na fabia club polska. Z Vašich budu jen ja a možné je že přijede můj tatinek s f3 Rapidaci mohou přijet. Musim vědet kolik Vas budu. Musim objednat misto u pizzerky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 nevim kolik rapidku přijede,viš jaka to je domluva.ale nějak se poskladame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Ok U stolu mohu sedet jen 3 osoby. Na vic neni misto. Stolů je malo bo to je mala pizzerka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 kapota to nejlepší stul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 To v PL nemáte nějakou pizzerku s dostatečným místem pro všechny účastníky srazu? Tomus: dej nám prosím ještě adresu kde máme dojet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.