Hkubes Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Dnes jsem se rozhodl, že nechám nastříkat Hagusy do barvy auta. Zajel jsem za známým do servisu a zjistili jsme, že aby šli hagusy dolů musí se sundat strop ,tak jsem to vzdal. Navíc prý na demontáž stínítek a dalších jsou speciální přípravky. Takže já zatím jdu od toho. Nafotil jsem návod z Etky tak se můžete mrknout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 keď už tak,tak z ElsyPro ...ETKA sú ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 23. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Dobře omlouvám se blbě jsem koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Kdyby měl někdo zájem o dílenskou příručku http://uloz.to/xPnkW3df/dp-fabia-iii-zip pass: skodahome Editováno: 27. Červenec 2015, autor: Reeshanek 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Nejde stáhnout - máš ho označený jako soukromý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Opraveno... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Už to jde, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Reeshanek, vďaka za osvetu . Ješte Elektrická schémata by se hodila..... Vzhľadom k nezvratnému poklesu kvality personálu v autorizovaných servisoch (mladý robia do "výšky platu" a starí páni sa s elektronikou príliš nekamarátia) bude onedlho vlastnoručná oprava a údržba zrejme jedinou zárukou 100% prevedenia všetkých potrebných úkonov . Editováno: 27. Červenec 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Zatím nejsou k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Vďaka, tak nejak si potvrdil môj "pocit", že zatiaľ asi len erwin na konkrétne WIN. Neviete niekto, ako presne skonili zapojenie okien v Style? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Servisy ji jistě budou mít v Else. Já se díval do erwinu a tam ještě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eaRay Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Dobrý den, nemá někdo k dispozici dílenskou učební pomůcku pro vznětový tříválcový motor 1,4 TDI konstrukční řady EA 288. Tento motor je používán ve voze FABIA III ve výkonové verzi 66 a 77 kW a RAPIDu ve verzi 66 kW (viz. konfigurátor ŠA). Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigos Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Zdravím, má někdo k dispozici část dílenské příručky: Servisní prohlídky a údržba ?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 (editace) Po delší době jsem si zaplatil na hodinku erWIN, tak se podělím o informace: Prezentace z technické servisní konference 10/2015: konf.zip Docela zajímavé informace o problémech a jejich případných řešení veškerých aktuálních škodovek. Vydané TPI k Fabii III: TPI.zip Schémata a montážní místa elektrických zařízení Fabie III: sch.zip Heslo k archivům: skodahome Snad se to bude někomu hodit Editováno: 7. leden 2016, autor: Reeshanek 1 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Super. Kde se to tam najde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Z webovky erwiní pro přihlášení v sekci identifikace vozidla se po zadání VIN objeví odkaz do nějaké webové aplikace, kde je možno prohlížet tyto věci. Funguje jen s prohlížečem IE 8 a výš. Nejde to přímo stáhnou jako dílenská příručka, dělal jsem to přes PDF tiskárnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 OK, dík. Přes VIN jsem to tedy ještě nezkoušel. Otázka je, co by z toho vypadlo na VIN staršího auta. Až zase někdy zainvestuju nějaké to euro, tak to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 To je pravda, mám jeden z prvních MR 2016, na MR 2015 by toho mohlo vypadnout více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Paráda... akorát bych čekal, že až pojedu s autem na garančku, tak to v servisu projdou bod po bodu a to, co mi tam taky najdou, to opraví... ne, abych zase poslouchal každý vrz a pšouknutí a pak tam byl za blbce, že po nich chci vůbec něco zkontrolovat Kolik vlastně za přístup do toho systému chtějí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Sedm euro na hodinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 ja som tak ťahal pre F2/Room. ale cez Operu a bez zadávania VIN. išiel som položku po položke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Soubory v konf.zip doporučuji přečíst než půjdete něco reklamovat, velmi poučné. Velké díky! Pokud budou další podobné soubory či dílenské příručky nabízím i kompenzaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jooe1 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Jestli tomu dobře rozumím jsou tam informace nové cca z podzimu 2015, starší pro oct 11.2013 tam asi nic nebude? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Není nic jednoduššího, než se tam zaregistrovat, zaplatit kartou příslušný poplatek, zadat si svůj VIN a vyzkoušet, co tam bude. DP jdou stahovat bez VINu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 zajimave poctenicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.