Červen 17, 20187 r Já nic nepotřebuji Na Feldu mám 2x s nápisem Felicia a na fabku mám tu maďarskou A včera mi bratranec věnoval i jednu polskou a 2 české,které někde našel v příkopě
Červen 17, 20187 r 1 godzinę temu, Ondra16V napisał: Já nic nepotřebuji Na Feldu mám 2x s nápisem Felicia a na fabku mám tu maďarskou A včera mi bratranec věnoval i jednu polskou a 2 české,které někde našel v příkopě Jsem zvédavý jaké budeš mit spz z polska
Červen 17, 20187 r 1 godzinę temu, Malta napisał: myslíš jako převlek na RZ, kde budu mít třeba Malta? Myslim stejnou jako ja mam, jen bilou
Červen 17, 20187 r Nedělej si srandu ja ji neprodam a mam jejich až 2 kusy Mam černe : D Upraveno Červen 17, 20187 r od TOMUS
Červen 17, 20187 r Přispěvek od Ondra16v a Galvi. Tam to je uvidene. Na poslednim sraze jsem to měl teto zaclonky Musiš mit 2 gumečky aby se to držalo
Červen 17, 20187 r Malto Černe snad neni dostupné. Uvidim ještě. Napis musiš se sam udělat. Ja teho nedělam.
Červenec 1, 20187 r když byly holky malé, byli jsme na první dovolené na týden v Jižních Čechách a bydleli jsme v Branišovicích (15km do Č.Krumlova a 15km do Č.Budějovic) ... ale už je to let https://www.r3d.de/pension/index.html
Červenec 1, 20187 r Novohradské hory, tam jsem byl před 3 lety, nádherná krajina, bývalé turistické centrum, které zkrachovalo a navzdory naučným stezkám, aj., tam nikdo nebyl, super dovolená v klidu a v přírodě
Červenec 1, 20187 r V Horni plane pred 3 roky jsme byli spokojeni v penzionu na namesti skoro nahore vpravo. Meli jsme se znamymi (4dosp. + 3 1 az 1,5 roku deti) apartman. Sice bylo videt ze postarsi, ale vse ok a pani nam vyprala i latkove plenky a povesila. http://apartmanhabert.cz/ my meli ten nejvetsi c. 1 Upraveno Červenec 1, 20187 r od lumirnavrat
Prosinec 28, 20186 r co je s váma syncy?ani čarka takovou dobu,přeju vam vše nej do noveho roku a hlavně moc zdraví.
Prosinec 30, 20186 r Micurin Tobe taky preju hodne doreho ruku 2019, moc zdravi a stesti. Myslel jsem ze teto vlakno umrelo
Prosinec 30, 20186 r No ... to už na srazovém vlákně jsou častější příspěvky, než tu ... ale hodně zdraví a štěstí a bezpečných kiláků s vašimi miláčky vám přejí Maltovci... dnes ze silvestrovského utkání u pernikářů v Pardubkách
Prosinec 30, 20186 r Před hodinou, jozzi napsal: Ale <!> :D nic numrelo Už jsem si myslel, že myslíš Tři sestry
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.