tapert Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Dobry den, chcem sa opytat majitelov Rapidov s rozsirovacimi podlozkami 1,5cm alebo 2cm, ci pocituju lepsie spravanie auta v zakrutach, lebo uvazujem o takomto dakom kroku, dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Podložky mají jen jednu pozitivní věc, auto líp vypadá. Jinak nic lepšího nepřinesou, časem spíš naopak - mám 1,5cm už nějakou dobu. A kola jsou tak zároveň blatníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 mx6, mas 17" kolesa? Ak ano hod sem foto odzadu auta ako to vyzera ked su zarovno s blatnikom, uvazujem tiez dat...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ja som objednal, cez vikend nahodim, pridam foto, tiez som zvedavy na zadny "efekt" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 U nas tu v Senci jazdi biely liftback ako mam ja, ma taku dobru lepenu spz zacina tusim ale niesom si isty sc-fwc..., nedavno na mna zmurkol ked isiel oproti, vyzera brutalne tusim ze ma jednak znizeny podvozok a rozsirovacie podlozky vzadu viac ako vpredu, ale niesom si presne isty, vzdy preleti oproti, budem rad ak sa nachadza na fore a ozve sa mi, nemozem ho odchytit a pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Tapert, okrem foto daj potom prosim info parametre, co stali, z akeho materialu a kde kupovane. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 13. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 ja som objednal 1,5cm duralove + 20 ks skrutiek 45mm z bazosu (mali by to byt cisto nove, predpokladam, ze predavajuci ich vyraba, vymenil som snim zopar mailov - seriozny clovek), cena 105€ na dobierku. chcel som sa poucit z chyby na predoslej audi a3, kde som dal 1,5cm na predok a 2cm na zadok - auto tazko ovladatelne v zakrutach pri vyssej rychlosti... nechcel som ani aby pretrcali z blatnikov, nepaci sa mi to. uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Vzadu mas bubne? Zaujima ma ako ukaze podlozka na bubne, ci to nebude blbo vyzerat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Vzhledem k tomu, že má nejsilnější benzín 1,4TSI Monte Carlo, tak bude mít nejspíš kotouče..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ahojte, takze pridavam fotky, ktore som tu hladal na fore predtym ako som kupil 1,5cm podlozky. Tu su detailne pohlady na kolesa vs. blatniky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) Já jsem měl i 2cm podložky, ale mně se to na Rapida zdálo moc, nebo směšně.. Chtělo by to snížit, pak by se vidělo.. A zadek bude vypadat širší. protože je širší než předek při stejně tlustých podložkách. Editováno: 3. Červen 2015, autor: mx6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 3. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 ano, 1,5cm podlozky su akurat, auto je bohuzial velmi vysoke, co este planujem zmenit, len zatial zbieram rozne info... nepaci sa mi efekt "trciacich kolies", preto 2cm je uz vela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) Chlapi, daju sa kupit dakde zvlast predlzene srouby na podlozky? Najlepsie nejake origo nie od majstrov z bazosu co ich vyrabaju sami.. Editováno: 3. Červen 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincoxxx Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Tak kto už ma nejakú dobu nahodené aké mate skúsenosti ????? Poedelte sa :-P ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Temik.sk: daj se koupit znackove od X vyrobcu, ale az zjistis cenu a ze vlastne vypadaj stejne jako ty vyrobene na zakazku, tak si budes trhat vlasy, proc si za ne dal dvakrat tolik. Cena na ZK i se sroubama 2200kc sire 3cm Vincoxx: zkusenosti, co od toho cekas??? Lip to vypada, lip to sedi, vic cejtis diry, spini se auto a driv ti odejdou loziska. Ale je to Cool :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Podle toho co si pod pojmem driv odejdou loziska predstavis. Ja je mel na fabii rs vzadu 1cm a po 35000km zadna zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Vetsi paka+ vetsi namahani. Taky zalezi na kolech. Ono kdyz jsme tunily, tak se zacinalo od 2cm a to uz byly kola min. 17 a sire 8 palcu. Tahaly se lemy apod. Ale 1cm si taky asi nemel na origo kola ne ??? ...to by ten efekt byl asi nulovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Mel jsem OZta 8x17 et35 s pneu 205/40 mit vetsi podlozku nez 1cm = mit kola hodne pres lem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Já už mám s podložkama hodně km a jediná věc co je dobrá že to dobře vypadá. Jinak tam žádné výhody nejsou, spíš naopak. Lepší řešení jsou kola s menším ET, ale já jsem chtěl zachovat originál, jako spousta lidí tady. Tyto blbiny jsou jen a jen o vzhledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 (editace) @mx6: Asi tak Mám 1,5 cm pouze na zadních kolech na O3. Vypadá to rozhodně líp. Dával jsem je tam začátkem ledna ještě pod zimáky. Teď mám přezuto na letní a zdá se mi to nějaký tvrdší než loni bez podložek. Jak píše LEdit, víc cejtím díry. Když jsem teď přezouval, ptal se mě mechanik, jestli to víc sedí v zatáčkách... Těžko říct, na okruhu jsem nebyl a po okreskách nejezdím na limitu auta. Takže mi to přijde stejný. Editováno: 5. Duben 2016, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Blbost.. Na tvrdosti to nemuze mit vliv. Co tam mas za letni a zimni kola ? ( prumer) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 17" a letní 18". Je to znát, pokud nemám halucinace nebo jsem zapomněl, jak to jezdilo loni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Podotýkám za sebe mají podložky jen estetický dojem a to se to ještě nesmí přehnat. Viděl jsem i 5cm kolo z lemu a to je jak rozpláclá žába nebo postřikovač na pole , nemluvím o tom, že si toho všimne i slepej policajt. Pak tu jsou ty větší páky na podvozku /ložiska/. Já jsem si vždy taky hrál /podložky, okenní folie, pruh na předním skle atp./, ale přestal jsem si dělat problém sám sobě /STK, policie, pojišťovna/ a jedu vše v originálu a v povolených mezích. A taky už není 18, 20, 25, 30, 35............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 17" a letní 18".... Mám jen stručnou OT otázku: Už poněkolikáté tady někdo mluví o 18" kolách. Copak to nějaký Rapid má v TP, příp. to tam na úřadě jsou ochotni dopsat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Nemám Rapida. Myslel jsem že by někoho mohlo všeobecně zajímat něco o podložkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.