Ondra16V Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 @Sabiza to je základ A proto jsou tady tací, kteří i po placku sežerou palačinky a na to ještě pohár Že? @_Denis_ @TOMUS díky 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 @Ondra16V diky V jizbě to je zaklad palcek před 2 hodinami, Sabiza napsal: Tvl, takovej oběd by mě zabil. Co by tě zabilo v těchto obědě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 A proto jsou tady tací, kteří i po placku sežerou palačinky a na to ještě pohár[emoji3] Že? [mention=63446]_Denis_[/mention] [emoji3] To jsou sprosté lži a pomluvy, já po palačinkách navíc ještě pohár nikdy neměl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Že bych byl jenom já takové hovado? Každopádně by to chtělo repete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Ale nekdo to rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 No to jsi hovado, což o to Ale repete by to chtělo, o tom žádná - už dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 @_Denis_ Teď se dívám, že jsem Ti psal 13.1 To si zapomněl odepsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 (editace) @_Denis_ myslis o mne ? Editováno: 24. Únor 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 SMS? Mi nic nepřišlo Tome, ne, psal jsem Ondrovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 před 10 minutami, _Denis_ napsal: SMS? Mi nic nepřišlo Ne SMS, tu na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Nevím ale kde, nebo jestli SZ, nebo... Ale nezaregistroval jsem to ani tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 SZ Ale chápu, že ve Tvém věku už na to nevidíš a máš sklerózu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Kamaráde, nevím komu jsi co psal, ale já v SZ nemám nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Divné, já to tam vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 3 konverzace a ani jedna od tebe, tak nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 udelejte si print screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Denis-neřeš, napíšu Ti během dne SMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Kouknite zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 3 godziny temu, TOMUS napisał: Kouknite zde Można byłoby kiedyś przyłączyć się do Was...? Bywam co parę miesięcy na Śląsku i chętnie poznałbym innych fanów Skody z Polski i Czech. W marcu nie dam rady, ale, przykładowo, w maju - myślę, że tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Ano, urcite. Je to mozne Navrhuju brezen ale muze dat i svuj termin srazu. V kvetnu spise ne. V kvetnu uz trochu mam. Tak, z pewnością. Jest to możliwe. Proponuję marzec ale możesz dać swój termin zlotu/spotu. W maju raczej nie. W maju już troche mam zajęte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Dnia 25.02.2019 o 20:02, TOMUS napisał: Ano, urcite. Je to mozne Navrhuju brezen ale muze dat i svuj termin srazu. V kvetnu spise ne. V kvetnu uz trochu mam. Tak, z pewnością. Jest to możliwe. Proponuję marzec ale możesz dać swój termin zlotu/spotu. W maju raczej nie. W maju już troche mam zajęte. Budu take v breznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Rejpálku, kde máš tu svou slavnou Ostravu.? ?? 5 bodů pod námi cooo ??? tak aspoň to předkolo to jistí????? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 .. a to se tak rozhodčí strašně snažili 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Ondra se vezl k mysi diry a ticho sedi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.