Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tvrdý trest :D 

škoda fabky :(

Je nabourana a bude prodana jako nebourane auto od prvního majítele :)

Upraveno od TOMUS

• 4 týdny později...

Kluci, obecný dotaz. Mám 20ks poukázek Ticket Benefits od zaměstnavatele, je to pro užití v rekreačních, zdravotnických, vzdělávacích, kulturních a sportovních zařízeních. Hodnota 100,- Kč, tedy celkem 2.000,- Kč, platnost do 31.12.2018. Neměl byste někdo zájem? Nemám je jak využít, podobné instituce nenavštěvuji a na jídlo to nikde neberou..

Kdyby měl někdo zájem, nechám kus za 75,- Kč, tedy celkem 1.500,- Kč, úspora 500,- Kč (25%). Kdyby je někdo využil a měl zájem, napište mi prosím SZ :) 

To nechodis ani obcas do lekarny? Tam je nektere site berou.

Jj, to je ono, mohu hodit foto, kdyby měl někdo využití.
Knihy upřímně nekupuji a v lékárně naštěstí taky tak málo, že bych to letos snad ani nevyužil.
Přijde mi škoda to vyhodit..

Hm, to jsme na tom podobně, jen s tím rozdílem, že já jich budu mít za 8 tKč. Možnost nákupu knih se mi tedy hodí, i když za tolik peněz jich asi nekoupím. :blink:

To jsme dostali jen navíc na vánočním večírku spolu s dalším, další jsem zužitkoval, ale s tímto si nevím rady, no :)

Tak jsme tady [emoji4]
Jinak jak se říká, polévka je grunt
A čekáme na 23, 30 a 27 bereme sebou mladé [emoji6]a69893ff6cf8fd6dcf7068593d059ff1.jpg6bc39dc9841492e8231bffed576df947.jpg

Dobrou chuť ;) Snad se tam na příštím srazu potkáme :p

No do prčic, ještě, že mám po obědě. :kol-48:  A koukám, že je tam dokonce sníh. Tady máme akorát tak zelenou trávu...

Dobrou Chut' Martine :kol-47:

• 1 měsíc později...

Ahoj Všechný :)

Přeju Vám Veselé Velikonoce , v zdraví , štěsti a žeby Vám se dařilo :)

Tobě taky Tome :)

Diky Denisi :kol-47:

• 3 týdny později...
  • Autor

Pánové, průser , jsem zvyklý že u nás je plno divných věci, bohužel jsem dneska 2x potkal ljelenovu fabku, ta krutá bestyja skončila na třinecku :D

Malto , Musis spravit Barci nejakou navigace. Ji strach v ocich byl vetsi nez Ja :D . Super ze dorazila ale uz neumela vratit v klidu :D. Dostala jen rucicky kde ma jet a potom to nevim co bylo :D

to bylo tím, že byla navyklá jezdit jinudy a Galvi ji vzal jinudy, pak v tom měla chaos, ještě po tom, co jí každý pak posílal jiným směrem :D

ja jsem ji poslal na D56 az k D1. Pak na d1 smer brno :)

Obcas pouzije navigace, ale to spise ve meste . Mimo mesta to papirovou mapu :D

Vcera sraz byl moc dlouho. Ja jsem odjizdel v 20:20 a jeste byli lidi co kecali se sebou :)

Upraveno od TOMUS

Malo zen jezdi na nase sraz, ze prijede zena bez nekoho - samotna :)

Upraveno od TOMUS

jí stačí jen do Olomouce, dál už pak musí na Mohelnici. Na Brno by to byla zajížďka

ale neboj,příště přifičí sama bez bloudění.moje barča taky kufrovala,a jak ted polyká km.(momentalně portugal,espana,)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.