Marthyy Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 (editace) Zdravím, mám takový dotaz, přikládám video se zvukem mého 1.8 TSI v Octavii, zajímalo by mě, zda někoho nenapadne, co by mohlo být to klepání, předem díky za všechny rady. Vyskytuje se pouze při zahřátém motoru a na volnoběh - spadnou otáčky motoru na volnoběh, chvíli nic a pak to začne. Edit: Video: http://ulozto.cz/xpshwa87/video0011-01-mp4 Editováno: 14. Březen 2015, autor: Marthyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Něja ti to video chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marthyy Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jo, omlouvám se, nevšiml jsem si, že selhalo nahrávání, hodil jsem to na uložto. Doplněno v prvním postu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 motor BZB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marthyy Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 CDAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marthyy Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Taky CDAA a super zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Takže je to běžný zvuk a vše je ok? Nebo je to špatně? U mě to teď zase trochu utichlo, ale ještě nedávno jsem to v autě slyšel přes puštěný rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavouk777 Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Chci se zeptat při studeném startu mi to trochu rachotí cca po dobu sytiče než se otáčky ustálila na 1200. Pak je ticho. Muže to být napínák? Mám rok 2010 možná je tam typ napínáku N ale jak to zjistit. Díky za typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Pokud rachoti ano bude to napinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warezakcz Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Ahoj všem, pořídil jsem si O2 FL r.v. 06/2011. Nelíbí se mi zvuk motoru na volnoběh. Načetl jsem tady dost témat a příspěvků a rozhodl se, že asi nejlepší co udělat je, tak dát sem video. Zejména ke konci videa je slyšet cvakání. Video je pořízeno hned po nastartování studeného motoru. https://dl.dropboxusercontent.com/u/17009311/2016-07-19 08.28.05.mp4 Video je větší, možná bude potřeba jej nechat chvilku načíst. Poprosím tedy o zkouknutí a napsání, jestli je to v pohodě, nebo ne. Díky předem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.