Pawouk Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února k) jiným jednáním, než které je uvedeno pod písmeny a) až j), nesplní nebo poruší povinnost stanovenou v hlavě II tohoto zákona. h) jako mentor Takže tohle opravdu ne. f) při řízení vozidla 5. v rozporu s § 4 písm. b) nebo c) nezastaví vozidlo na signál, který jí přikazuje zastavit vozidlo, nebo na pokyn k zastavení vozidla daný osobou k tomu oprávněnou při řízení nebo usměrňování provozu na pozemních komunikacích anebo při dohledu na bezpečnost a plynulost provozu na pozemních komunikacích, přičemž § 4 písm. c) znamená: řídit se světelnými, případně i doprovodnými akustickými signály, dopravními značkami, dopravními zařízeními a zařízeními pro provozní informace. No já to vidím tak, že tam PČR píše hovadiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února @Malta ajajaj co ses udelal 😔 To jeste ne nejhur. U nas v PL takove veci resi dron. Z hory udela ti peknou fotku s dopisem a prichazi to Ti domu. Tehdy je mega wkurw Ve vsech pripadech takhle neni ze pri pomoci drona to delaji ale uz vice. Mame silnice c. 902 tam drony pouzivaji. Tam je vsechno civilni, drony, rychle susicky a bavoraky. Obvykle na cizich spz - ne z mesta ve kterem stal se prestupek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února no nic, až tama příště pojedete, tak si na mě průseráře vzpomeňte a dejte si na to bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února @Malta jak to dopadlo s těma bodama? Víš uz něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února Já byl taky jednou pokutován za nezastavení na STOPce. Tenkrát to bylo taky za 500 s komentářem, že mohlo být až za 2000. Jenže celá situace byla tak, že jsem sice zastavil, ale asi půl metru od bílé čáry na zemi. Tvrdili mi, že musím zastavit až na čáře. Vidět do obou stran je na tom místě už několik metrů od křižovatky. STOPka je tam spíš kvůli rychlosti, jakou tam lidi někdy jezdí. Ten úsek, kde se mi to stalo, taky dobře znám a jel jsem tím místem už snad tisíckrát. Stejně tak vím, že tam rádi stávají a vybírají. Unavený z práce a už natěšený domů, jsem jim ty peníze radši dal, než abych se s nimi zbytečně dohadoval. A bylo to bez bodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února ještě ne Ondro, musím si nejdříve zajistit přístup do portálu občana, což pro mě bude nejsnazší přes bankovní idtitu, jenže to ještě musím prvně do banky. Ale pokud tam nějaké body jsou/přibyly, tak tam budou i za dva měsíce ... na blbé zprávy je vždycky času dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února Na to jsem zvědav, podle toho paragrafu, co ti tam napsali, by to podle mě mělo být bez bodů. Jinak je stopka za šest. https://besip.cz/Ucastnici-silnicniho-provozu/Ridici-automobilu/Zasady-bezpecne-jizdy-v-aute/Novy-bodovy-system/Tabulka-prestupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
153624 Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února (editace) Ten polda má tu pokutu, podle mně, napsanou správně, i tu výši pokuty a je to bez bodů. Má tam napsáno porušení § 22 odst. 4, což je nezastavení na "stopce". Pokutuje se to podle §125c /1k jako jiné jednání s pokutou 2 - 5 tis. Kč a je to bez bodů. Dokonce stačí domluva. To co uvádí Pawouk výše: cituji 5. v rozporu s § 4 písm. b) nebo c) nezastaví vozidlo na signál, který jí přikazuje zastavit vozidlo, nebo na pokyn k zastavení vozidla daný osobou k tomu oprávněnou při řízení nebo usměrňování provozu na pozemních komunikacích anebo při dohledu na bezpečnost a plynulost provozu na pozemních komunikacích, konec citace. To se vztahuje na signál nebo pokyn a dopravní značka signály ani pokyny nedává. Nezastavení na stopce bylo vždy bez bodů, pokud tam bylo dodrženo dání přednosti v jízdě. Nikomu tento názor nevnucuji, nejsem vykladač zákonů, to může pouze soud a ten může mít samozřejmě jiný názor. Ale policie už dlouhou dobu postupuje takto. Edit: Ještě jsem na to koukl a ta pokuta, kterou jsem napsal výše, je ve správním řízení, v příkazním řízení na místě je pokuta do 1500 Kč nebo domluva. Omlouvám se. Editováno: 5. Února, autor: 153624 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února Hm, možné je evidentně ledacos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února tož to by bylo dobré, kdyby se to obešlo jen tou pětistovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února To teda jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Března Sdílet Vloženo 2. Března @TOMUS že se nestydíš https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-mlady-polak-se-snazil-ukradeneho-kone-ukryt-v-byte-ve-tretim-patre-40462481#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=abtest246_ribbon_sluzeb_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Března Sdílet Vloženo 2. Března Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Března Sdílet Vloženo 2. Března @Ondra16V ja nemam žadných brzd a nestydim se . Neviš .... polak potrafi a čech je zdolný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Března Sdílet Vloženo 4. Března @Ondra16V Polaci maji celkem zajimave napady. Malo kdo, by nasel takovy napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Března Sdílet Vloženo 16. Března @Malta dneska navštíveny Guty a nemůžeme říct půl slova Byli jsem tam 11:05, obsluhovala nás ta mladá ukrajinka, co nás obsluhovala i na srazech. Takže nám to dnes vyšlo o dost lépe, než když jste tam byli minule vy 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 16. Března Sdílet Vloženo 16. Března to vypada HODNE dobre! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Března Sdílet Vloženo 16. Března Jojo, nemělo to chybu. V česnečce bylo i celé vajíčko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 16. Března Sdílet Vloženo 16. Března (editace) nedelej chute .. uz jak vidim ten syr a ty luxusni chlebiky ... Editováno: 16. Března, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Března Sdílet Vloženo 16. Března Já rád provokuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Března Sdílet Vloženo 17. Března @Ondra16V Může @Malta ma neštěsti k obsluhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Března Sdílet Vloženo 17. Března Já bych řekl že u nás je to už z části i alergie. Takže věřím že to tam asi bude fajn i včetně obsluhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Anebo měli zrovna lepší den. Ty výkyvy v kvalitě jídla a zmatky obsluhy tam byly zřejmé už delší dobu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března (editace) @arokysjerdno musiš zenu se vychovat. Naučit ji co může dělat a co ne. S ženou jako s díté - všechnk musiš ukazat a naučit Chapeš , ne ? @ExecutedDonut reputace @Ondra16Vovi nevadi. On je zvykli na takové situace. To je pancerný člověk. Nic mu neškodi Editováno: 21. Března, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března @TOMUS ty jsi ještě svobodný že ? nebo šťastně rozvedený 🤣 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.