Říjen 4, 20177 r ... a léto přeskočilo babí léto rovnou do podzimu, tož jsou mu kamarádi a room dobří co
Říjen 10, 20177 r Micurin a Ondra, videli jste tyti fabku bilou v prikope v Petrvalde? Samozrejne v nedeli
Říjen 11, 20177 r Dnia 10.10.2017 o 19:07, Woody napisał: Pokud to byl kombík, tak to byla sousedova o kterem mluvis? Mi se dobre jezdi pres Petrvald
Říjen 22, 20177 r @Malta jak bylo v Sedlišti? @ziklik včera jsem potkal Tvoje auto v cca 18:30 před Hlavním nádražím
Říjen 22, 20177 r suprově , dobře to tam holky roztočili, servírku jsme pobavili, okolní hosté se po nás furt otáčeli ... no a ve výsledku jsme tam nechali bezmála 1500,-
Listopad 16, 20177 r Kluci HELP Je tady někdo tak ochotný a udělal by mi z 5ti videí jedno celé? Tzn. spojil je dohromady? Plus sem tam nějaké ustřihnutí? Celé to má asi 5min. Noťas i s programem,v kterém jsem to dělal,umřel Odměnou je malé a bezvýznamné +
Prosinec 1, 20177 r Pokud chceš pomoci ,pokusil bych se já sám. Dělám si z dovolených domácí videa i se střihem a hudbou. Všechno to smolím v Pinnacle Studio 15.
Prosinec 4, 20177 r Pro hudbu je lepši magix music maker . Zakladni verze stahneš zdarma z webové strany magix. Jestli chceš dělat něco vice to nedoporučuji zakladni verzi Občas daji k časopism tenhle soubor v lepši verzi. Tehdy vyplati se kupit tehle časopismo a za pár korun máš fajn soubor pro muziku.
Prosinec 23, 20177 r jj krásné a klidné prožití svátků vánočních, spoustu dárečků na ty vaše miláčky a spousty bezpečných a bezporuchových kilometrů v roce příštím a zase někdy na brzkou shledanou v Sedlišti
Prosinec 31, 20177 r Hele Všechný, přeju Vam Št'astný Nový Rok aby se Vam dařilo a žeby Vaše Škodovky nedělali problemů
Prosinec 31, 20177 r Také se připojuji s přáním Šťastného nového roku, abychom se všichni ve zdraví a bez potíží s našimi plechovými miláčky zase někdy opět setkali.
Prosinec 31, 20177 r 5 godzin temu, Pawouk napisał: Také se připojuji s přáním Šťastného nového roku, abychom se všichni ve zdraví a bez potíží s našimi plechovými miláčky zase někdy opět setkali. V Lašké jizbě
Leden 9, 20187 r @Pawouk Co blbneš? http://tydenikpolicie.cz/pavouk-ridicce-na-orlickoustecku-stesti-neprinesl/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.