Červen 23, 20178 r panáček pracuje mnohdy i o víkendu a když ne přímo v práci, tak z domova a tyto hodiny se bohužel ani nepočítají ... takže melu z posledního takže se na dovču těším jak malý kluk... Uprchlíci? Kdepak, ty tak řídit dodávku akorát, nebo se promenádovat ve vestě po nádražích, ty v životě nic dělat nebudou
Červen 23, 20178 r covece to mas nakou divnou pracu, ze musis makat i o vikendu a nic za to.. bud si vrcholovy manazer a mas to uz v platu a nebo te tvuj zamestnavatel pekne sdira...
Červen 23, 20178 r Být vrcholový manažer, tak neřeší ohrkanou FI, ale jiná auta. Já při odchodu z kanceláře vypínám firemní mobil (o PC ani nemluvím) a všichni mi můžou...
Červen 24, 20178 r No přesně, nemusel bych řešit žádná svá auta a vozil bych si půlky firemnim. Je to taková nevděčná pozice, 17 lidí pod sebou a odpovědnost.
Červen 24, 20178 r Já mám sice aktuálně jenom tři maníky, ale občas to vypadá, že jich mám snad dvacet.
Červen 26, 20178 r Pawouku, ty mas pod sebou cely skodaforum DDDD Upraveno Červen 26, 20178 r od JirkaBrno
Červen 26, 20178 r máš varování = jseš ignorant ... takže jak jsi na tom Tomku? ... Stačí udělat a u tebe je vyřešeno
Červenec 6, 20178 r tak nevím, Michal prodal roomstera a zanevřel na toto fórum či co? ... no a o Patrikovi ani nemluvě
Červenec 6, 20178 r Spíš to bude jako s většinou z nás... času je méně a méně... někdy bych potřeboval, aby měl den aspoň 48 hodin
Červenec 7, 20178 r Deň má 24 hodín, ak vstaneš o hodinu skôr, tak 25. Upraveno Červenec 7, 20178 r od Effendi
Červenec 24, 20178 r V týdnu se konal jeden nenahlášený sraz s hádejte kým? Ofce je moje jen pro pořádek Kdo jezdí s velkým hnusným autem a ne s pořádnou Tatrou? Jen teda tohle shodou náhod jeho auto není, ale vypadalo podobně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.