Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes jsem se rozhodl, že nechám nastříkat Hagusy  do barvy  auta. Zajel jsem za známým do servisu a zjistili jsme, že aby šli hagusy dolů musí se sundat strop ,tak  jsem to vzdal. Navíc prý na demontáž stínítek a dalších jsou speciální přípravky. Takže já zatím jdu od toho. Nafotil jsem návod z Etky tak se můžete mrknout.

post-11727-0-93392600-1429699550_thumb.j

post-11727-0-98549700-1429699558_thumb.j

post-11727-0-32393700-1429699568_thumb.j

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Reeshanek, vďaka za osvetu :kol-47:. Ješte Elektrická schémata by se hodila..... Vzhľadom k nezvratnému poklesu kvality personálu v autorizovaných servisoch (mladý robia do "výšky platu" a starí páni sa s elektronikou príliš nekamarátia) bude onedlho vlastnoručná oprava a údržba zrejme jedinou zárukou 100% prevedenia všetkých potrebných úkonov :kol-28: .

Editováno: , autor: lubikSK
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Dobrý den,

nemá někdo k dispozici dílenskou učební pomůcku pro vznětový tříválcový motor 1,4 TDI konstrukční řady EA 288. 

Tento motor je používán ve voze FABIA III ve výkonové verzi 66 a 77 kW a RAPIDu ve verzi 66 kW (viz. konfigurátor ŠA).

Děkuji :)

• o 1 měsíc později...
  • o 5 týdny později...
Vloženo (editace)

Po delší době jsem si zaplatil na hodinku erWIN, tak se podělím o informace:

Prezentace z technické servisní konference 10/2015:

konf.zip

Docela zajímavé informace o problémech a jejich případných řešení veškerých aktuálních škodovek. 

Vydané TPI k Fabii III:

TPI.zip

Schémata a montážní místa elektrických zařízení Fabie III:

sch.zip

Heslo k archivům: skodahome

Snad se to bude někomu hodit  :kol-47:

Editováno: , autor: Reeshanek
  • Díky 1
  • Pozitivní 14
Vloženo

Z webovky erwiní pro přihlášení v sekci identifikace vozidla se po zadání VIN objeví odkaz do nějaké webové aplikace, kde je možno prohlížet tyto věci. Funguje jen s prohlížečem IE 8 a výš. Nejde to přímo stáhnou jako dílenská příručka, dělal jsem to přes PDF tiskárnu. 

Vloženo

OK, dík. Přes VIN jsem to tedy ještě nezkoušel. Otázka je, co by z toho vypadlo na VIN staršího auta. Až zase někdy zainvestuju nějaké to euro, tak to zkusím.

Vloženo

Paráda... :kol-47:  akorát bych čekal, že až pojedu s autem na garančku, tak to v servisu projdou bod po bodu a to, co mi tam taky najdou, to opraví... ne, abych zase poslouchal každý vrz a pšouknutí a pak tam byl za blbce, že po nich chci vůbec něco zkontrolovat :kol-32:

Kolik vlastně za přístup do toho systému chtějí?

Vloženo

Soubory v konf.zip doporučuji přečíst než půjdete něco reklamovat, velmi poučné. Velké díky! Pokud budou další podobné soubory či dílenské příručky nabízím i kompenzaci.

Vloženo

Není nic jednoduššího, než se tam zaregistrovat, zaplatit kartou příslušný poplatek, zadat si svůj VIN a vyzkoušet, co tam bude. DP jdou stahovat bez VINu,

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...