Martin Bednář Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Brandovany telefon nema na funkci Mirrorlink nebo AA, vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Provedl jsem aktualizaci ze zdrojů pro VW a povedla se. Co mě překvapuje, že rakouská silnice S10 (Dolní Dvořiště - Linz) zde není zakreslena, přestože byla otevřena koncem prosince 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Záleží na tom, jaký máš zvolený typ trasy. Protože jakmile dáš jinou než rychlou, tak to se dějí věci. Zkrátí si trasu z hlavní silnice tímto způsobem. Tak beru zpět. Udělá to i na rychlou trasu, dnes jsem se o tom přesvědčil z Hořic do Dvora Králové. Navigon v telefonu má stejné mapové podklady, ale volí cestu lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) Půjde dokodovat Performance monitor z verze sportline ? Editováno: 17. Červenec 2016, autor: nik221 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Urcite pujde, ale zatim jeste neni ve VCDS prizpusobeni mozne, takze cvhilku vydrzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Citovat Tak jsem dnes dostal mailika, ze mapy jsou jiz uvolneny, jenze zase je tam neco co mi nesedi a to ze update plati az do pristiho roku do cervna => proste jeden upgrade je mimo. mail od Skody: rád bych oznámil, že nová navigační data ECE2017 pro Váš infotainment byla právě uvolněna. Jsou ke stažení na http://updateportal.skoda-auto.com/. Budou platná až do KT 22/17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 u mě pod mým VIN stále mapy ECE 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 (editace) hmm to je zajimave, u me v pohode. Editováno: 22. Červenec 2016, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 (editace) Aj u mňa, už to mám na SD karte, tak som zvedavý, ako prebehne inštalácia v aute. Jo a na tom update portáli mi píše, že ďalšia verzia máp bude dostupná v novembri. Editováno: 22. Červenec 2016, autor: brasci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 No jak jsem zjistil tak co je psano na portale neni moc shodne s realitou. Ja jeste stahuji, preci jen jsem to dal stahovat asi cca pred tremi hodinami, to jeste chvilku potrva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Na britském fóru briskoda před touto aktualizací (soubor HIGH12_P157_EU_2017) varují, že to nejsou mapy pro EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 (editace) a pro koho teda jsou...nebude to tim, ze kdyz je oficialne Skoda vydala tak zjistili nejaky problem a hned je stahly? Editováno: 22. Červenec 2016, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Já když jsem se přihlásil tak mi psalo,že jsou ECE 2016 a další v listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 To mě zpočátku taky, po několika hodinách se na můj VIN aktualizace objevila. Jinak jsem je taky stáhl a rozbalil a jsou pro Indii, Malajsii, Austrálii apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Tak to je husty...kdy si to stahoval? Myslim, ze asi zase napisu do Skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Asi před 2 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Hej? Lebo serem na to, mne to totiž nejde v aute nainštalovať... Serem také systémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Tak super...pisu do Skodovecky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Tak jsem jim napsal zase takovy maly liebesbrief ...jsem zvedav jak dlouho bude trvat odpoved...kazdopadne dam vedet, jak neco zjistim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 tak na update portálu vrátili zpět ke stažení ECE2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 jj chlapcum to jde...asi prazdniny a moc horko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 dnešní nabídka aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 dnes jsem z update portálu stáhl mapy ECE 2017 - verze HIGH_P157_EU_2017 mapy ČR tam jsou - tak snad už se zadařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ok, super, pres noc to stahnu, tak uz to snad chlapci zvladli...sice na potreti, ale zvladli Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 ráno jsem aktualizoval navigaci v autě - vše proběhlo OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.