Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

chtěl bych se zeptat kde se dá projít kabelem z interiéru do motoru

(kabel půjde pod pojistkovky takže asi nejlépe na levé straně, jestli by se dalo kolem lanka nebo nějákou průchodou, popřípadě kolik je tma místa (pro 2x2,5mm2))  ?

zatím jsem na to zběžně koukal a vypadáto že je tam přístup jak k penězům ( a asi jsem moc zhýčkaný feldou kde si člověk udělá v průchodce místo kdekoliv)

díky moc

Vloženo

co si matně pamatuju, tak tam nějaké zaslepené díry jsou - minimálně je jedna před spolujezdcem u nasávacího průduchu ventilace. Vidět by to mělo být po sundání toho plastu pod stěračema. Můžeš také využít tu velkou svorkovnici na střední přepážce (před řidičem) - tudy je vedena veškerá kabeláž mezi motorem a interiérem a místa je tam dost - opět je vidět až po sundání toho plastu, případně palubky.

Budeš dodělávat mlhovky?

Vloženo

na obou stranách mezistěny jsou průchodky.. pravá za schránkou spolujezdce je přístupná v pohodě po sundání shchránky a odhrunutí filcu.. Na straně řidiče ji pravděpodobně nenajdeš, když nevíš kde je.. a na protáhnutí kabelu potřebuješ nějaké dlouhé šídlo s očkem.. Ofiko návod k mlhovkám radí použít průchodku u spolujezdce.. ale záleží co doděláváš

Vloženo (editace)

dneska jsem na to koukal, že za tou přihrádkou spolujezdce by to mohlo jít spíš než u řidiče... mhovky, ne přídavné dálky co budou na masce.. a chtěl jsem to vést ze vtniř(pojistky (když se povedlo  naimplantovat přímo do pojistkovky na nějáké volné pozice)  a relátko za spínačem světel plus použít nepoužitou kontrolku mlhovek) spíš než někde od baterky a světla...

Editováno: , autor: McShort

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...