ASPIRE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Tak to uz by bylo i jidlo tady ale neni zadne tema A jozzi ted testuje tu vodu zda je k piti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Tady je všechno v tématu. A pěkně to tady jede. Včera založeno a hle, už čtvrtá stránka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 No počkáme si na odpověď od Jozziho Jójo MS kraj je tvrdý,1 den-4 stránky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ehm ehm :D na co jsem narazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 No vsak razovity kraj Jozzi uz to ochutnal a uz spi Taky uz pomalu pujdu bo chodim spat s kurama a ty uz sly spat ale zase vstavam driv nez ony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 V lepším případě jen načůral Co by si do čaje čural , ten pri přebalovani počural tatu Tak to uz by bylo i jidlo tady ale neni zadne tema A jozzi ted testuje tu vodu zda je k piti Ano otestoval a došel k zaveru že dalši level bude pivo , bo neni maly mličňak No počkáme si na odpověď od Jozziho Jójo MS kraj je tvrdý,1 den-4 stránky To je slabe, si pamatuju že za starych času co jsem ještě neměl vousy a ty řidičak se zaplnovalo i sto stranek denně , teda podařilo se nam to jednou v hospodě s kyblajzem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 (editace) Jezisi to je strasne ty kozy. Editováno: 10. Březen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Jsem se lekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Šmarjá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Krabicu mam , spi v ni kocur potvora .. pritom ty didoy cekam na dnech bo uz nejak dobu strasi na celnici tak hlavně aby jsi to pak neposlal i s kocourem, bo nevím co by sem si s ním tady počal Poslušně hlasim že jsem tu , bo jak už jsme byli u te vany tak bylo šest plusminus par hodin a přišel čas na juniorove špa, (čte se to jako rochněni v černem čaji ) , maly mel takou žizen že mi to začal normalně chlastat, snad po tom tejinu bude v noci spat my to měli naplánované na sedmou, ale Seba usnul a udělal nám čáru přes rozpočet , tak nevím ... uteče mi Vyprávěj ... co je u nás, nějak s ním nic nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 No ja se u maleho už vykašlal na nějyk harmonogram , kalendař , a asi zahodim i hodinky , čas řidi on ,ale řeknu vam jsou i chvile kdy velky chlap vymekne ... maleho jsem okoupal , namazal zabalil , mamka nakrmila , pak jsme si odgrkli oba , pohrali si, maly me hytnul za prst a usnul ... syncy kurde, pocit k nezaplaceni 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 To je pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 jak vám snáší vodu?, u nás je spíš řev ... mu říkám, (nerad se obléká) ... ty budeš muset chodit nahý a špinavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Asi to tady přejmenuji na "Baby club u Jozziho". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 aneb klub tatínků a dědečků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 jak vám snáší vodu?, u nás je spíš řev ... mu říkám, (nerad se obléká) ... ty budeš muset chodit nahý a špinavý Maly to je taky unterwaserman, fuj waserman tyjo , ten muže byt hladovej , posrany, počurany , řev jako by ho řezali ,ale daš ho dovody a je ve svem živlu , kope šploucha , smeje se , ja si to myti uživam , moja ještě nekoupala Asi to tady přejmenuji na "Baby club u Jozziho". :D počkej až je kapku rozmnožime , tedka tych mimin je furt malo , a musime rozmnozovat jadro , bo syncy celosvetove vymiraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Jsme vlastně na pokraji vyhynutí,ohrožený druh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Máte někde na rajceti či kaj fotky z těch srazů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Tady si to pročti a najdeš i fotky http://forum.skodahome.cz/topic/119176-moravskoslezsk%C3%BD-kraj-co-takhle-uspo%C5%99%C3%A1dat-n%C4%9Bjak%C3%BD-sraz/page-56#entry2020630 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Maly to je taky unterwaserman, fuj waserman tyjo , ten muže byt hladovej , posrany, počurany , řev jako by ho řezali ,ale daš ho dovody a je ve svem živlu , kope šploucha , smeje se , ja si to myti uživam , moja ještě nekoupala :D počkej až je kapku rozmnožime , tedka tych mimin je furt malo , a musime rozmnozovat jadro , bo syncy celosvetove vymiraj no já čekám kdy se to zlomí u nás, Honzík je o něco starší ... co je Sebula u nás též jsem ke koupání nikoho ještě nepustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 To koupani to je zažitek , už se těšim až maly bude sedět vemu ho do vany , pořidim lodičky a kachničky a budem se rochnit varhanky nevarhanky Máte někde na rajceti či kaj fotky z těch srazů? Mam dojem e na rajčeti nebud enic ,ale jak už ondra poukazal , ve vlakně o srazu nějake fotky jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 (editace) Člověk se vrátí s šichty a nestačí se divit co se tu všechno probralo. Jozzi prcek je roztomilý doufám, že ho učíš na škodovky bo nevidím Škoda pizamko. Editováno: 10. Březen 2015, autor: filippatrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Škoda overalek už mam ale je to 86 , to bude mít tak rocek teda doufám no malý roste jako z mlika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Fíha, člově 1 den nestihne sem zajít a už aby čet několik stránek zpátky . To jsou mi témata od nádraží, přes čůrán až k trabantu s kozama.... Mimochodem na ropucha u auta má baterii Varta a modrou, taky mám takovou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Škoda overalek už mam ale je to 86 , to bude mít tak rocek teda doufám no malý roste jako z mlika kolik váží? My jsme včera vážili a máme 5,30kg ... a mimochodem, včerejší koupačka byla bleskovka, páč jsme řvali jak pardáli, bo hlad je sfiňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.