Pawouk Vloženo 21. Ledna Sdílet Vloženo 21. Ledna Jak jsme se včera bavili o SkodaHome srazech, tak poslední měl být v říjnu 2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Ledna Sdílet Vloženo 21. Ledna Takový velký ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Je ten razovitý kraj nějaký smolný, cajti jsou zde fakt důslední 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Se divíš, když tady provokuješ s Kometou na okně? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února no ti evidentně na nějakou Kometu káleli, je zaujalo zcela něco jiného 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Povídej A jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února střihnu video z kamery ... sice nemám svolení se zvukem, ale bez něj by to byla nuda 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Rekl jsi jim, že kometa je ve své podstatě moc rychla? 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února jak jsem prohlásil už včera, asi nás stihla ukrajinská kletba ... chtěli jsme otestovat Guty ... přijeli jsme tam cca 5 min před 11 hodinou. Gutská bašta prázdná, sedli jsme si, přišla asi 15-letá holčina, hodně špatnou češtinou s východním přízvukem se nás zeptala co si dáme, chtěli jsme jídelní lístek ... že prý kuchyně bude vařit až za půl hodiny, tak co si dáme k pití. Já kofču, moja si dala svařák na zahřátí. Po 10 min. přišla jiná holčina, donesla pití, tak jí povídám, zda by nám mohla zatím aspoň ten jídelák donést, že se v klidu podíváme, než kuchyně začne. No, jídelák ... boršč s pečivem ( z pečiva se jak jsme pak viděli u vedlešího stolu vyklubalo něco jako buchta), pelmeně ... no kde to ku.va jsme? Jsem myslel že jsme v Slezsku v Gutské baště !!! Takže padlo rozhodnutí, že jídlo dávat nebudeme, byť nám bylo i oznámeno, že kuchyň funguje. Když jsme dopíjeli, tak se ozvaly rany, to borec z KIA Sportage skládal sudy s pitím. Když zavřel kufr, byla tam UK značka BT....... Takže to byla ukrajinská zloba asi, že jsme tam nepojedli a tak jsme ty peníze museli "utratit" jinak 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února místo prohřešku bylo zde ... snad 100x projeté, ale holt jsme se zakecali 😁, moja měla slušnou náladičku po rychle vypitém silném svařáku na lačno 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února jste si jeli napravit chute do sedliště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Video bez názvu_ Vytvořeno pomocí aplikace Clipchamp.mp4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února před 4 minutami, Bikes napsal: jste si jeli napravit chute do sedliště? ano, Guty totálně ovládla Ukrajina 🤨 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Všiml jsem si, že Guty se zhorsily uz v polovině minulého roku. Placek byl nasycený tukem jako houba, cesnocka bez chuti a obsluha opravdu mizerná... To co jsi napsal mě potvrzuje, že přejít do Sedliště bylo dobré rozhodnutí, i když i tam už bohužel začínám vidět známky ukrajinských ruk v kuchyni... Nevědí, jak se vaří naši středoevropskou kuchyni, protože ji prakticky vůbec neznají... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února "maju nejaku akciu..." - no asi na STOP-ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února no nekup to, takovou stopku za pětikilo ... ale asi to fakt bylo v akci, že prý jinak za 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února před 20 minutami, Malta napsal: Video bez názvu_ Vytvořeno pomocí aplikace Clipchamp.mp4 89.26 MB · 0 stažení Ajaj Ale tam jsem je už párkrát viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února no my měli to "štěstí" poprvé ... ale jak říkám, už jsem tama jel asi na autopilota, prostě to tam znám a ostražitost šla stranou, jen jsem mrkl doleva, od Frýdku čisto, tak se jelo 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února nic, budu si muset zřídit bankovní identitu, abych mohl nahlížet do protálu občana a mrknout i na bodíky, zda tam přibyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února před 51 minutami, Malta napsal: no nekup to, takovou stopku za pětikilo ... ale asi to fakt bylo v akci, že prý jinak za 1500 To ale nemohli napsat nezastavení na stopce. Tam je pokuta v blokovém řízení na místě 4500 - 5500 Kč (nelze jinou částku). A šest bodů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Jj.napsal, aj tam vypsal.kodem označení tě značky. Dohledám bloček a hodím foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února To by bylo super, kdybys mě teď trumfl a dostal ještě více bodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Vidím dobře §125/1h? H nebo K? Spíš asi K, h je nesmysl. Podle mě by ale správně mělo být 5f. Tvl, PČR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února To víš, nebyla to dopravka, Ale pohotovostní motorizovaná jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.