TOMUS Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Ahoj. Ma někdo zajém na srazové zaclonky na RZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 myslíš jako převlek na RZ, kde budu mít třeba Malta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Já nic nepotřebuji Na Feldu mám 2x s nápisem Felicia a na fabku mám tu maďarskou A včera mi bratranec věnoval i jednu polskou a 2 české,které někde našel v příkopě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Bilé čiste Napis nebo obrazek musiš se udělat sam. Cena kolem 2, 3 złote kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 1 godzinę temu, Ondra16V napisał: Já nic nepotřebuji Na Feldu mám 2x s nápisem Felicia a na fabku mám tu maďarskou A včera mi bratranec věnoval i jednu polskou a 2 české,které někde našel v příkopě Jsem zvédavý jaké budeš mit spz z polska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 1 godzinę temu, Malta napisał: myslíš jako převlek na RZ, kde budu mít třeba Malta? Myslim stejnou jako ja mam, jen bilou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 (editace) Nedělej si srandu ja ji neprodam a mam jejich až 2 kusy Mam černe : D Editováno: 17. Červen 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 dej sem pls foto jak to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Přispěvek od Ondra16v a Galvi. Tam to je uvidene. Na poslednim sraze jsem to měl teto zaclonky Musiš mit 2 gumečky aby se to držalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 ok, vem mi ji na sraz, jednu koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Malto Černe snad neni dostupné. Uvidim ještě. Napis musiš se sam udělat. Ja teho nedělam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 když byly holky malé, byli jsme na první dovolené na týden v Jižních Čechách a bydleli jsme v Branišovicích (15km do Č.Krumlova a 15km do Č.Budějovic) ... ale už je to let https://www.r3d.de/pension/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Na tom webu jsou ovšem brutální gramatické chyby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Novohradské hory, tam jsem byl před 3 lety, nádherná krajina, bývalé turistické centrum, které zkrachovalo a navzdory naučným stezkám, aj., tam nikdo nebyl, super dovolená v klidu a v přírodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 (editace) V Horni plane pred 3 roky jsme byli spokojeni v penzionu na namesti skoro nahore vpravo. Meli jsme se znamymi (4dosp. + 3 1 az 1,5 roku deti) apartman. Sice bylo videt ze postarsi, ale vse ok a pani nam vyprala i latkove plenky a povesila. http://apartmanhabert.cz/ my meli ten nejvetsi c. 1 Editováno: 1. Červenec 2018, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 jo daval, sekl jsem se stranou namesti. adam je naproti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 co je s váma syncy?ani čarka takovou dobu,přeju vam vše nej do noveho roku a hlavně moc zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Micurin Tobe taky preju hodne doreho ruku 2019, moc zdravi a stesti. Myslel jsem ze teto vlakno umrelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Hoďte téma a můžeme diskutovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Ale <!> :D nic numrelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 No ... to už na srazovém vlákně jsou častější příspěvky, než tu ... ale hodně zdraví a štěstí a bezpečných kiláků s vašimi miláčky vám přejí Maltovci... dnes ze silvestrovského utkání u pernikářů v Pardubkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Před hodinou, jozzi napsal: Ale <!> :D nic numrelo Už jsem si myslel, že myslíš Tři sestry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 ja mám sestru iba jednu :( a mám ešte brata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Nechapu 3 setry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Tomku, Tři sestry je hudební skupina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.