miklisek Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Jasně, že voda teče mezi lištou se sametkou a oknem dovnitř dveří. Otvory vespod má ale vesele vytéct. Ale tomu jaksi brání přídavné těsnění dveří. U Rapida to tak je, u OIII to bude nemlich to samé, akorát je to těsnění asi už jiné a odklápí se, proto to chrstnutí vody po otevření dveří. U Rapida se voda držela uvnitř a dělala šplouchyty šplouch. Řešení je: vyříznout otvor okolo odtokových otvorů, aby voda pylnule vytékala. Nectností je, že jsou pak špinavé prahy pod odtokovými otvory, protože té vody tam proteče opravdu dost. Prostor dveří je tzv."mokrý" nejde utěsnit, pokud je ve dveřích spouštěcí okno. Tak jsem byl poučen kdysi na infolince ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Je to normální jev, to vytékání vody po otevření dveří. Dělala mi to i OII a dělá to i trojka. Sám jsem to tenkrát u O2 řešil, kolik vody vždy vyteklo. Otvíral jsem po dešti všechny dveře a ze všech nějakou dobu teklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 https://youtu.be/GYtIy8P7YQg Díky za video...pořádné množství vody a v takové míře jsem to opravdu neviděl ani u OII ani u OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 nz, není moje, ale to množství vytékající vody je stejné i u mě. Mám vytlumené dveře na vnějším plechu + speciální hmotu na pohlcení stojatého vlnění z repro a potvrzuju, že to nedrží vodu anebo se do toho voda stékající podél okna vůbec nedostane. Vody je v prahu vždy stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Aleš_BX: Aha dobrý postřeh a pozor OII ho tam měla .... Místo toho má OIII zase o jedno těsnění navíc hlouběji uvnitř, které řekl bych, že bude i lépe tlumit hluk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Mě to vůbec neštve, že ze dveří tečou litry vody. Horší, kdyby netekly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ooctavia Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Mě to tedy štve. U auta typu OIII bych očekával, že nebudu muset řešit to, zda konstrukčně (ne)vyřešili odtok vody. Přeci jen nákup auta tohoto typu by měla být jakási sázka na jistotu, a ne typ DD (dodělej doma) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Přesně tak, jinak to nejde. Těsnění tam být musí, není tam pro legraci a zase tolik vody z toho neteče, aby se to nedalo sem tam přežít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ooctavia Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Jasně, že to musí odtékat. Vadí mi na tom to, čím jsem začal (psal) úplně na začátku - a to, že to zadržuje vodu, která sama neodteče. Neboť kde se drží voda, tak to značí budoucí problém - bude to hnít. Pokud nebude, tak se rád budu plést. A té vody tam bývá opravdu dost, stejně jako na videu od Napalm. DD jsem měl na mysli to, co mi k tomu řekli v servisu - že se bude kdyžtak muset trochu poupravit těsnění ve spodní části dveří. Hovořili o jakémsi nastřižení v místech, kde se to drží. Zatím jsem do tohto nešel (moc mě nepřesvědčili o tom, že nebudou právě na mém autě experimentovat) a právě z důvodů, které zde popsal Aleš_BX a Clint. Editováno: 1. Duben 2015, autor: ooctavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) No je pravda, že si takto zaparkovat auto, např. na měsíc-dva na zahradě, když například jedete na dlouho dovolenou je asi problém ... Editováno: 1. Duben 2015, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 To video je brutální, zatím jsem se s tím nesetkal u OIII, parkuju v garáži. Ale u firemního Rapida sem se s podobným problémem setkal, v zadních dveřích za řidičem bylo asi 3-4 litry vody co tam šplouchalo. Takže šel na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanroubal Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Tak jsem ukazal v servisu tento obrazek, ze takove reseni existuje netusili. Tesneni mam vymenena a vypada to, ze to pomohlo. Uz zadny splouchanec rano po desti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Trvala dlho ta vymena?Bolo treba rozoberat dvere?Uznali to na zaruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanroubal Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 No rano jsem odvezl auto do servisu, odpoledne jsem ho vyzvedl. Delali pri tom i tu servisni prohlidku po 2 letech. Jestli neco rozebirali netusim. Jako zaruku jsem to dat nemohl, auto uz mam dele nez 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Asi to taky pořeším..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Mně se to děje taky, ale rozhodně ne v takovém množství. takhle to vypadá jak u vodníků :-) OII mi to ale dělala v menší míře také. Trochu mne ale zaráží že to Škoda neřeší. určitě to není věc kterou by se mohli chlubit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Asi řeší jak kde. Mě to servis v 09/15 upravil v rámci záruky, která mě končila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Mě to taky překvapilo. I když OII mi to dělala také, ale řekl bych že také méně. Tady stačí pořádnej slejvák, voda zateče přes těsnění dovnitř a jak otevřu dveře u řidiče, tak to vyšplouchne ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Zajímavé je, že mi to dělaly jen řidičovi dveře. U spolujezdce ani vzadu ne. U Rapidů to zase dělaly zadní, jak tu někdo psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Také mám stejný dojem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanroubal Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Me to delaly oboje dvere, u ridice hodne a u spolujezdce trochu. Tesneni jsem nechal vymenit na obou stranach. Vzadu ten problem nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Mne sofer a spolujazdec.Treba im to natocit na video a ukazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Mrkni jaké tam máš těsnění a vytiskni jim ty obrázky z #42. To musejí znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Já mám už těsnění objednané. Příští týden v úterý budou v sevisu měnit. Každopádně se mi tam ta voda nedrží tak moc jako u třeba služebáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.