Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes jsem se rozhodl, že nechám nastříkat Hagusy  do barvy  auta. Zajel jsem za známým do servisu a zjistili jsme, že aby šli hagusy dolů musí se sundat strop ,tak  jsem to vzdal. Navíc prý na demontáž stínítek a dalších jsou speciální přípravky. Takže já zatím jdu od toho. Nafotil jsem návod z Etky tak se můžete mrknout.

post-11727-0-93392600-1429699550_thumb.j

post-11727-0-98549700-1429699558_thumb.j

post-11727-0-32393700-1429699568_thumb.j

keď už tak,tak z ElsyPro  :kol-28:  ...ETKA sú ND

• Autor

Dobře omlouvám se blbě jsem koukal.

• 3 měsíce později...

Nejde stáhnout - máš ho označený jako soukromý...

Opraveno...

Už to jde, díky :)

Reeshanek, vďaka za osvetu :kol-47:. Ješte Elektrická schémata by se hodila..... Vzhľadom k nezvratnému poklesu kvality personálu v autorizovaných servisoch (mladý robia do "výšky platu" a starí páni sa s elektronikou príliš nekamarátia) bude onedlho vlastnoručná oprava a údržba zrejme jedinou zárukou 100% prevedenia všetkých potrebných úkonov :kol-28: .

Upraveno od lubikSK

Vďaka, tak nejak si potvrdil môj "pocit", že  zatiaľ asi len erwin na konkrétne WIN. Neviete niekto, ako presne skonili zapojenie okien v Style?

Servisy ji jistě budou mít v Else. Já se díval do erwinu a tam ještě není.

• 2 měsíce později...

Dobrý den,

nemá někdo k dispozici dílenskou učební pomůcku pro vznětový tříválcový motor 1,4 TDI konstrukční řady EA 288. 

Tento motor je používán ve voze FABIA III ve výkonové verzi 66 a 77 kW a RAPIDu ve verzi 66 kW (viz. konfigurátor ŠA).

Děkuji :)

• 1 měsíc později...

Zdravím,

má někdo k dispozici část dílenské příručky: Servisní prohlídky a údržba ??

Děkuji

• 5 týdnů později...

Po delší době jsem si zaplatil na hodinku erWIN, tak se podělím o informace:

Prezentace z technické servisní konference 10/2015:

konf.zip

Docela zajímavé informace o problémech a jejich případných řešení veškerých aktuálních škodovek. 

Vydané TPI k Fabii III:

TPI.zip

Schémata a montážní místa elektrických zařízení Fabie III:

sch.zip

Heslo k archivům: skodahome

Snad se to bude někomu hodit  :kol-47:

Upraveno od Reeshanek

Z webovky erwiní pro přihlášení v sekci identifikace vozidla se po zadání VIN objeví odkaz do nějaké webové aplikace, kde je možno prohlížet tyto věci. Funguje jen s prohlížečem IE 8 a výš. Nejde to přímo stáhnou jako dílenská příručka, dělal jsem to přes PDF tiskárnu. 

OK, dík. Přes VIN jsem to tedy ještě nezkoušel. Otázka je, co by z toho vypadlo na VIN staršího auta. Až zase někdy zainvestuju nějaké to euro, tak to zkusím.

To je pravda, mám jeden z prvních MR 2016, na MR 2015 by toho mohlo vypadnout více. 

Paráda... :kol-47:  akorát bych čekal, že až pojedu s autem na garančku, tak to v servisu projdou bod po bodu a to, co mi tam taky najdou, to opraví... ne, abych zase poslouchal každý vrz a pšouknutí a pak tam byl za blbce, že po nich chci vůbec něco zkontrolovat :kol-32:

Kolik vlastně za přístup do toho systému chtějí?

Sedm euro na hodinku.

ja som tak ťahal pre F2/Room. ale cez Operu a bez zadávania VIN. išiel som položku po položke :)

Soubory v konf.zip doporučuji přečíst než půjdete něco reklamovat, velmi poučné. Velké díky! Pokud budou další podobné soubory či dílenské příručky nabízím i kompenzaci.

Jestli tomu dobře rozumím jsou tam informace nové cca z podzimu 2015,  starší pro oct 11.2013 tam asi nic nebude?  Díky

Není nic jednoduššího, než se tam zaregistrovat, zaplatit kartou příslušný poplatek, zadat si svůj VIN a vyzkoušet, co tam bude. DP jdou stahovat bez VINu,

zajimave poctenicko :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.