Stewie Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Zdravím chlapi, hledal jsem jestli se to tady neřešilo, ale buď jsem hledal špatně nebo jsem to přehlídnul.Na mojí Octavii mě nejvíc štve, že při jízdě na nekvalitní vozovce mi strašně vrže lišta na dveřích spolujezdce. Když ji přimáčknu rukou, je v autě klid. Vyčetl jsem, že ta lišta je přilepená, neví někdo jak ji připevnit abych se toho zvuku zbavil? Předem díky za tipy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Prilepena neni ale prinytovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 spis ju zkus necim vypodlozit jako kdyby nadzvednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.