Ondra16V Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Tvrdý trest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 (editace) škoda fabky Je nabourana a bude prodana jako nebourane auto od prvního majítele Editováno: 10. leden 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Kluci, obecný dotaz. Mám 20ks poukázek Ticket Benefits od zaměstnavatele, je to pro užití v rekreačních, zdravotnických, vzdělávacích, kulturních a sportovních zařízeních. Hodnota 100,- Kč, tedy celkem 2.000,- Kč, platnost do 31.12.2018. Neměl byste někdo zájem? Nemám je jak využít, podobné instituce nenavštěvuji a na jídlo to nikde neberou.. Kdyby měl někdo zájem, nechám kus za 75,- Kč, tedy celkem 1.500,- Kč, úspora 500,- Kč (25%). Kdyby je někdo využil a měl zájem, napište mi prosím SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 To nechodis ani obcas do lekarny? Tam je nektere site berou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 To jsou tyto poukázky? Od letošního ledna lze za ně kupovat knihy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Jj, to je ono, mohu hodit foto, kdyby měl někdo využití.Knihy upřímně nekupuji a v lékárně naštěstí taky tak málo, že bych to letos snad ani nevyužil.Přijde mi škoda to vyhodit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Hm, to jsme na tom podobně, jen s tím rozdílem, že já jich budu mít za 8 tKč. Možnost nákupu knih se mi tedy hodí, i když za tolik peněz jich asi nekoupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 To jsme dostali jen navíc na vánočním večírku spolu s dalším, další jsem zužitkoval, ale s tímto si nevím rady, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Tak jsme tady [emoji4]Jinak jak se říká, polévka je gruntA čekáme na 23, 30 a 27 bereme sebou mladé [emoji6] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Dobrou chuť Snad se tam na příštím srazu potkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Děkujeme už máme sládováno [emoji9] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 No do prčic, ještě, že mám po obědě. A koukám, že je tam dokonce sníh. Tady máme akorát tak zelenou trávu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Byl jsem tu Fantomas [emoji4] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Dobrou Chut' Martine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Ahoj Všechný Přeju Vám Veselé Velikonoce , v zdraví , štěsti a žeby Vám se dařilo 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Tobě taky Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Diky Denisi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Pánové, průser , jsem zvyklý že u nás je plno divných věci, bohužel jsem dneska 2x potkal ljelenovu fabku, ta krutá bestyja skončila na třinecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Malto , Musis spravit Barci nejakou navigace. Ji strach v ocich byl vetsi nez Ja . Super ze dorazila ale uz neumela vratit v klidu . Dostala jen rucicky kde ma jet a potom to nevim co bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 to bylo tím, že byla navyklá jezdit jinudy a Galvi ji vzal jinudy, pak v tom měla chaos, ještě po tom, co jí každý pak posílal jiným směrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 (editace) ja jsem ji poslal na D56 az k D1. Pak na d1 smer brno Obcas pouzije navigace, ale to spise ve meste . Mimo mesta to papirovou mapu Vcera sraz byl moc dlouho. Ja jsem odjizdel v 20:20 a jeste byli lidi co kecali se sebou Editováno: 22. Duben 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 (editace) Malo zen jezdi na nase sraz, ze prijede zena bez nekoho - samotna Editováno: 22. Duben 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 jí stačí jen do Olomouce, dál už pak musí na Mohelnici. Na Brno by to byla zajížďka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 ale neboj,příště přifičí sama bez bloudění.moje barča taky kufrovala,a jak ted polyká km.(momentalně portugal,espana,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.