Termit Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Jsem fanda Felicii Fun a věděl jsem, že má vyjít koncept Fabia Fun. Pouze jako koncept, ale i tak jsem byl vcelku natěšenej. A když zveřejnili fotky, šel jsem do kolem. Všude psali že je to OK, na různých serverech jako auto cz a nějaký německý portál. Že je to krása. Ale jeden českej web to přirovnal tuningovýmu autu na srazy. A asi s tím i souhlasím. Za moji osobu zklamání. Beru jen vzhled. Vcelku to tam napsal dost dobře, ale nevím jestli tam můžu dát odkaz na ty stránky. Hlavně ke konci je něco jako výzva k soutěži s tuningáři. Odkaz přímo na článek : http://www.motormix.cz/clanek/skoda-fabia-funstars/1091 (maximálně to admin smaže) Již třetí měsíc hledám ke koupi Funa. Tragédie sehnat starší škodu v ČR. Líbí se vám ta kára nebo jsem sám, co si myslí že je nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Sem to nepatří, přesunuji do odpovídajícího sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Tak jsem Funstar viděl naživo : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 jj, taky jsem se na ni mrknul, kdyz jsem tam byl. Nevypadala zase tak zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.