yuriss Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Kdyz se vraci spojkovy pedal, zhruba polovine drahy v nem neprijemne cvakne. dela to jen kdyz jde nahoru standartni rychlosti vyspapavani, pri prerazovani stupne atd. co jsem pozoroval vypada to bud 1. bilej silon mezi tyckou a pedalem nebo 2. pruzinka co vraci pedal nema s tim nekdo zkusenosti jde to dost spatne rozeznat odkud to vychazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bogu Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Asi to sem nepatří...Měl jsem něco podobného, zhruba ve 3/4 mi tam nepříjemně cuklo.. asi nebudeš mít stejný problém jako já, ale u mě byl problém v botách :-D jakmile jsem si bral jedny, tak v tom spojkovém pedálu vždy po vracení nahoru ve 3/4 nepříjemně cuklo, pak jsem vzal náhodou jiné boty a už to nedělo, tak jsem to zkoušel a fakt jsem to měl tím.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yuriss Vloženo 16. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Tak u me to batama neni. dnes jsem to rozebral a stacilo vse plastovy promazat tukem. problem byl jak jsem predpokladal v plastovim kolicku co je zacvakly do pedalu a do nej zase je zacvakla tycka z brzdoveho valecku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutmak Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Menili mi spojku, aj nejaké piesty v hydraulike. Spojkový pedál mi teraz nevracia úplne do hornej polohy, nejaké dva tri cenťáky chýbajú. Napadlo ma, že tú pružinku pod pedálom vymením, už ju mám aj kúpenú. Ešte, kým sa pustím do výmeny, robil to už niekto? Lebo neviem, čo mám očakávať, či to je jednoduché vymeniť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 ja by som to prvé poriadne odvdušnil , rozoberať pedálovú konzolu ak si to ešte nerobil a nemáš dobré nervy by som nechcel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 pružinka odchádza zriedka,skorej to najprv daj poriadne odvzdušniť,ako píše kolega priateľ suri. ...pre riadne odvzdušnenie je najlepšia mašina 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.